Blogg

Ny blogg

Etter to fine år her på blogg.no flytter vi over til nettmagasinet femelle. Til nå er vi 8 jenter som ugjør et helt nytt bloggnettverk. Det blir kjempespennende! Vi får uheldigvis ikke med oss bloggarkivet videre. Men hvis dere føler dere nostalgiske kan dere bla dere tilbake i tid. Det kommer hvertfall vi til, det er jo tross alt livet vårt de to siste årene. Men nå er vi klare for en ny start. Alle bloglovin-følgerne vil bli flyttet automatisk over innen kort tid. Håper alle ønsker å følge oss videre! Dere finner oss på: 
That's What Friends Are For

Vi har nå vært bestevenner i 11 år, siden vi møtte hverandre i fjerde klasse på Uranienborg skole. Etter så mange år forstår vi virkelig hva en god venn kan bety. Vi har støttet hverandre gjennom kjærlighetssorg, stressende skoledager og familieproblemer. Det er så godt å ha en man kan fortelle alt til, og stole hundre prosent på at ikke dømmer deg for de dumme tingene du har gjort. Vi er sammen om det meste. På ungdomsskolen holdt vi på å bli satt ned i karakter for skulking med ekstremt dårlige bortforklaringer som oftest gikk ut på at en av oss trengte en ?sykepleier?. Når Dee gruer seg til tannlegen stiller M opp og sleper henne med seg. Når en av oss en gang i mellom drikker litt for mye på fest drar den andre villig tilbake for å hente sko i riktig størrelse. Det er jo det vi har venner for. For å hjelpe oss gjennom de små og store problemene i livet, og ikke minst for å dele glede og latter med.

Liksom-helg

Etter å ha hatt ferie de siste 5 månedene merker vi at det er en stor overgang å komme tilbake til vanlige rutiner. For første gang er vi ordentlig ute i jobb, selv i helgene! Siden vi ofte jobber helger har vi denne uken kommet med en reserveløsning. Vi har laget vår egen weekend, som starter i kveld! Vi har lagt masse planer for de neste dagene. I morgen setter vi oss på toget til Tønsberg hvor vi skal shoote masse, se film hele natten, drikke vin og kokkelere på kjøkkenet. Med andre ord en ekte helg! 

Jentekveld

Hvem sier at man ikke kan kose seg på en mandags kveld? I dag har vi hatt skikkelig helaften med nybakte cupcakes, finale på ungkaren og masse girltalk! Det blir selvfølgelig mye blogg når vi er sammen.. Spesielt nå som vi har så mye spennende foran oss! Vi gleder oss masse til å fortelle dere om planene, men et lite hint er at vi ikke kommer til å være på blogg.no mye lenger. (Endelig!) Livet begynner å nærme seg perfekt. 
2 år

20. november 2009 var dagen vi tilfeldigvis bestemte oss for noe som skulle forandre livene våre totalt. Vi skulle begynne en blogg! Når vi nå tenker tilbake på hva vi brukte dagene på den gangen er det vanskelig å forestille seg speilrefleksen liggende i en mørk skuff og at skosamlingen bestod av to par hæler. Vi har utviklet oss utrolig mye, både med alderen, men også gjennom bloggen. Vi tør mye mer enn før, er mye mer kritiske, men samtidig fornøyde med oss selv og har aldri et problem med å fylle fritiden (heller med å få det hele til å gå rundt). Idag feirer vi to år og gleder oss til enda flere. Hurra for MandDee!
Breaking Dawn

Et av de aller første innleggene publisert på bloggen vår for 2 år siden var bilder av oss før Twilight-premiere. Vi var helt ferske i gamet med bilder man trenger forstørrelsesglass for å se og antrekk bestående av hvit singlet og cardigan. I kveld gjenopplevde vi fjortistilværelsen på ny. Under hele breaking dawn hylte jentene hver gang Bella og Edward kysser (og det ganske mange ganger!). Vi liker å tro at vi er eldre og forbedrede versjoner av oss selv, mens vi unngår å bla bakover i arkviet.. 

Trade night

I går var vi på byttekveld arrangert av Marie fra Dagens outfit. Byttekvelden gikk ut på at alle hadde med klær de ikke lenger brukte. Alle klærne ble hengt opp, så var det bare og forsyne seg. Men om det var flere som ville ha plagget måtte det trekkes lodd. Dee klarte å kapre til seg både en topp og en kjole, mens M vant ingen loddtrekninger. Typisk! Men hvorfor har man egentlig ikke bloggtreff oftere? Det er jo så morsomt og møte andre bloggere! Og alltid veldig god stemning. 

Åpent bakeri


Dee: Jakke Bikbok
M: Jakke Juicy Couture, Veske Mulberry

Scrapbooking

Prosjekt scrapbooking har begynt! For å huske minnene fra rundturen vår, selv når vi sitter i hver vår gyngestol på gamlehjemmet, skal vi få alle opplevelser ned på papiret. Boken er kjøpt inn, bildene er printet ut og alt hobbyutstyr vi har klart å finne er lagt frem. På to timer har vi klart å lage en forside og to sider. I dette tempoet kommer vi til å bruke lenger tid på boken enn på selve reisen! Night @ Olivia

Olivia var superkoselig i går med god vin og herlig pasta. Kari var på besøk fra det litt varmere og lille sørlandet, så vi prøvde å vise frem byen vår fra sin beste side i novembermørket. Til slutt endte vi på Møllers der vi mislyktes i planen om en tidlig kveld. Men sånn blir det vel egentlig alltid med oss. Tiden blir mindre og mindre viktig ettersom det nærmer seg morgen.Bogstadveien

Idag har vi vært på en god gammeldags lørdagstur i Bogstadveien. Vi har allerede begynt å få litt julefølelse i kroppen, og har smått begynt med gaveplanlegging. Så da kommer det årlige dilemmaet på banen igjen om hvor mange presanger man har lov til å kjøpe til seg selv.  Planen for kvelden er å starte på Olivia med helgebesøk fra Kristiansand, og så en tur ut for å møte søte mennesker. Ha en fin kveld alle sammen!


M: Kåpe Juicy Couture, Veske Aldo, Skjørt Monki, Bluse Monki
Dee: Kåpe Zara, Kjole Topshop, Veske Marc by Marc Jacobs, 

Barn av 90-tallet

Vi er av de typene som sjelden oppdaterer musikklisten. Vi sitter fremdeles fast i 90-tallet, og på listen over mest spilte sanger finner du Celine Dion, Aqua og Backstreet Boys. Passe pinlig når man febrilsk prøver å finne en kul sang på fest. Men la oss være ærlige - klassikerne er med oss for evig. Så får alle andre bare mobbe oss så mye de vil. Her er vår topp 10 feelgood liste fra 90-tallet:
Skøyen

Det er utrolig hvor lite vi egentlig kjenner Oslo etter å ha bodd her i 19 år. I dag tuslet vi rundt og fant oss en ny shoppinggate på Skøyen. Mye roligere enn i byen, store butikker og koselige cafeer. Det er en utrolig stor Høyer-butikk her, shoe lounge og andre unike butikker som ikke finnes overalt. Nå går imidlertidig turen til en velkjent del av byen, vi skal på representantskapsmøte i AUF Oslo! Ha en fin kveld i høstmørket dere. 

Chocolate Caramel Cheus

Nå har vi snart klart å fullføre helgens bakst, Chocolate Caramel Cheus. Selvfølgelig endte vi opp med å doble oppskriften, men det var denne gangen akkurat passe for denne godbiten ble populær. Med hjemmelaget karamellsaus, smeltet sjokolade, valnøtter og en havrebunn som overbeviser oss om at det hele er sunt har vi fått en ny yndling i snackfamilien.

Got it

Jeg følger fornøyd i Ms fotspor som arbeidsmaur og har fått meg jobb idag! Etter en liten prat med eieren av stedet, som tilfeldigvis heter det samme som meg, ble kontrakten signert og opplæring avtalt. Så nå er jeg butikkmedarbeider på et søtt lite sted som selger barneklær i en av sidegatene til Bogstadveien. Gleder meg til å begynne å gjøre noe igjen, utrolig nok kan man få for mye av fritid.
Night Time

I går var vi ute og gikk natteravn sammen med AUF og AP. Fra klokken halv ti til 4 gikk vi rundt i Oslos gater og prøvde å hjelpe så godt vi kunne. Det var masse mennesker ute og alle var veldig takknemlige ovenfor natteravnene. Det ble en del klemmer fra de fulle menneskene, ja.. Ikke bedre var det at vi hadde kamerateam på slep. Ingen er like kåte på PR som fulle mennesker, haha. Eneste som var litt tabbe var at vi hadde kledd på oss alt for mye. Her snakker vi superundertøy, tykke boblejakker, ullsokker.. lag på lag av alt som er! Vi var på randen av heteslag, men det er vel uansett bedre enn å fryse. 


Foto Dagbladet 

På jobbrunde

God morgen! I dag skal jeg på jobbrunde med Grunerløkka som mål. Med proffe konvolutter og et stort smil skal jeg prøve å erobre jobbverden. Det er så utrolig stor forskjell på hvordan man blir tatt imot i de ulike butikkene. Noen er kjempehyggelige og imøtekommende, mens andre nærmest prøver å kaste deg ut. Uansett, ønsk meg lykke til! Aker Brygge

I dag har vi vært på utflukt til Aker Brygge! Der var helt folketomt, og tåken lå så tett at det hele så ut som en spøkelsesby. Det var da vi innså at de fleste normale mennesker befinner seg på jobb og skole klokken 12 på en onsdag. Nå er vi hjemme hos M og har nettopp plassert nylaget pasta på bordet. Dinner time! 
Dee: Jakke H&M, Kjole Topshop, Clutch H&M
M: Shorts Primark, Topp H&M, Jakke Juicy Couture

Skål

... for at vi begynner å bli voksne! M er nettopp kommet tilbake fra et vellykket intervju som endte med kontraktskriving der og da. Første jobbdag er torsdag, spennende! I mellomtiden benytter vi anledningen til å feire. Etter at vi finner noen som vil ansette Dee har vi kun et mål igjen før voksenlivet er komplett - en leilighet! Vi har allerede begynt å surfe boligmarkedet og planlagt å ha favorittplaggene på utstilling i stuen. Livet som voksne går bedre enn forventet. 

 

Sunday Morning

God morgen alle sammen. Håper dere hadde tidenes halloweenfeiring i går! Etter å ha vært hjemme i en uke nå (føles ut som en evighet allerede) begynner vi å komme tilbake i gamle rutiner. I dag skal det trenes, med baking av brownie etterpå som bonus. Har dere forresten husket å stille klokken? Selv ble vi relativt forvirret av den selvstillende macen og iphonen kombiert med de gammeldagse tikkende klokkene. Men nå skal alt være på plass og det er igjen vintertid over landet. Trist og koselig på samme tid.

Pick up

Hei kids! Gjett hva vi har gjort i dag? Ettersom vi fremdeles ikke har noe mer på timeplanen enn baking og blogging har vi bestemt oss for å bruke energien vår på noe bra! Så nå skal det kuleste lokallaget i AUF ha sitt første medlemsmøte på mange år. Vi har ringt rundt til flere hundre medlemmer i dag. Du kan tro vi kom over mye rart. Både pratesyke fjortiser man aldri får lagt på røret til, sinte x-medlemmer som ber om å bli strøket av listen og 80 år gamle støttemedlemmer som blir forfjamset av å bli invitert på ungdomsmøte med pizza og brus som lokkemiddel. Nå følger vi strømmen og tar en velfortjent helg, selv om helgefølelsen mangler siden alle dagene går i ett! 


Youngstorget

Vi løper frem og tilbake mellom jobbintervjuer, kjøretimer og møter. Hvem skulle tro at dagene ble så fulle uten verken skole eller jobb? Vi rakk så vidt å ta et bilde på Youngstorvet før vi gikk inn på AUF-møtet tidligere i dag. Vi blir vel snart kjent for å være de sære jentene som står med stativ og selvutløser rett utenfor møtelokalene og poser, haha. 


M: Jakke Saint Tropez, Skjørt Topshop, Tskjorte Zara
Dee: Jakke H&M, Skjørt BikBok, Topp Zara

Fade into darkness

For å leve opp til gårsdagens løfte om å komme oss tilbake til hverdagen har vi brukt dagen på å lage scones og dra å på kunstauksjon. Før vi vet ordet av det skal vi lære oss å strikke og delta på blomsteroppsetningskurs. Hehe, neida, slapp av. Vi har ikke blitt pensjonister helt enda. Det kan man strengt tatt ikke bli når man ikke har jobb heller! Men vi er allerede godt i gang med  CV-laging og jobbrunder. Fingers crossed! 


Dee: Jakke Bikbok, Skjerf og lue H&M, Sko Dinsko
M: Jakke Juicy Couture, Veske Mulberry

Stop the time

Gårsdagen levde opp til forventningene, med gratis musserende, DJ, 25 % på valgfri vare og egen neglelakkbar! For en gang skyld kom vi tomhendte hjem og endte kvelden allerede klokken ni. Vi henger visst fremdeles litt igjen i den australske tidssonen. Men hvem kan vel egentlig klandre oss når det er mørkt halve døgnet? Vi legger oss først i huset og har blitt transformert til morgenfugler. Vi får se hvor lenge det varer.. Donate

Dere har sikkert fått med dere at det er innsamling til TV-aksjonen i dag. Kanskje noen allerede har banket på døren din? Vi har nettopp vært på vår årlige rundtur selv og fått fylt opp samvittighetskvoten for denne gang. 


Balloon Girl

Vi er endelig tilbake til Norge! Iskaldt, grått og regn - men vi elsker det. Men det beste av alt, Dee har bursag i dag. Hurra, nå er vi begge 19. Little pink dress

Last Beach Day

Siste stranddag her på Fiji har kommet. Vi sier hade til solen og hei til kulden. De store planene om å bli knallbrune til jul er med tristhet lagt på hyllen. Vi er tydeligvis litt for glade i å bade, og blir alt for lett rastløse i solstolen. Når vi kommer hjem angrer vi sikkert bittert på at vi klagde over at det var for varmt!2012

Snart er det nytt år og masse nytt venter oss i det kommende året! Vi skal nemlig begynne å studere på universitet i Oslo. Etter mye reising og opplevelser er vi nå klare for å sette oss på skolebenken igjen. M skal begynne på medisin, mens Dee skal ta fatt på psykologistudier. Dette blir superspennende! Kan dere forestille oss som Dr. M og Dr. Dee eller? Haha! Hvor vi ender vil vel årene vise..LA Candy

Før avreise til Fiji klarte vi å brenne av 2000 kroner på lesestoff (ikke rart vi må reise hjem en måned før tiden). I handleposen havnet blant annet Lauren Conrads triologi.Om boken
I LA Candy møter vi de to bestevenninnene Scarlett og Jane som blir headhuntet til et realityprogram. Eller kanskje ikke så reality allikevel? Jentene kan aldri være sikre på hvem som står bak forfremmelsen, den søte gutten som uventet ber dem ut på date eller hvilke venner som er til å stole på. Før de aner ordet av det er de blitt marionetter i produsentens hender.Vår mening
Selvom LA Candy ikke kan sies å være en selvbiografi, minner plottet gjennomgående om Laurens eget liv som realitystjerne i The Hills, noe som for vår del gir følelsen av instant fame som beskrives med troverdighet. Bøkene gir et innblikk i det å være realitykjendis på både godt og vondt. Vi er vel alle litt nysgjerrige på hvem som faktisk skjuler seg bak kameraet. Serien er perfekt strandlesing for kokte hjerneceller som i grunnen har lyst til å ta det like rolig som kroppen på solsengen. Med andre ord ikke tingen om du ser etter en litterær utfordring, men når gjør man vel egentlig det foran chicklit-hyllen uansett?

Mirror Me.

Nå er hjembilletter bestilt og returdato er 21. oktober (selveste  Dee sin bursdag!) Det virker som en evighet siden vi forlot den trygge hverdagen. Blogshots, sminke og i overkant full garderobe føles som et annet liv, men gud som vi gleder oss til å komme hjem til gamle vaner. Vårt tidligere speilbilde virker like endimensjonalt som glassplaten selv. Hvem skulle trodd at vi skulle lære så mye om oss selv og forsåvidt om verden rundt.

Beach Day

Ikke for å friste dere altså, men sånn her har vi tilbrakt dagen vår...

øya rundt

Her bor vi! Hotellet kaller det et bur, noe som forsåvidt passer ganske godt. Under blikktaket er kun det nødvendige, en seng og lampe (som nettopp gikk). For første gang på godt over en måned har vi et rom for oss selv! At man ikke kan låse døren blir derfor et luksusproblem vi tenker lite over. Vi har tross alt ikke så mye verdisaker at det gjør noe.Etter buret tilbriger vi mest tid i baren. Vi klarer ikke å vente mellom de tre måltidene vi får i løpet av dagen og kommer konstant innom for litt påfyll. Hvor mange sjokolader kjøper vi egentlig daglig? Nok til å tømme hele sjokoladelageret til baren i løpet av to dager.
Buret vårt har selvfølgelig ikke bad, så vi dusjer under åpen himmel og palmer. Superdeilig!
Det var ikke bare lett å finne et billig resort som tilbød nett for oss bloggnerder. Men her er altså lifesaveren the office. Her sitter vi akkurat nå og oppdaget til vår glede et nytt sjokoladelager. Puh! Da får vi slukket sukkersuget i dag også..


Hver gang det skjer noe som kan grense til begivenhetsrikt her på øya, slår de ansatte på store trommer. Nå slo de nettopp på trommene igjen, som denne gangen betyr at det er tid for nytt måltid - middag! (Bønner og ris.. Ikke rart vi trenger sjokolade!)

Dette er livet

Photos of Mantaray Island Resort, Nanuya

Choco Pizza

Noen gang vurdert å mikse to helt utenkelige ingredienser bare for å teste ut hva resultatet ble? Som små testet i alle fall vi ut alt mulig fra kaviar og syltetøy til olivenolje med melis (Ikke godt!). Vel, sjokolade og pizza er i alle fall to ting vi aldri hadde tenkt på å slå sammen før. Så når choco pizza stod på menyen kunne vi ikke noe annet enn å teste det ut. Overraskende nok var det utrolig godt, eller kanskje ikke så sjokkerende allikevel når man tenker på hvor glade vi er i sjokolade.
Sjokoladeflak, banan og marshmellows!

Sunlight

Vi koser oss nesten i hjel her i Sydney. Late dager med haugevis av cafebesøk og tusling rundt i byen. Nå skal vi nyte vår siste lørdag på wakeup med vors på rommet med noen nye venner fra Canada og Finland, så får vi se hvor kvelden ender..Darling Harbour

Kleint

Vi har begynt å komme oss godt inn i Sydney sitt uteliv -kanskje litt for godt. Drinker og vin til 3 dollar stykk er en veldig god idee for budsjettjenter som oss, men samtidig blir det lett å bli ute litt for lenge. Alt er vel og bra når vi danser på scener, feirer en ukjent rugby-seier, gjør grimaser til kameraet og hilser på hyggelige solbrune surfere, men når man neste morgen havner på bord med nattens flørt er det hele litt mindre moro. Verdens kleineste middag ble nettopp gjennomført i stillhet. Men ikke tro vi gir opp motet, for nå bærer det snart ut igjen. Mandag er vel klart en festdag det også?

The day after

Etter å ha utforsket Sydneys nattliv to dager på rad var det deilig med en avslappende dag i parken. Vi endte opp med å sovne i solen og våknet opp akkurat i tide til å rekke kinoen vår. Av alt som gikk valgte vi den mest jentete og hjernedøde filmen Friends with benefits. Akkurat passe underholdene for to slitne sjeler. 

Make your own rules

Helt siden Indiaturen var et faktum har vi blitt enige om shoppingstopp for å spare penger. Det er så trist å gå glipp av høstmoten og alle de fantastiske plaggene.. Men er det noe vi faktisk trenger er det vinterklær. Det er jo helt umenneskelig å komme hjem til bitende kulde i desember uten et eneste nytt vinterplagg hengende i skapet. Med andre ord gjelder ikke shoppingstoppet for klær (sko, vesker, smykker, sminke også inkludert) som kan brukes i vintermånedene, og kanskje litt utover våren.. bloglovin 

Inn i skapet

bloglovin 

Dining out

bloglovin

Extensions off

bloglovin

Pub til pub @ Blindern

Da vi igår fikk tilbud om å bli med på pub-til-pub på UIO kunne vi selvfølgelig ikke takke nei til å prøvesmake på det norske studentlivet. Vi hører jo så og si tross alt hjemme der, sett bort i fra en liten tur til India først. Vi tre jentene ble litt forsinket og rakk derfor ikke innom alle stedene slik som guttegjengen, men 4 av 6 er da ikke ille det heller!

bloglovin 

Minneseremoni

Idag er den nasjonale minnesdagen etter 22. juli. Utrolig rart å tenke på at det alt er gått over fire uker siden tragedien. 30 dager. Det hele ble markert med en minnekonsert i spektrum, som var en fin avslutning på en vanskelig fase for oss alle. Når de alt for mange navnene ble lest opp, med bilder vist av samtlige, var det nok ikke bare vi som satt med tårer i øynene. 

 

bloglovin 

Høst

Nok en dag med regn får oss til å savne sol og sommer, og da spesielt Mykonos. Samtidig begynner det å gå mer og mer opp for oss at vi faktisk skal ha sommer helt frem til desember, med en gjennomsnittstemperatur i India på godt over 20 grader. På den måten blir jo dette den eneste smaken av høsten vi får. Så nå har vi heller begynt å vente på gule blader enn å håpe på et siste norskt bad. 

bloglovin 

Over

Da var vår første øyafestival over for denne gang. Og uansett hvor trist det er må vi nok innrømme at en dag med rehabilitering kanskje ikke er det dummeste. Vi har i alle fall hatt en herlig uke, og en perfekt avslutning på den norske sommern!


bloglovin  

Festivalbloglovin  

Øya

Vi har inntatt festivallivet og setter oss snart på trikken mot middelalderparken. 

bloglovin  

Hvil i fred

bloglovin 
Mykonos' 11


bloglovin 

We love our city

bloglovin 

Side by side..


..hand in hand

bloglovin 

Hope

To dager har gått siden tragedien. Som AUFere er dette ekstra vanskelig for oss. Om ikke Hellasferien hadde falt i slutten av juli hadde vi vært på Utøya selv. Samtidig som vi føler en stor lettelse er også tanken om at vi burde vært der, burde stilt opp, umulig å bli kvitt. I kveld har vi vært i kirken her på Mykonos og tent lys. Nå står det to lys og brenner for håpet om at våre savnede skal være i god behold. bloglovin 

22/7

Dee har kommet frem til Mykonos og det er fint å være sammen i tid som dette. Hjemme virker så fjernt, og det går ikke helt opp for oss hva som har skjedd. Vi har alltid følt oss udødelige og at dette ikke ville skje oss. Nå går tankene våre til dere hjemme i Oslo, til nære og kjære, pårørende og våre venner på Utøya. 

bloglovin Gavetips

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal gi bort i gave når alle for det meste har alt for tiden. Personlige vrier har derfor blitt vår store favoritt. For et par år tilbake fant vi ut at vi skulle gi hverandre små "spådomskort" med visdomsord man trekker for dagen. Finn bilder av deg og mottakeren og skriv i vei. Kjøp en fin boks, legg kortene i, og voilà; en morsom og en smule ubrukelig gave! bloglovin There and back again

Så var det hjem igjen til Oslo da. For tiden føles det som om alt jeg gjør er å reise frem og tilbake. Men så skal det bli koselig å se igjen byfolket også, før jeg reiser til Mykonos på fredag for litt over en uke i solen med M!


Topp Topshop, Shorts NeverDenimbloglovin

Slottsfjell

Føltes litt feil å ikke få være sammen med M på bursdagen hennes, men så møtes vi jo om ikke så lenge for en skikkelig feiring på Mykonos da. Herlig vær, masse mennesker og bra musikk på slottsfjell veide i alle fall opp for savnet mitt. Idag legges turen nok en gang "til fjells", denne gangen riktignok med gummistøvler og regnjakke.

bloglovin

Birthday Kid

I dag fyller jeg 19 år og dagen er utnyttet til det fulleste i London. Det startet selvfølgelig med gaver og kake på sengen, bursdagssang og lys. Videre dro vi til hummingbird bakery i Portobello road - nam! Etter å ha vært i london minst tretti ganger er det vanskelig å finne på noe nytt, så denne gangen ble det kanalbåt til Camden Market. Der fikk jeg tatt en manikyr og tittet litt i butikker. I morgen går ferden videre til Mykonos hvor Dee catcher opp om en uke! 
Kjole Topshopbloglovin

Home sweet home

Da var jeg hjemme i Norge igjen. En uke på tur går virkelig alt for fort! Idag blir det familiebesøk, pakking og ellers en hel del avslapping på verandaen med te og lesetid. 


Skjørt tfnc, Skjorte Vintage, BH H&Mbloglovin

Replacement

Nå sitter Dee på flyet, mens jeg nettopp kom inn døren fra handletur. Siden yndlingssolbrillene mine fra Prada på mystisk vis har blitt borte, måtte jeg finne en erstatter. Endte opp med et par fra Dolce & Gabbana som gjør savnet litt mindre. Skal vise dere senere! Nå skal jeg ut å spise meksikansk på mucho mas. 
Topp Topshop, Bukse Miss Sixty, Veske Marc by Marc Jacobs, Sko Tommy Hilfigerbloglovin

Ny clutch
Morris

bloglovin 

Last Night

Siste kvelden har kommet og jeg er ikke akkurat helt fornøyd med å måtte reise hjem til gamle Norge og forlate alle mine nye kattevenner. Jeg tar i alle fall med meg en fin og frisk rødfarge, så det er da noe.
Kjole Zara

bloglovinKommentar nr 10 000

Dere må uten tvil være verdens beste lesere. Nå har vi rundet ti tusen kommentarer! Det er helt utrolig mye. Tusen tusen takk. Nå er det snart deres tur til å få noe tilbake! We love you. 

bloglovin Spa day

Hva gjør man når hele Oslo er folketom og været er grått? Jeg valgte å sette av dagen for litt pleie, med pedikyr og voksing (ææ!). Heldigvis var det mindre smertefullt enn ventet og jeg sitter igjen med myke føtter og pene tånegler - helt klar for sommeren! 
bloglovin

Reading right now

Sophie Kinsellas nyeste tilskudd til shopaholicer-serien! bloglovin 

Arrived

Vi bor i verden søteste lille leiglighet med utalige mange trapper og store vinduskarmer jeg elsker å sitte og lese i. Deilig å komme vekk fra Norge og nyte noen dager med sol og varme!bloglovin

 

Blomsterkrans

Nå som det er sommer er det så koselig med blomster i håret. Jeg og sis gikk innom en blomsterbutikk for å få litt tips. Vi startet med en tykk ståltråd som ramme og festet blomster med grønn tynn ståltråd. Superenkelt! Om du dusjer den og putter den i plast i kjøleskapet holder den rimelig bra også. bloglovin

I'm off to...

konsert med Bob Dylan! 

bloglovin

Beach day

Dagen er tilbrakt på stranden. Vi har fått en ny solkremfavoritt, som verken er hvit eller klissete. Hurra! Perfekt sommersøndag. Forhåpentligvis rekker vi en båttur før M må tilbake til storbylivet.
Dee: Bikini Topshop // M: Bikini Abercombie and Fitch


bloglovin 

Settled

Vi prøver å la sommerferien synke inn mens vi nyter livet i Tønsberg. Vi har bakt oreokake, gått tur og i kveld blir det konsert. Bortsett fra at vi ble bæsjet på av en måke er livet så godt som perfekt. 

bloglovin 

Overlev festivalen - Pepsi MaxVi har alltid vært den type jenter som liker å se på oss selv som eventyrlystne, naturglade, og alt annet enn fisefine eller fordomsfulle. Etter en tur på Hovefestivalen for snart ett år siden måtte vi vel innrømme at dette kanskje ikke helt var sannheten. Samtidig ser vi kanskje at det hele var et resultat av relativt dårlig planlegging fra vår side. Så for at dere festivalsjeler skal unngå samme skjebne som oss; her er våre 5 survivor-tips for festivallivet;
1- Kom tidlig
Dette var vel vår største tabbe. Ankomme med en av de siste bussene som førte til at vår opprinnelige camp var full, og vi måtte sette opp teltet i Camp Nord. Og som vi burde sett komme av navnet fikk vi noen litt for stereotypete nordlendinger til naboer, som insisterte på at to års negativ aldersforskjell ikke skapte hook-up-problemer, og som videre bestemte seg for at en moden måte å løse konflikten på var å rive ned teltet vårt og ellers kaste ølflasker på oss mens vi sov. Men nok om det, kom for all del tidlig!

2- Ta med engangskamera
Vi var alt for dårlige til å ta bilder, noe vi angrer utrolig på. Samtidig har man ikke kjempelyst til å ta med seg speilrefleksen, så da er engangskameraet et morsomt og nostalgisk alternativ. Samtidig er det jo mer spennende å ikke få se bildene før man fysisk har de i hånden, noe som samtidig kan kombineres med mimrekveld med vennegjengen! 

3- Ha alltid med deg halspastiller
Etter første kveld var allerede stemmene våre så godt som borte etter alt for mye jubelskrik, og alt for høy allsangfaktor. I tillegg til vår uheldige bosituasjon som førte til en del nabokrangling med våre idioter av noen naboer (se tips 1)

4- Legg en plan
Vi skulle være free-spirits og ta ting som det kom, noe som endte med at vi gikk glipp av en del konserter vi skulle ønske vi hadde kommet oss til fordi tiden plutselig løp fra oss. Bestem deg for hva du vil se, og når det egentlig går helt greit å sitte ved teltet. 

5- Se hvor du går
Et ganske obvious tips, vi faktisk ikke klarte å følge selv. Det er en del stener som ligger merkelig plassert, en del gjerder som plutselig matrealiserer seg ut av ingenting og i tillegg blir det en del dytting under konsertene. Så ta vare på dere selv, og de rundt dere så dere slipper å komme hjem gule og blå (som oss..) 
 

God Festival!

bloglovin 

Natteravn

Igår så vi rektor og lærere for siste gang på forhåpentligvis veldig lang tid. Etter å ha fått beskjed om at ingen av elevene skulle opp på scenen var vi en god blanding av skuffet og lettede. Det var imidlertidig frem til Elvebakken sin ærespris skulle deles ut. For gjett hvem som er skolen vår sin aller smarteste elev? M! Så nå kan diplomet rammes inn og kontonummeret sendes til skolen. Enda en god grunn til at den videre feringen var helt nødvendig. I seng etter fire på en hverdag er uansett ingen god vane.


bloglovin 

Enkel sommerlitteratur 

Shopaholicer-serien av Sophie Kinsella
Har du ikke lest disse, så er det på tide! Her møter vi shoppinggale Becky gjennom kredittgjeld, singellivet, på shoppingturer og i det hun flytter til New York for å følge kjærligheten. Kinsellas ironiske skrivestil gjør at man både kan le og gråte. 

Handbags and Gladrags av Maggie Alderson
Motestylisten Emily lever det perfekte liv. Hun er selvsikker, har alt det nyeste innen mote og Mr Dreamy som ektemann. En natt med en australsk motefotograf skal snart forandre alt.

50 Fashion Designers You Should Know av Simone Werle
Har du en lidenskap for mote, designere og generelt vakre kreasjoner er dette boken for deg. Boken gir en innlæring av moteverdens 50 designere du må vite om gjennom tidslinjer, fotografier og selvfølgelig runwayshots.

I heart New York av Lindsey Kelk
Etter å ha tatt kjæresten på fersken i å være utro ankommer Angela New York med pass, et par louboutins og en knust selvtillit. En feel-good bok om å komme seg videre. Dette er en jente vi alle kan kjenne oss igjen i, samtidig som man kan drømme seg bort til livet i NY.
bloglovin 


 

Klasse 3STB

Skolebøkene er levert, skapet er ryddet - vi er ferdige med videregående! I går samlet klassen seg for et siste wild party! Det ble (grusom) karaoke, vin, latter og en haug med (ikke så veldig fine) bilder. Plutselig føltes det nesten litt trist å slutte på videregående allikevel.. 


bloglovin 

Reker @Druen

Er det noe som sier sommer mer en reker og hvitvin? Ikke ifølge oss. Derfor begynte vi feiringen av eksamensfri og en lang sommer foran oss med nettopp reker og hvitvin på Druen på Aker brygge. Livet er herlig for tiden!bloglovin 

Ha en fin kveld!

Håper alle har hatt en super pinse, enten dere har vært ute på tur eller bare slappet av i solen. Nyt den siste kvelden med fri søtiser, så er det ikke lenge igjen til den virkelige sommerferien er her!
bloglovin 

Dinner datebloglovin

Tønsberg

Å våkne til måkeskrik og lyden av vinden i trærne er virkelig noe annet enn bylivet i Oslo. Etter en sen kveld med vin, god mat og kos begynner jeg endelig å innse at sommerferien er her. Idag er det planer om årets første bad, så satser på at solen snart titter frem!
Genser Pins and Needles, Shorts Vintage, Skjerf og hatt BikBok

bloglovin

Øya

Selvom festivallivet ikke var helt ideelt sist vi prøvde oss, hvor vi klarte å pådra oss alle sykdommer vi kan navnet på pluss noen til, gir vi det hele en ny sjanse i sommer. Riktignok i litt tryggere omgivelser med netter i våre egne senger og dusjer man ikke trenger sko for å bruke(..) Billetter til Øya er nå endelig i boks, og med prosjektet om å faktisk like øl er vi nok en gang klare for fokusproblemer og såre stemmer. 

bloglovin

Heisann

Se her på de ivrige leserne våre som kommer hoppende frem foran selvutløseren. Vi tok det som et hint for å komme på bloggen. Værsågod, takk skal du ha! 

bloglovin

Birthday time

I går ble June 19 år, og det hele ble feiret på en takterrasse i det fine været. Vi kjenner June fra barne- og ungdomsskolen, med gamle minner fra da vi snek oss inn på doen i timen og lagde lister om vår fremtidige drømmemann. Utrolig hvor fort tiden går! Det hele var en super kveld med deilig mat og hyggelige mennesker.
Bursdagsbarnet!
bloglovin 

Burned

Planen var å prøve å få med seg litt av det fine været som regjerer på facebook, twitter, blogger og i aviser. Med boken i fanget og sol på verandaen begynte det hele riktig så bra. Et lite håp av noe som kunne minne om farge som resultat viste seg å være kraftig undervurdert. På en liten tur inn var det et tomatrødt speilbilde som ventet. Virker som sommersolen faktisk er her alikevel. Dagens lærepenge: bruk solkrem!
bloglovin

Living in yesterday

I dag har vi fått forberedelsesdelen til vår siste skriftlige eksamen. Eksamensperioden nærmer seg snart slutten nå! Allikevel føles det ut som tortur og sitte inne med erstatningsvillkår og samfunnsvitenskapelige metoder, når gradestokken nærmer seg 25 og det er knallsol. Som trøst var gårsdagen fantastisk, med både morgentrening, båttur og ferieplanlegging. 
 


Blazer H&M, Bukse Monki, Topp Bikbok, Hatt Lindex


bloglovin


Dressed in White

Ingen av mødrene våre valgte å gifte seg i hvitt, og vi har derfor aldri hatt en drøm av en kjole å arve. Så når farmoren til Dee trakk frem sin gamle brudekjole, på rundt 60 år, gikk endelig småjentedrømmen i oppfyllelse. Etter en tur på rens er den så god som ny, og utrolig nok passer den helt perfekt! 

bloglovin

Kine Richenberg


Foto Kristin Støylen, Hår & make-up Charlotte Elveland, Styling Mary Jane Bautiata, Modell Kine Skageng Richenberg
bloglovin 

Red wine and lemons

Vi har bestemt oss for at det er umenneskelig å bare skulle sitte inne med nesen i en bok, så i går gjorde vi det absolutt motsatte og gikk tilbake til vårt gamle oss. Nok av gratis drikke, bestiebesøk av Ben and Jerry,  og en litt vel fnisete hjemtur som kjennes i støle magemuskler var akkurat det vi trengte. Etter nachos på Mucho Mas ble det stakkars kameraet desverre glemt, og måtte tilbringe resten av natten i en mørk veske. Heldigvis fikk det selskap av en uåpnet Frisk og en halvfull sitronsaft (...) som er det beste tipset vi kan gi mot grusomme rødvinstenner, og omtrent det eneste nyttige M har lært i kjemi. bloglovin

Freedom

I kveld er det en ting som gjelder; fri! Vi skal først på mucho mas, med god mat og vin. Så får vi se hvor kvelden ender. Ha en super fredagskveld søtiser! 
 bloglovin

Vel overstått

Da var endelig norskeksamen ferdig, og vi kan med hånden på hjertet si at vi ikke akkurat kommer til å savne milelange diktanalyser og kronglete formuleringer. Utrolig hvor lei man kan bli av en tekst etter et dags forsøk på å dra all mulig betydning ut av det en stakkar skrev ned for et par hundre år siden. I morgen skal det feires, og i mellomtiden samler vi nye krefter med hendene fulle av handleposer, i en litt mer regntung Kristiania enn gårsdagens.


bloglovin

I love you

I dag feirer jeg og kjæresten treårsdag! Tiden har gått veldig fort. Vi ble jo sammen da jeg fremdeles gikk på ungdomsskolen, og det føles veldig lenge siden! Jeg og Dee priset oss lykkelige da vi kunne få hjelp til muntlig eksamen i matte av denne smartingen her. Takk for at du alltid stiller opp, enten det gjelder skole eller henting klokken 4 om natten av to litt for festglade jenter. 
bloglovin

Minner for livet

video:russetid

bloglovin

17.mai

Selv om vi snart vinker farvel til skolen, holder vi fremdeles fast ved barnetradisjonene. Første is ble spist ved midnatt og etter det har vi fylt på i godt tempo. Selv om det kanskje ikke er alle som ville klart å få ned kombinasjonen av pæreis og rødvin.. Minnene fra russetiden er alle samlet på russebuksene våre. Alt fra rulling hjem første kvelden, våre nye kallenavn (Geir, løstøs og pingvina) og dunken med vodka, vi alle trodde var hvitvin.. God 17.mai alle sammen! 
bloglovin

Den siste natten

I kveld er det tid for siste russefeiring og vi skal til frognerparken for grilling og kos. Selv om det er deilig å slippe å planlegge antrekk hver dag må vi si det fremdeles føles unaturlig å ikke skulle pynte seg når det er ut på fest. Dette bildet tok vi i vinter i tjue minus. Noen fordeler er det virkelig med vår og varme, til tross for eksamenslesing og siste inspurt på skolen. Det er tusen ganger mer behagelig å ta bilder til dere lesere!

 
bloglovin

La Fiesta

Igår var nok en vellykket russekveld. Supergode mojitos mikset av drinkmasterDee, og de beste menneskene i verden er oppskriften på den perfekte kveld. Nå står lesing på planen før vi igjen skal utnytte det fine været og lage nye minner. Så kan heller en stappfull buss på vei hjem få gå i glemmeboken og taxi bestilles i kveld.
bloglovin

Chocolaterie

Endelig har et ekte lite chocolaterie åpnet i Kristiania. Etter nedturen av å bli trukket opp i nynorsk og matteeksamen så vi på dagen som en perfekt mulighet til å prøve ut herlighetene. Som de søtmomsene vi er, var vi selvfølgelig blant de første kundene. Når kong vinter tar turen tilbake skal vi definitivt sette oss her med hver vår kopp kakao. Ligger i Behrens gate 8, om noen vil ta turen innom!bloglovin

Looking Up
bloglovin

Summer '10

Vi befinner oss for tiden et sted mellom savnet av sommeren 2010 og lengselen etter sommeren 2011. Én ting har vi i alle fall bestemt, og det er at denne ferien skal bli den beste noen sinne. Selvom akkurat det kommer til å bli vanskelig å leve opp til ettersom vi hadde det utrolig bra med både festival og gresk glede i fjoråret. Men så er jo ikke planene for denne ferien så ille de heller; tilbake til Mykonos, tur til Køben, strandkos og ikke minst plenty med vinkos og søte mennesker akkurat som vi liker det! I mellomtiden mimrer vi tilbake til the summer of 2010, enjoy


bloglovin

Mon Chéri

Den siste oppgaven vår i konkurransen gikk ut på å sette sammen en bildecollage av vår drømmesituasjon med Frozen Yogurt. Og hva ville vel vært herligere enn å leve det luksuriøse livet til den franske overklassen med champagne, ball, nydelige kjoler og en frozen yogurt fra fremtiden?. Og jada, vi har lest historien og vet at alt ikke endte like bra, men dette er vår drømmecollage og ikke en historietime. 

bloglovin

Healthylicious

Når vi skulle skrive hva healthylicious betyr for oss ble vi sittende med en blank bloggpost foran oss. Etter rundt en time med tomme blikk ble det bestemt at vi skulle ut på inspirasjonstokt til 7-eleven. Vi kan vel ikke si at ideene flommet over, men frozen yogurt var uansett godt for både mage og såre russehalser. Det var da vi innså at en klisjepreget tekst om sunnhet ikke er vår greie. Hverdagen vår går for det meste ut på å spise mat, lage mat eller snakke om mat. Og ikke alltid sunn mat, som dere sikkert har fått med dere..

Vi har tidligere erfart, etter et fåtall dietter, at et liv i "sunnhet" ikke alltid er det beste. En hverdag som kaniner med kun gulerøtter på menyen holdt vi ikke ut mer enn en dag. Smoothiediett hadde vi så godt som fullført. Det var frem til kursdeltakerne på skolen vår gikk fra et brett fullt med sjokoladekake som stod og skrek etter oss. Det halve stykket, som ble til fire, var absolutt verdt mageknipet. Idag får vi rare blikk og spørsmål fra selv våre egne lærere når skolepulten står uten et bakeverk, og i årboken omtales vi som de to som "alltid knasker på noe digg". Nå himler vi med øynene over det unødvendige dietthysteriet så mange driver med. Ingenting er mer kjipt enn en bloggfest der ingen av kakene blir rørt og gjestene har kalorikalkulatorer i vesken.

Vi har aldri vært mer lykkelige enn nå, her vi sitter med hver vår lyserosa frozen yogurt i solsteken. Sånn sett har vi slått to fluer i en smekk; vi nyter livet samtidig som vi har oppdaget et alternativ til grønsaker. Det handler ikke om å kutte ut alt som er godt, men å finne sunnere alternativer. Det er med dette det går opp for oss hva healthylicious er for oss. Healthylicious handler om å leve livet på en måte som er bra for deg. Aksepter deg selv for den du er. Ta vare på både kropp og sjel. 

Vi er stolte matmomser - hvem er du?
bloglovin

Let the game begin

Det ble spurt om hvorfor vi shootet i går. Svaret på dette er at vi er blant ti bloggere som er plukket ut av Hanneli i en konkurranse i samarbeid med 7-eleven. Vi har fått tre oppgaver som alle skal utføres innen lørdag, inspirert av Frozen Yoghurt. Kjempespennende! Og gjett hva premien er? Betalt reise til New York med shoppingstipend på 10 000 kr. Tvitvi.


bloglovin

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits