Overlev festivalen - Pepsi MaxVi har alltid vært den type jenter som liker å se på oss selv som eventyrlystne, naturglade, og alt annet enn fisefine eller fordomsfulle. Etter en tur på Hovefestivalen for snart ett år siden måtte vi vel innrømme at dette kanskje ikke helt var sannheten. Samtidig ser vi kanskje at det hele var et resultat av relativt dårlig planlegging fra vår side. Så for at dere festivalsjeler skal unngå samme skjebne som oss; her er våre 5 survivor-tips for festivallivet;
1- Kom tidlig
Dette var vel vår største tabbe. Ankomme med en av de siste bussene som førte til at vår opprinnelige camp var full, og vi måtte sette opp teltet i Camp Nord. Og som vi burde sett komme av navnet fikk vi noen litt for stereotypete nordlendinger til naboer, som insisterte på at to års negativ aldersforskjell ikke skapte hook-up-problemer, og som videre bestemte seg for at en moden måte å løse konflikten på var å rive ned teltet vårt og ellers kaste ølflasker på oss mens vi sov. Men nok om det, kom for all del tidlig!

2- Ta med engangskamera
Vi var alt for dårlige til å ta bilder, noe vi angrer utrolig på. Samtidig har man ikke kjempelyst til å ta med seg speilrefleksen, så da er engangskameraet et morsomt og nostalgisk alternativ. Samtidig er det jo mer spennende å ikke få se bildene før man fysisk har de i hånden, noe som samtidig kan kombineres med mimrekveld med vennegjengen! 

3- Ha alltid med deg halspastiller
Etter første kveld var allerede stemmene våre så godt som borte etter alt for mye jubelskrik, og alt for høy allsangfaktor. I tillegg til vår uheldige bosituasjon som førte til en del nabokrangling med våre idioter av noen naboer (se tips 1)

4- Legg en plan
Vi skulle være free-spirits og ta ting som det kom, noe som endte med at vi gikk glipp av en del konserter vi skulle ønske vi hadde kommet oss til fordi tiden plutselig løp fra oss. Bestem deg for hva du vil se, og når det egentlig går helt greit å sitte ved teltet. 

5- Se hvor du går
Et ganske obvious tips, vi faktisk ikke klarte å følge selv. Det er en del stener som ligger merkelig plassert, en del gjerder som plutselig matrealiserer seg ut av ingenting og i tillegg blir det en del dytting under konsertene. Så ta vare på dere selv, og de rundt dere så dere slipper å komme hjem gule og blå (som oss..) 
 

God Festival!

bloglovin 

Én kommentar

Dobbel Latte

23.jun.2011 kl.12:41

jeg er nok litt ung til å dra på festival, men tipsene var gode:))

Skriv en ny kommentar

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits