Save the world

På mandag var vi på temamøte om miljø og klimapolitikk. For å være ærlig har vi aldri utrettet de store underverkene for miljøet. Vi har vært der i tankene, men ikke helt i handlingene. Oslo innførte kildesortering for rundt ett år siden, men vi kaster fremdeles aviser, glass og restavfall i samme pose. Nå skal det forandres! Møtet inspirerte på flere måter, og vi har kommet med vår personlige tolkning av resirkulering. Avispapirkjolen: hvis noen søler på fest er det bare å sette seg på flekken, og sofaen er tørr! En grønn stjerne i boken har vi iallefall fortjent for å ha elbil i familien i hele ti år. Så nå er vel Solheim fornøyd. 
5 kommentarer

Selma

07.nov.2011 kl.16:17

Wow, så stiilig!! haha, hadde jeg aldri kommet på. Kult at det går an å være miljøbevisst og (litt)kul samtidig:)) fiin dag videre, jenter, dere rocker!! :)

Luisa

07.nov.2011 kl.20:09

Kildesortering er så enkelt og så bra :) I Stavanger har vi hatt det så lenge jeg kan huske nesten og nå er det innebygd i alles hverdag.

Thomas Misund

08.nov.2011 kl.15:03

Hjemme hos meg på Tøyen henter de fremdeles bare papp/papir i tillegg til restavfallet, men jeg gleder meg til resten av byen kommer med på matavfall og plastemballasje i løpet av det neste halve året. Verden går framover!

Tone-Lise

08.nov.2011 kl.17:32

ååh, så stilig! i ålesund driver vi ikke med kildesortering.. her skiller vi bare vanlig "boss" og papp.

Andrea

14.nov.2011 kl.11:05

Fantastisk!!!!

Skriv en ny kommentar

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits