Endelig nytt pass..?

Endelig var dagen jeg har ventet på i flere år kommet; dagen jeg skulle få meg nytt pass! Mitt gamle passbildet er nemlig absolutt helt grusomt. Og da mener jeg ikke grusomt som de aller fleste passbilder pleier å være, men faktisk "haha-så-stygt-bilde"-reaksjon etterfulgt av hysterisk latter grusomt. Har faktisk opplevd at selv de i passkontrollen har begynt å le, I say no more. En ny start og et nytt bilde!

Satte på vekking tidlig for å få sminket meg på en naturlig, men pen måte og få fikset håret mitt. Min bra start på dagen ble litt ødelagt da jeg oppdaget at det snødde ute og måtte velge mellom enten elektrisk hår etter boblejakkehette eller rennende mascara. 20 minutter senere etter trikk- og busshoppinger var jeg endelig fremme på Grønland Politihus, som nå er det eneste stedet i hele Oslo man kan få nytt pass.. I og med at det er vinterferie var rommet stappfult av mennesker, mest av alt av skrikende småbarn. Kølappen min viste tallet 259 og tavlen viste 92.

Måtte vente i rundt tre timer før det ble min tur. Passe sliten, lei, en smule irritert og med forbud mot å smile endte jeg naturlig nok opp med et bilde hvor jeg ser ut som jeg er satt inn for mord, eller i hvert fall planlegger å drepe fotoautomaten i nermeste fremtid. Siden man nå tar bilder i skranken fikk jeg heller ikke noen mulighet til å ta nytt bilde, så hurra for ti nye år med et ubehagelig bilde som stirrer opp på meg hver gang jeg skal ut og reise.

bloglovin

5 kommentarer

Arene Frankmo

26.feb.2010 kl.19:17

Off, for en tragisk historie! Stakkars deg, kan ikke tenke meg å være i dine sko...
Lykke til videre i de ti fremtidige årene da!:) Får håpe at ikke så mange ler av bildet:)

TONJE

26.feb.2010 kl.19:19

Hehe, så kjedelig! Men veldig typisk! :)

frida

26.feb.2010 kl.22:46

sv: Heldig !!:D

Tine Nguyen

27.feb.2010 kl.09:25

Re: Takk takk :)

Mariemamma

27.feb.2010 kl.11:36

Huff det hørtes innmari kjipt ut! Hehe, men morsomt skrevet ;)

Skriv en ny kommentar

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits