Accessories

New Shades


H&M

Charm Club

Som bursdagsgave mellom to bestevenner er et charmarmbånd perekt. Hver eneste lille charm har sin egen historie og minner bak seg. En kengeru fra Australia, en fluesopp som minner oss på vår gamle ungdomsskoleklubb "fluesoppene" aka "FS" og et peacetegn fordi det rett og slett er sånn livet skal være; fredlig og pent.

Her ser dere Dee sin bursdagsgave fra M og kjæresten;


Thomas Sabo

Golden Wings

Ear Cuff

Fra Sportsgirl

The definition of peace
//Bijoux


bloglovin  

Zebra Ring
//Topshop


bloglovin 

Gjør det selv

Vår nyeste oppfinnelse er et hjemmelaget saksesmykke, og det er absolutt blitt en favoritt. Alt du trenger er en saks (gjerne med et litt gammeldags preg) å tre på smykkesnoren så har du et fiks ferdig og unikt kjede. Et lite tips er å enten knyte eller lime sammen håndtakene så saksen ikke åpner seg under bruk.bloglovin Ethnic bracelet
Urban Outfittersbloglovin 

New Ring
//Gina Tricot

bloglovinPeace


//Gina Tricot


bloglovin 

Fatimas hånd
Kjøpt på en gatebod i New Yorkbloglovin

Kurt Geigerbloglovin

Jewelled Lilly


Mulberry
bloglovin

New Favorite


Topshop


bloglovin

Catch The Sun


bloglovin

Klokke fra Micheal Korsbloglovin

Peace Out


Kjede Lindex, Ring Glitter


bloglovin

Smykketre
bloglovin

Clutch
Accessorize


bloglovin

Black Feather

Topshop


bloglovin

Skattejakt

For oss er det like mye jakten som er det spennnede, og ikke alltid bare prisen. Eller misforstå oss rett; det er selvfølgelig alltid like gøy når man kommer til enden og får det man var ute etter, men samtidig betyr det jo at leken er slutt. Som når man bruker timesvis på å lete gjennom gamle familieklenodier og smykker på loftet med sin beste venninne og i grunnen synes at livet er akkurat som det skal være. Nye smykker er stas det, men det er jakten på skjulte skatter som er selve morroa!

Her ser dere noe av det vi fant;

bloglovin

YSL: Arty Dots Ring

bloglovin

Snake Charmer


BikBok

bloglovin

Some Day I'll Fly Away


Gullsmykke Accessorize, Fjærsmykke og øredobber BikBok, BH Marlies Dekkers

bloglovin

Something Different


Kjede Zara

bloglovin

 

Vi bare måtte..

Opprevet gavepapir ligger strødd rundt oss. Merkelappen med til og fra er bare et svakt minne. Smykkene som var ment å være til våre beste venninner henger nå rundt vår hals. Det startet med en clutch vi bare måtte ha, et kjede vi alltid har ønsket oss, et par øredobber som gjør ethvert antrekk unikt, en ring vi absolutt fortjente og en kjole som satt så fint at man bare ikke kunne si nei. I år hadde vi en intensjon om å kun kjøpe gaver vi selv ønsker oss. Kanskje vi tok det litt vel bokstavelig?

bloglovin

A key to my heart
Kjede Accessorize

bloglovin

Cow Girl
Zara//bloglovin

Armour Ring


//Gina Tricot
bloglovin

Peacock Necklace

Accessorize;

bloglovin

Golden Lightbloglovin

Fashionably Computer Nerds

Fashionably computer nerds, aka motebloggere? De siste 10 månedene har vi utviklet et lidenskapelig elsk/hat-forhold til Mr Mac. Før kunne html like gjerne vært en kjønssykdom, men nå har vi funnet datanerdene i oss og kan tastatursnarveiene i søvne. Hvem skulle tro at jentene som før var på fornavn med datateknikeren nå klarer seg selv? bloglovin

Bukseseler

Nå i det siste har vi fått øynene opp for bukseseler. Det gir en casual og boyish look - det liker vi. Så derfor passet det oss midt i blinken da vi fant disse her på Zara. Sæla på alle sammen!bloglovin

The Holy Mother

Vi elsker å kombinere smykker og amuletter sammen. Selv er vi ikke troende, men vi lar oss inspirere av ulike kulturer og religioner når det gjelder mote. Med Jesus eller Buddha rundt halsen kan vel ingenting gå galt? 

Kjeder - Glitter

bloglovin

Time goes by


bloglovin

Suit your legs

Primark

Topshop

Lafayette

Accessorize

Hvilken likte du best?bloglovin

ShoecandySko fra Ilse Jacobsenbloglovin

Magiske YSLbloglovin

Animal kingdombloglovin

Watch your time

Herremoten har entret vår feminine moteverden og her skal ingenting være utelatt. Vi stjeler skjorter og stæsj fra både far, bror og kjæreste. Så nå har vi funnet ut at det kanskje var på tide å gå til innkjøp av noe eget. 

Klokke - Cmykbloglovin

Ringoman

Jeg er en utrolig avhengig person, og ringer er en av de mange tingene jeg ikke kan se for meg å leve uten. Så når nylig-hjemme-fra-USA-bestevenn satt frem en eske med vintage smykker jeg kunne forsyne meg av GRATIS kunne jeg ikke annet enn å stupe ned og grabbe så mye de små hendene mine klarte.


bloglovin

Nature's callingKjede fra Lizzie Fortunato, kan kjøpes her
Armbånd fra Alex Monroe, kan kjøpes her

Sko fra Christian Louboutin, kan kjøpes her


Veske fra Jamin Puech, kan kjøpes her


Ring fra Mesi Jilly, kan kjøpes her
bloglovin

Accessorice is the thing

bloglovin

Armbånd fra Praha

Endelig er min kjære M hjemme igjen fra Praha! Og enda bedre; hun har med gave. Et herlig armbånd fra Mango som lett har blitt min nye favoritt.Hva synes dere?


Ingenting er bedre enn accessories til jul

Julen er over, og jeg sitter igjen med så utrolig mange fine ting jeg gleder meg til å bruke! Her ser dere et utvalg av smykkene jeg fikk. 

H&M


H&M 


Marc by Marc Jacobs Se på disse nydelige ringene

Vi elsker å pynte opp et antrekk med kule og særegne ringer. Det kan være klassiske enkle, eller som vi ser på bildene under, med litt større stener og markante ringer. Vi kunne ikke annet enn å forelske oss i alle disse ringene fra forever21, og det beste? De er så utrolig billige! Hvilken likte du best? 
Klo-ring; Hot or Not?

Vi kom over denne ringen fra den unike smykkedesigneren Julie deVill, men klarer ikke helt å bestemme oss for om den er stilig eller bare litt creepy.                                          
 


Hva synes dere;
Klo-ring  -Hot or Not?


Jewelry Jungle

Ingenting er bedre enn å sprite opp et outfit med et kult smykke. Selv elsker vi smykker fra dyreriket. Selv ekle insekter kan bli stilige rundt halsen eller på fingeren. Her er våre favorriter.

Dette insektskjedet er designet av Alex Monroe.


Dette nydelige kjedet fra Giles & Brother vant hjertene våre med storm.

Nok et fuglekjede, men dette med klokke bak. Alle elsker fantastiske Marc Jacobs.

Til slutt vil vi nevne en litt mindre kjent designer, men med fantastiske kreasjoner, Sabrina Dehoff.Hvor kjøper du kjedene dine fra?

Samantha Wills' Snake Ring

Fant denne helt fantastiske slange-ringen på fashionweek.com. Vi er helt frelst av alle de utrolig kule ringene som er i motebildet for tiden, og her er slange-ringene en klar favoritt hos oss. Et must på ønskelisten i år, så da er det bare å krysse fingrene for små pakker under treet!

Samantha Will har absolutt klart å skape en herlig ring, og om denne havner under juletreet i år blir det nok ingen klager!

En annen favoritt er denne nydelige ringen fra Roberto Cavalli, love it;


Og sist, men ikke mist vil vi vise dere denne fantastiske ringen fra Anita Ko;
Så, kjære blogglesere, vi har gjort det ganske klart hva vi mener, men hva synes dere?

Slange-ringer -Hot or Not?

Lord of the rings

Hvordan bedre starte dagen enn å ta en liten titt på disse helt fantastiske ringene? ringer
Vi klarer selv ikke velge vår favoritt, hvilken er din?

always and forever m and dee
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits