januar 2010

Goodbye London!

Da var vårt opphold i London over for denne gang. Det har vært en herlig dag med gratis forrett, en ekstremt sterk pizza og alt for mye is. Nå sitter vi og venter på taxi til flyplassen og drømmer om dagen vi skal tilbake!

I morgen venter nok en kjedelig skoledag.bloglovin

Nothing Hill; Vintage-mekka

I dag har vi vært på vintage-mekka i Nothing Hill. Vi prøvde å finne den kjente blå døren fra filmen, men neida? Derimot fant vi masse fine smykker i alle former og farger. Vi endte opp med to ringer hver og et nydelig elefantsmykke. 


I og med at vi måtte forte oss til RGS ble det ikke stor tid til lunsj. Vi fant en crepe-bod, et must når man er på ferie. Så bar det av sted til foredraget, som viste seg å være langt, hardt og kaldt. Setene var som sten, og da kan seriøst ikke ha hatt på noe varme. For vi hakket tenner under alle de lange fire timene? 

Nå gleder vi oss til en stor og god middag, og ikke minst et besøk på Haâgen Dazs-isbaren. Vi har blitt avhengig! bloglovin

Having fun in chinatown

Vi elsker asiatisk mat, og da var det også en selvfølge at vi ville besøke Chinatown i London. I og med at vi egentlig ikke visste hvor vi skulle gå hadde vi kjempeflaks da vi overhørte at det engelske paret i samme heis som oss også skulle Chinatown. Vi fikk et litt rart blikk da vi etter fem minutter rask gange fortsatt hang klistret i hælene deres. Vi må vel bare innrømme at vi ikke har den beste retningssansen!Vi endte opp på Golden Dragon. Vi spiste en god crispy duck, forferdelige vårruller og en enda verre shreded beef-rett med en skummel oransjefarge... 
Hele turen har vi savnet en virkelig god dessert. Derfor stilte vi oss selvfølgelig i den lage køen inn til den popiulære haagen dazs-isbaren. Et must for alle is- og drinkelskere. 

Etter syv kuler med is og en gigantisk "cool summer" hev vi oss inn i en taxi tilbake til hotellet. I morgen blir det shopping i Notting Hill før vi skal på det beryktede foredraget på Royal Geographical Society... 

Nattaklem fra oss i London! 


bloglovin

Shopping i London

Beklager for sen oppdating, men vi har vært alt for opptatt av shopping til å i det hele tatt tenke på blogging... Men bedre sent enn aldri! Vi har det iallefall helt fantastisk og koser oss masse. Vi har ikke opplevd noen store matopplevelser enda, M and Dee har nemlig det med å velge de mest shabby og rare restaurantene... 

Her for eksempel er vi på en pizzarestaurant som bare serverte pizzaer uten tomatsaus...


Vi har fått shoppet masse...


Blant annet på Juicy Couture. Hvor vi brukte sykt lang tid i prøverommet (blant annet til å ta bilder..) 

Her er resultatet av Dees shopping. 


..... Og Ms shopping. 

Nå skal vi snart ut å spise i Chinatown, satser på at vi finner et bra sted der iallefall. Klærne får dere se nærmere når vi kommer hjem. 

Ha en super fredag! bloglovin

Outfits; London calling

Da er M and Dee straks klare for å dra til London. Flytoget vårt går 15:19 og ingen av oss er ferdigpakkede enda, så nå er det bare å forte seg! Planen er å pakke ekstremt lite og komme tilbake med ekstremt mye nytt. Vi gleder oss! Og vi skal selvfølgelig holde dere oppdaterte på hva vi gjør, og ikke minst på hva vi shopper. :)

Her ser dere dagens flyoutfits;

Dees outfit:

Topp - H&M
Cardigan - H&M
Armbåmd - Accessorize
Ring - Accessorize
Kjede - Marked i New York

Ms outfit;

Kjole - Walter
Belte - Indiska

Blogges fra London!

bloglovin

Outfit; sporty black

Vi har hatt så utrolig mye å gjøre i det siste, at vi ikke engang har rukket å begynne og tenke på hva vi skal ha med oss til London. (Og i vi drar i morgen!). Så nå er det definitivt tid for pakking og planlegging. På et arrangement vi skal er dresscoden er "smart casual" men no jeans... Lurer på hva vi skal fiinne på der. 

Ms outfit 


Jakke - Gina
Shorts - Voice of europe 


Hva ville du kledd deg i om dresscoden var "smart casual"? 

bloglovin

Kakemomsene

I dag har vår kjære Lenny bursdag! Og for å si det sånn, M and Dee benytter enhver anledning til å feire. Så da blir det selvfølgelig kake. Lena hadde ønsket seg en sjokoladekake, så derfor lagde vi en tolags, fransk smuldrekake med vaniljekrem i midten.

Her er vårt kjære bursdagsbarn. Kanskje ikke barn nå lenger da, 18 år i dag!


Og selvfølgelig et bilde av oss som koser seg med kaken.


Og her ser dere underverket. NAM! (Den ser kanskje ikke så delikat ut...)


Hva er din favorittkake?


bloglovin

Black Widows

Dagen vår går kjedelig nok med på å øve til prøve i sosiologi og sosialantropologi imorgen. Vi kom begge i helt sorte og ganske enkle outfits idag. Sort var kanskje kjedelig når vi var mindre, men nå elsker vi det. Klassisk, elegant og tidløst. I tillegg kan det kombineres på utrolig mange måter. Her ser dere dagens outfits;

Ms outfit

Kjole - Valecie

Dees outfit

Topp- Topshop
Skjørt - Gina Tricot
Belte - Bikbok


bloglovin

Be stupid.
Hva synes du om denim?


bloglovin

Indianer i brød..?

M and Dee satt på trikken idag, som alle dager. Vi sitter og koser oss, sånn som man pleier på trikketurer flest. Og som trikker pleier er denne også full av reklame.  Vi pleier å like reklame, det gjør trikketurer mindre kleine. Man slipper å lure på hvor blikket skal fare, for det finnes alltid en interessant plakat du kan studere. Men idag ble vi sjokkert over hva som møtte oss oppe ved trikketaket; "Burde ikke du ha spist en indianer i kano akkurat nå?". Seriøst? Sammenligner de virkelig danskepølser med indianere i kanoer?
Håkon synes derimot dette var veldig gøy... Takk til deg ja! (Neida Honning, vi bare tuller )


I tillegg har vel alle sett de grusomme Stenalinereklamene som piner oss før kinoen. Det er virkelig noe med danskebåtreklamer. Kanskje noen burde vurdere å ansette en ny reklamesjef..?Haha, vi må bare le..  Kleint.bloglovin

Outfits; Shoulderpads

Morgnings bloggen! Ny mandag, ny uke, nye muligheter. Oh yeah! Denne uken hadde vi en plan om å være sunne. Og for en gangs skyld er det Dee som klarer å gjennomføre planen, genialt. Men M knakk desverre og har snart fullført en hel crispo alene.. Og da mener vi ikke en av de søte små nei, her snakker vi kingsize sjokolade. Men rett skal være rett, hun sparer faktisk halve til imorgen. Stolte!
Ikke noe mer å si om den saken, her er dagens outfits:

Ms outfit

Blazer - Zara
Topp - Zara
Bukse - H&M


Dees outfit

Topp - Zara
Tights - BikBok


bloglovin

Dee's outfit -Vintage

Både M and Dee har en stor kjærlighet for vintage. Man kan skape seg en unik look, og du slipper å møte noen som har på seg det samme som deg! Det finnes mange fantastiske vintagebutikker, men det er også morsomt med arvede klær.  Dees outfit består idag av klær arvet fra hennes kjære bestemor.

Bukse - Vintage
Belte - Vintage
Topp - Cubus
Sjal - Vintage
Armbånd og ring - Accessorize

Hva synes du?bloglovin

3 fantastiske Chanel

Nå har har vi akkurat kommet hjem fra trening. Siden vi var så utrolig flinke idag og stod opp tidlig for å trene unnet vi oss 30 minutter sol etter timen. Skulle gjerne lagt ut et før og etter bilde, men siden forskjellen er minimal dropper vi nok det. Fra nå av skal vi heller ta sol hos brun og blid enn hos elixia..

Men nok om det! Vi drar jo som sagt til London på torsdag og vi har jo selvfølgelig begynt å tenke på hva vi skal shoppe! Vi har i hvert fall bestemt oss for å jakte på disse tre nydelige neglelakkene fra Chanel. Kjærlighet ved første blikk;

Particulière

Jade

Jade Rose


Hvilken likte du best?

bloglovin

Trendy med cape

På visningene til Chloé har vi sett caper i mange ulike former og farger. Selv falt vi pladask for stilen. Litt romantisk og eventyrlig.. Vi har lenge vært på utkikk etter en cape, og nå har endelig M funnet sinn. (Til og med på salg!) 

Her ser vi et utvalg av Chloè sine caper. 
   

Ms cape fra Zara:
 


Hva synes du om cape-trenden? bloglovin

Tonight's gonna be a good night...

Da var det endelig helg.! Vi velger å dedikere dette innlegget til våre kjære blogglesere. Takk for utrolig mange koselige kommentarer! Vi setter utrolig pris på dere :)

Dee skal hjem å sove før kvelden. (Hun har klagd over at hun er så trøtt i hele dag..) Hver kveld har blitt så sen i det siste. M skal derimot ha kosekveld med kjæresten. Vi elsker helg!

 

Hva skal du i kveld?

Kos dere masse, alle sammen! 

bloglovin

Outfits -Take me to paradise

God morgen bloggen! Idag er det siste skoledag før helgen og vi gleder oss til å bare slappe av. Dette blir en helg full av kos, god mat og flotte mennesker. Vi skal holde dere oppdatert! Kantinedamene våre er så sleipe. De sprer vaffellukt over hele skolen, men når vi kommer ned for å kjøpe er de allerede utsolgt. Skuffelse..

Ms outfit;

Topp - Filippa K
Bukse - Zara
Armbånd - Vinatge
Kjede - Marc by Marc Jacobs

Dees outfit;

Topp - Topshop


bloglovin

Dees clutcher

Vi skulle egentlig på kostymemøte i dag, men siden dette ble avlyst har vi brukt dagen på å ta bilder av Dee sine favorittclutcher. Nå skal vi bake cockies, blogges senere!

Her ser dere utvalget;

Nr 1, Zara

Nr 2, DKNY


Nr 3, Bianco


Nr 4, Sjarm

Nr 5, Accessorize


Hvilken er din favoritt?bloglovin

We want to look like this...


'
bloglovin

Du vet du er en sann blogger når..

...Du sitter igjen på skolen lenge etter at alle andre har gått bare for å fikse et nytt innlegg (Oss akkurat nå..)


... Du sjekker bloggen din hele tiden. Og når du ikke har en data sjekker du den på mobilen.

... Det første du tenker når du står i prøverommet er om dette vil se bra ut på outfitbilder.


... Du drømmer om høyere lesertall om natten.


...Du før du bestiller hotell på utenlandstur må du sjekke om de har trådløst internett.

(Strand Palace Hotel som vi skal bo på i London, med trådløst internett selvfølgelig)


Kjenner du deg litt igjen kanskje?


bloglovin

Outfit; sukkersøtt

I dag blir det bare Ms outfit. Dee klarte nemlig å glemme både strømpebukse og belte da hun var på vei til gymmen! Noen dager har man bare uflaks.

Ms outfit:

Tskjorte - topshop
Bukse- H&M
Kjede - Therapy

Hva er din mening?

bloglovin

Vår, vår kom til oss!

Vårens trender mottas med åpne armer. Nude, patterns, feminine detaljer og ikke minst Alexander Wang-fletten. Vi personlig er lei av vinteren. Vi vil ha kjoler, buksedresser, skjørt og bikinier; alt som ikke inneholder ull og andre varme stoffer (den fordømte fleecen...).

Her er våre favoritter;  

Alexander Wang-fletten


Alexander McQueen


Chanel


Oscar de la RentaMarc Jacobs
Hva synes du er det beste med våren?

bloglovin

Dagens outfit; Åpen dag

Idag er det åpen dag på Elvebakken. Dette betyr masse små mennesker over alt. Og jada, det er kanskje bare to år siden vi var der selv, men det føles virkelig ut som en evighet siden. Hele skolen er i hvert fall pyntet med kunst laget av elevene og vi har spesielle opplegg i timene for å vise hvor unik skolen vår er.  Så nå skal vi ha fire timer med markedsføring og ledelse i strekk. Gøy? Nei, ikke egentlig.. Hva gjør vi vel ikke for ungdomsskoleelever?

Her ser dere dagens outfits.

Dees outfit;

Skjortekjoe - Zara


Ms outfit

Genser -Zara
Skjørt - H&M

Hva tycks?

bloglovin

M and Dee entering politics

For å varme opp, før frogner AUF årsmøte dro vi på shopping i Bogstadveien. M fikk capen hun har drømt om i evigheter og Dee fikk seg en olakjole (som egentlig er en skjorte. Men når det er salg er det aldri riktig størrelse igjen!). I tillegg kjøpte vi oss begge matchende fløyelstights. 2 for 1, vi kunne ikke motstå.

Som alltig på shopping ble M and Dee slitne... I dag valgte vi å lunsje på BIT. Vi spiste Ms spesial som består av baguette med; kylling, aioli, potetsalat, paprika, mais og bittelitt salat. Heaven on earth!

Og selvfølgelig måtte vi unne oss en liten dessert. Dette var en merkelig terte-ish kake som så utrolig god ut. Det viste seg å være en litt spesiell kombinasjon av kokkosmarengs, banan og sjokolade.


Så var det tid for møte. Et ekstremt kleint møte. Vi kommer inn døren og blir plassert på et møterom, helt alene. Mens Dee står og poser foran arbeiderpartiplakatene kommer ledern vår. Godt førsteinntrykk eller hva? Etterhvert dukker det opp tre-fire stykker, og alle sitter tause rundt bordet. Vi holdt på å dø av latter. Dere vet den verste latteren når man ikke klarer å le stille og ikke klarer å stoppe. Og når vi endelig hadde klart å slutte, får vi blikkontakt, da var det gjort.

Mens de andre sitter og diskuterer politikk sitter vi og stirrer ut av vinduet på speilbildet vårt. Det var helt sjokkerende hvor mye alle de andre kunne. Eller kanskje ikke så sjokkerende i og med at vi aldri egentlig har interessert oss for politikk. Det er vel heller tanken på å sitte i stortinget og kunne bestemme over Norge.

 I og med at vi ikke var av de mest aktive medlemmene på møtet var det overraskende da M ble valgt som nestleder i lokallaget Frogner. Dee endte opp som styremedlem og ble i tillegg valgt ut som delegat.

(den beryktede posen)

Så, stortinget - here we come!
bloglovin

Outfit; seagreen

Vi absolutt elsker høye skjørt. Det kan kombineres med så mye forskjellig og blir ikke for pyntet for skolen heller! Her ser dere Ms outfit.


Genser - Topshop
Skjørt - Topshop
Ring - Praha

Hva synes du?Norges nye ledere?

God morgen bloggen! Nå har det blitt mandag, enda en ny uke skal til å begynne. Denne uken er vi absolutt helt fullbooket, og gjett hva det meste av uken skal gå til? Møter.... Mandag; altså i dag, skal vi på AUF-møte. Dette kommer vi tilbake til senere. Tirsdag; kostymemøte med revyen. Og gjett hva? På torsdag er det enda et kostymemøte! Men ikke misforstå oss, det er jo veldig morsomt også :)

AUF-møtet i dag blir derimot litt annerledes. Vår karriere innenfor "politikken" har vært langvarig, men ikke fullt så innholdsrik. Vi har vært medlem siden 2003, og det vi har møtt opp på er en nattstand i Karl Johan hvor målet var å overbevise fulle mennesker om å stemme arbeiderpartiet, og selvfølgelig dele ut ballonger. Videre har vi delt ut gratis frukt (i skoletiden... politisk fravær, anyone?) og selvfølgelig møtet i dag. Dette blir kleint til hundre! Men det viktigste er vel å være engasjert, eller hva?Hva sier dere, er vi de fremtidige lederne av Norge?

My wonderful Juicy Coutures

Juicy er faktisk mer enn kosedresser! Vi har en sterk kjærlighet for Juicys vakre kåper. M har opp igjennom årene opparbeidet seg en liten samling. Kåpene derfra er så utrolig søte. De er kanskje ikke av de varmeste, men... pyttpytt! 

Faux fur, kåpe 1 


Faux fur, kåpe 2 


Kåpe 2 


Kåpe 3 


Kåpe 3 


Kåpe 4 


Kåpe 4 

Hvilken likte du best? 
Alltid et must

Hver dag har vi noen sider vi absolutt innom for å gjøre dagen vår komplett. De første timene på skolen går altså med på å sjekke ut diverse motesider. Etter hvert har vi plukket ut våre favoritter og silt ut de ikke fult så bra. Vi får utrolig mye inspirasjon av sidene våre, og selvfølgelig er det jo alltid like gøy å sjekke ut de nyeste trendene!

Her kan dere se våre favoritter!
(klikk på bildene for å komme inn på sidene)

Stockholm streetsyle
er en herlig side som viser utvalgte outfits. Perfekt for inspirasjon!


Elle er jo en klassisk kilde for moteupdates de fleste av oss kjenner til. Perfekt for å holde seg oppdatert på trender. Får et stort pluss for kategorien street chic hvor man får se en utvalgt jente hver dag med en unik stil.


Fashionweek daily er en side som oppdaterer daglig fra fashionweeks verden over. Her kan du lese om den nyeste moten, fashionshows, eventer, kjendiser, og om de store designerne og motehusene i verden. Siden får et pluss for kalender som viser hva som skjer hver dag.


Costume er som Elle en kilde for oppdateringer på trender og hva som skjer i motebildet.


Style.com er enda en av våre favoritter når det kommer til trender. Siden får pluss for en avstemning av "look of the day" som alltid er like morsom. Absolutt verdt et besøk!


Som en liten ekstra godbit legger vi til PostSecret som er en fantastisk side. Et must for alle oss som elsker hemmeligheter. Oppdateres hver søndag.Har du noen sider du må gå inn på hver dag?

Ny header

Vi tenkte det var på tide å flytte seg vekk fra fjortiskolasjen og lage noe nytt. Selv om den andre var veldig søt, og det var litt trist og kvitte seg med den, trengte vi noe mer klassisk og enkelt. 


Hva synes dere? 
Outfit; sofisticated and edgy

I dag er M and Dee rake motsetninger. M er blomstrende romantisk og sofistikert, mens Dee derimot kjører en mer edgy og rocka stil. Det er det som er så fint; vi utfyller hverandre så bra! Dette gjelder vel også personlighetene våre. Dee er sta, impulsiv, rotete, ubesluttsom (dette gjelder særlig gutter!) og glad i konstant forandring. M på den andre siden liker å legge planer for absolutt alt og hater rot, ligger alltid et skritt foran, er elskende (har vært i faste langtidsforhold siden hun var 14) og vil alltid ha det beste.

Ms outfit:

Bukse - Zara
Bluse - Zara
Hårbånd - Accessorize

Dees outfit:

Topp - Gina Tricot
Bukse - Diesel
Armbånd - Miks av vintage og bikbok


Alexander Wang Coco Duffel Bag

I dag så jeg vesken jeg og Dee har drømt om lenge.. Helt tilfeldig kom jeg over den i en butikk jeg aldri før har vært inne i. Vesken lå der plutselig på bordet, helt utrolig vakker... Den er bare absolutt helt perfekt. Men prisen derimot, er alt alt alt for høy. Har jeg virkelig råd til en veske til 10 000? Akkurat da jeg hadde klart å bestemme meg for at jeg skulle gå fra vesken "min", kom en annen jente gående inn i butikken med akkurat samme veske og fortalte hvor utrolig fornøyd hun var med den. De har bare én veske igjen, så her må jeg bestemme meg fort! 

 


Hva synes du om vesken? Burde jeg kjøpe den? 


Dagens outfits

Nå sitter vi på skolen og lengter etter fri. Bare en time igjen med markedsføring og ledelse nå før vi endelig kan pakke ned skolebøkene. Planen vår er en liten tur ned til Grünerløkka for shopping og cafébesøk. Etter at vi startet på Elvebakken har vi oppdaget utrolig mange søte og unike butikker. Vår favoritt blant disse har blitt Sjarm. Dette er en butikk som selger alt fra vintage chanel-vesker til skjønne lysestaker og små engler. Kan absolutt anbefale en tur innom!
Her ser dere våre outfits for dagen.

Ms outift

Genser - H&M
Skjørt - Zara
Ring - H&M
Armbånd - Peru
Kjede - Cubus
Hårbøyle - Bianco
Neglelakk- Chanel, Blue Satin

Dees outfit;

Topp - Zara
Skjørt - Gina Tricot
Armbånd - Arts and Crafts
Neglelakk - Chanel, Dragon

M and Dee dummer seg ut

God morgen alle sammen! Idag på trikken på vei til skolen oppdaget vi denne mannen som var utrolig stilig. Kan også legge til at han ikke var blant de styggeste for å si det sånn. Vel, vi sitter da i alle fall på en firer sammen. M and Dee ovenfor hverandre, og vår drømmemann og en annen mann ovenfor hverandre. De snakker engelsk sammen så vi gjetter oss frem til at han kanskje er her på et business-besøk eller noe lignende.

Vi sitter og snakker om hva vi liker ved antrekket hans, hvordan hudfargen hans har en perfekt olivenfarge og om hvor søtt smil han har. Vi tenker ikke over hva vi sier, for altså; han er jo engelsk og skjønner ikke hva vi snakker om. Derfor ble det er lite sjokk da mobilen hans plutselig ringer og han svarer på flytende norsk.. Trodde vi skulle dø der og da. Ble heldigvis ledige seter et annet sted så vi fortet oss og byttet plass. Defra tok vi dette smugbildet, men fikk uheldigvis ikke med ansiktet hans. Når vi endelig kom av trikken døde vi av latter, morsomste trikketur på lenge!Har du opplevd noe gøy idag?

Dees outfit

Igår tok jeg og M turen til Gina Tricot i friminuttet og brukte tiden til shopping. Er jo så mye salg for tiden at det er umulig å gå inn i en butikk uten at man kommer ut igjen med poser i hendene. Endte blant annet opp med skjørtet dere ser på dagens outfit.Skjørt - Gina Tricot
Topp - TopShop
Armbånd - Jimmy Choo for H&M, Arts and Crafts

Hva synes dere?


Morgentrening med klatring

Idag som alle onsdager startet vi dagen med gym. Som regel er dette helt grusomt, men idag ble faktisk ikke så ille. For idag var det klatring som var på timeplanen. Endte opp med at det bare var M, Dee og Ylva som skulle være med, så vi fikk en skikkelig intim opplæring i hvertfall og mange vegger for oss selv!Vi har begge ganske høydeskrekk, så vi ble skikkelig stolte av oss selv da vi så hvor høyt opp vi kom. For Dee ble det bare en klatretur, resten av timen ble brukt til å ta bilder og selvfølgelig å sikre.  Vår unge og ganske selvsikre klatreinstruktør kom hele tiden med vitser om dette. Da timen til slutt var over ropte han etter oss på vei ut: "Ser dere neste gang jenter, alle TRE!"


Har du klatret før?Dagens outfit; slangeskinn

Vi har fått dilla på slangeskinn. Bare pass på at det ikke blir for mye, da ender det gjerne opp som harry. Gjerne kombiner med et piece av slangeskinn av gangen.
 
Dees outfit; her ser dere teasen fra i går!

Sko - Zara
Bukse - Jimmy Choo for H&M
Genser - Zara

Ms outfit

Topp - Zara
Tights - Camilla Risøe

Hva synes du om slangeskinn?
Lunsjkos

I dag er vi utrolig sunne! Druer, ananas, pærer - you name it! Vi lever helt etter "fem om dagen". I dag joinet Håkon og Lenny lunsjen vår. Selv om ingen av dem (skuffende nok) likte ananas! Men resultatet, mer til oss, var tilfredstillende nok det.Har du en like sunn dag som oss?M and Dees hudtips


De første produktene vi vil anefale for dere er Green tea refreshing body lotion og green tea honey drops body cream fra Elizabeth Arden. Body lotionen er tynn og trekker raskt inn i huden. Body creamen er derimot fetere med små "korn" i seg som oppløses ved friksjon og varme. Begge har en frisk lukt av grønn te og passer perfekt for tør vinterhud.
 Rose hydrating face mist fra L'occitane Rosee fraicheur er en ansiktsspray med en herlig duft av rose. Den er tynn og ekstremt lett å bruke, bare spray den på og du har en nydelig glød resten av dagen.
Er dette noe dere kommer til å prøve ut?

Shopping tease

Vi kom nettopp hjem fra shopping. For M sin del ble det bare vindusshopping og en hel del prøving. Hun fant den nydeligste Marc Jacobs kjolen noensinne, men til Dees skuffelse ble den ikke med hjem. M prøver å spare til Londonturen, mens Dee derimot ikke klarer å la være. Sånn pleier det som oftest å være!

Her ser dere en liten tease av kjøpene. Antrekket ser dere i morgen.


Egentlig var planen å dra på zumba på Elixia, men etter shopping i timesvis var vi utslitte begge to. Istedenfor tok vi en liten playdate med nachos og CSI. Haha, har merket en tendens til at innleggene våre styrer litt vel ofte inn på mat. Kanskje vi skal kalle oss for matbloggerne istedenfor motebloggerne, hva sier dere?
Eplekake er godt!

Som mange av dere sikkert har fått med dere, så elsker M and Dee kaker. Vi spiser alt som er søtt og proppet av kalorier. Etter en uke med sunnhet var det på sin plass å feire med kake. Valget i dag falt på mors hjemmebakte eplekake.


Elsker du kaker like mye som oss?


Dagens outfit, endelig tid til shopping

Nå er vi endelig ferdig med tidenes verste matteprøve! For å kose oss litt ekstra har vi med oss eplekake og Foccacia til lunsj. Namnam.  Det er så befriende å være ferdig med matteprøven etter en hel helg med pugging.. Så etterpå skal vi ta en skikkelig storshopping sammen. Det er så lenge siden M and Dee har vært på shopping som et team nå, og gjett om vi er et bra et!

Her ser dere dagens outfit.
Dees outfit

Topp - Zara
Armbånd - Portugal
Ring - Accessorize

Ms outfit

Skjørt - Fillipa K
Genser - H&M


Hvordan er din mandag så langt?

London

Nå er det endelig bestemt. M and Dee reiser til london i slutten av januar!! Hotell og flybilletter er bestilt og planleggingen er alt i gang. Selvfølgelig skal det bli tid til masse shopping, men vi skal også være litt flinke og kultiverte. M var nemlig på "jungeltur" i sommer, og er invitert til Royal Geographical Society. (grunnlagt av selveste Darwin....) Så siden vi er så flinke og smarte får vi turen til og med spandert av foreldrene OG vi får politisk fravær fra skolen. Da kan det vel ikke bli bedre?


Vi elsker å reise sammen! Her er et bilde fra vi var i Polen med klassen i tiende. Mens alle andre skoler tok de hvite bussene, valgte vår skole fly. Haha.

Har du vært i London før?Dee's skosamling

M and Dee har som de fleste andre jenter en lidenskap for sko. Et par sko tar et bra antrekk til et fantastisk antrekk, og skaper den perfekte finishen. Gjennom årene har vi begge fått hver våre små skosamlinger, og større skal de bli.

Her kan dere se våre favoritter blant Dee sine sko;

Nr 1, fra Blueberry


Nr 2, fra Din sko


Nr 3, fra Ecco


Nr 4, fra Bianco


Nr 5, fra Prada


Hvilke likte du best?


Dagens outfit; Romantisk med gammel dressbukse

Siden jeg er en person som elsker å sove lenge tar det også litt tid i helgene før jeg kommer meg opp og får fikset meg. Derfor kommer dagens outfit bilde først nå, men bedre sent enn aldri!
Fant storebroren min sin gamle dressbukse fra konfirmasjonen hans, så tenkte jeg skulle prøve den. Her ser dere resultatet av hva sikkerhetsnåler og litt kreativitet kan utrette ;)Topp - Sonia Rykiel for H&M
Ring - Accessorize
Dressbukse - storebroren min sin gamle konfirmasjonsdress
Belte - Koma
Smykke - gave

Hva synes dere?


Outfit of the day

God morgen alle sammen! Her er dagens outfit. Ganske enkelt i dag. Beklager for litt skurrete bilde, men sånn går det når man har dårlig tid før jobb! Jeg hadde virkelig ikke lyst til å stå opp i dag. Det var lite fristende å stå opp fra den varme dynen min. 

 
Bukse og genser fra H&M. 

Hva er dine planer for lørdagen?
 Kosekveld i bilder

Nå er det helg, endelig tid til å kose seg! For M and Dee vil dette si peiskos, ansiktsmaske og levende lys. For peiskos trengs ved! Her er Dee med hendene fulle av ved, nok for hele kvelden!


M nyter varmen fra peisen. Etter mye strev med å få tent opp peisen klarte vi det til slutt og var superstolte. Vi sitter foran peisen og koser oss, muligens i et en smule røyket rom, men pytt pytt tenker vi. 5 minutter senere begynner brannalarmen å ule, og da snakker vi ikke bare om en vanlig røykvarsler. Her er det fulle sirener og koder som må tastes inn! Når vi endelig har fått stoppet brannalarmen begynner telefonen å ringe med vaktselskapet i den andre enden. Enda flere koder, og for forsikkringen med at neida huset brenner ikke. Og vi kan igjen sette oss foran peisen. Helt til det igjen begynner å ule.
Men kos ble det!


Noe skurrer i det harmoniske bildet av vår perfekte fredagskveld, nemlig matteprøven på mandag. Men må man, så må man! Så vi jobbet med sannsynlighet med Grand Prix i bakgrunnen.


Endelig ferdig med matte, bare en ting igjen på schedulen; ansiktsmasker!Det siste for å gjøre en kosekveld ulitmat er vel en god latter.
Ha en super kveld alle sammen!

Nødvendighetsmappe

Forrige jul så fikk M en genial gave av Dee; nemlig nødvendighetsmappen. Den er med oss overalt, når som helst. Til tross for at den er litt tung og stor... Men gud hvor mange ganger vi har blitt reddet midt i en krise av denne mappen! Vi kan nevne neseblod, sminkekriser, uforutsette overnattinger og masse mer.Øverst til venstre ser vi mascara, solkrem, ammekrem, sminkeservietter og tannkrem. Her finnes det alt fra batterierer, sikkerhetsnåler, insektsbittkrem, parfyme og repsil. Og selvfølgelig har vi både bodylotion og ansiktskrem til kalde vinterdager. Men sist men ikke minst er det nok neglsaksen som blir mest brukt! M and Dee klipper stort sett neglene sine overalt - hele tiden.

Kunne dette vært en fin gave til din bestevenninne?

Dagens outfit

Akkurat nå sitter i vi i kinesisk og prøver å følge med.. men bloggen vant lett over kinesisk. I dag er det fredag, det er så deilig! Etterpå skal vi hjem og øve på matteprøve (yey...) men siden vi er så flinke skal vi unne oss en skikkelig kosekveld med fotbad, ansiktsmasker og jentefilm!

Dee

Tskjorte - Bikbok
Armbånd - Accessorize

M

Genser - Zara
Vest - Camilla Risøe
Kjede - Marc by Marc Jabobs
Armbånd - H&M

Hva er dommen?


Derek Lam sin fantastiske clutch

Vi kom over denne fantastiske clutchen fra Derek Lam på Bazaar sin side og forelsket oss ved første blikk. Den er herlig, og passer perfekt i det kalde vinter-været!

Trening med perfekte Romeo!

Nå er vi tilbake fra spinning og vi er virkelig helt døde begge to! Har aldri trent så hardt før i hele vårt liv. Mye av dette skyldes treneren vår; perfekte Romeo. Kallenavnet sier vel nesten alt, men dere skal få en liten introduksjon uansett. Romeo er vår kjekke, veltrente og solbrune trener som er ekstremt motiverende. Vi har en liten aning om at han er spansk, eller muligens italiensk ut i fra navnet og måten han snakker på. Man kan vel i hvert fall si at det ikke var mangel på flørtende smil og blunk med øyet i denne timen nei!


Så til alle dere jenter der ute som er ute etter litt motivasjon, eller bare noe fint å se på. Vel, da er spinning med Romeo på Elixia tingen! Dette er i hvert fall en time vi skal begynne med fast ;)

Når man først skal trene, hvorfor ikke trene med en kjekkas?My new dress

Her er den nye kjolen jeg kjøpte på Topshop i Praha. Jeg bare elsker den! Den er søt og klassisk, med et litt gammelt preg. Foran ser den ganske enkel ut, mens ryggen derimot  skiller seg ut med et unikt snitt.Nå må jeg løpe, jeg og Dee skal på spinning!

Likte du kjolen?
M and Dees outfits

Blogg.no har vært helt klikket på skolen vår i dag. Håper ikke de har tenkt til å sperre siden! Derfor kommer outfitbilder først nå. Vi koser oss med druer (fortsatt sunne, ja!) og gøysaft. Et lite tips; kjøp fruktfest, da blir det gøy ;)

Ms outfit

Kjole - Gina Tricot
Cardigan - H&M
Armbånd - The Newyorker
Ring - Peru
Kjede - Cubus

Dees outfit

Kjole - H&M
Ring - Accessorize
Armbånd - kalendergave

What do you think?


Heavenly Peace

Vi bare elsker stemningen på disse bildene. De er så fredfulle og søte! Dessuten er jo Siri Tollerød en utrolig modell. 
Modell: Siri Tollerød 
Outfits; serious fashion and chineese flower

Et lite kort innlegg mellom rettslære og sosiologi. Her ser dere outfitene.

Ms outfit

Genser - Zara

Dees outfit

Blazer - Zara

Hva synes du?


Hvordan holde seg varm?

Idag er det helt forferdelig kaldt ute. Og enda kaldere er det meldt til helgen. Det er umulig å bevege seg utendørs uten å ende opp kald og knallrød. M and Dee slår derfor til med lue og ørevarmere for å holde kulden ute. Nå gleder vi oss til rett i koppen kakao som vi har liggende i skapet, hadde vi bare hatt kremtopp også hadde alt vært perfekt!Dees hvite lue er fra H&M og Ms ørevarmere fra Accessorize. Den blå halsen til M er fra Topshop, en gave fra hennes kjære.
Hva synes du om Sibir-kulden?

Armbånd fra Praha

Endelig er min kjære M hjemme igjen fra Praha! Og enda bedre; hun har med gave. Et herlig armbånd fra Mango som lett har blitt min nye favoritt.Hva synes dere?


Outfits - vi lengter etter sommer!

Her ser dere dagens outfit. Vi var nok de eneste på skolen som kom med tskjorte i dag, ja! Med minus 18 grader og snø valgte de fleste ullgensere og skjerf, men M and Dee lar seg ikke stoppe.

M

Skjørt - topshop
Topp - topshop
Sko - Patrizia Pepe
Armbånd - Praha

Dee

Topp - Zara
Bukse - Diesel
Sko - Eurosko
Armbånd - Bikbok


Spansk, billig og godt? Ja takk!

Nytt år, nye muligheter. Et av våre nyttårsforsetter er å spise sunt og billig. Da er alternativet å ha med matpakke. I dag har vi spansk omelett. Det er utrolig lett å lage. Ta kokte poteter, paprika og purre sammen med egg. Stek dette i ovnen til det er gyllenbrunt. Tadaaa; ferdig, fantastisk lunsj! Og det perfekte er at den er best kald.

Andre lunsjforslag: 
^ pastasalat med kylling
* minipizza med speltbunn
* grove rundstykker med laks (sunt og godt)

Hva pleier du å spise til lunsj?


Praha i bilder

Sent i går kveld kom jeg hjem fra kjærestetur i Praha. Jeg har hatt det kjempefint! Praha overrasket meg virkelig. Byen var utrolig koselig. Det ble selvfølgelig litt tid til shopping også. Det var til og med topshop der!
 
Hva er ditt favoritt-reisemål?


Chanel Coco Cocoon-vesken

Karl Lagerfeld har valgt ut Lily Allen til å fronte den nye Chanel Coco Cocoon-vesken og dette er helt klart noe som faller i smak! Kampanje-bildene er fantastiske og designet er feilfritt. Veskene er trendye og nytenkende, men beholder alikevel det klassiske preget Chanel har.

Og her kan dere se våre personlige favoritter;


Hva synes dere?


Kakao og Sex and the City

Da er endelig første skoledag over for meg. Var virkelig ikke behagelig å bli vekket av en pipende alarm klokken 07.20 etter en lang og deilig ferie med hvertfall 12 timers søvn nesten hver natt! Og nå som det er så kaldt ute gjør det at man lengter enda mer hjem til den varme dynen.
Så nå skal jeg bare slappe av foran Tv'en med kakao, dynen min og Sex and the City, kan det bli bedre?Jeg har forresten også startet på et lite prosjekt som går ut på å fullføre et album jeg fikk av en venninne for 3 år siden. Til nå har jeg laget én side og rotet helt ekstremt mye. Her ser dere resultatet så langt;Hvordan har din første skoledag vært?


Stockholm Streetstyle

Det finnes så mange herlige outfits på stockholmstreetstyle! Mange forskjellige stiler, merker og mennesker. 

Her er våre favoritter; Hvilket outfit likte du best? Brooklyn Decker

Disse to bildene fra Elle er helt fantastiske. Vi elsker stemningen. Fotograf er Matthias Vriens og stylingen er gjort av Joe Zee.

Dees outfit

Nå er ferien snart over, så da er det bare å nyte de siste to dagene med fri helt ut! M koser seg i Praha med shopping og cafébesøk, og jeg er en smule misunnelig må jeg innrømme da min dag har gått med på å rydde!

Her ser dere dagens outfit;Topp -BikBok
Belte - Koma, Vintage
Jakke - Vintage
Ring - Accessorize
Armbånd - Vintage
Neglelakk - Chanel, Dragon

Hva synes dere?

Shopping fra Topshop!

Igår kveld satt jeg og tittet på sidene til Topshop og fant helt utrolig mye fint! Hva er vel bedre enn litt nett-shopping før man legger seg? Så nå er det bare å glede seg til pakke i posten :)

Her kan dere se hva jeg endte opp med:
Hva synes dere om kjøpene mine?

Chloé -A Girl Can Dream

Her ser dere 3 vesker fra Chloé vi drømmer om å eie. De er virkelig helt fantastiske. Bare vent kjære vesker; en dag er dere i våre armer..  A girl can dream!

Hva synes du?


Yanick Déry; Royal Fashion

Vi absolutt elsker disse helt fantastiske bildene fra Yanick Déry. 

Hva synes du?


Dust it!

Har du ikke prøvd dette hårpudderet er det på tide! Det er virkelig et mirakelmiddel for volum til flatt hår. Løft håret i røttene der du vil ha volum, pudre på litt og avslutt gjerne med å tupere. Da holder det hele dagen. Det er en liten flaske, men den er utrolig drøy. Det koster rundt 200 kroner og fåes kjøpt på en del frisørsalonger eller internett. 


Har du prøvd Osis dust it? Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits