februar 2010

Viktor & Rolf; EAU MEGA

Det er alltid deilig å lande på Gardermoen etter en lang og slitsom flytur med hylende babyer og forferdelig mat... I og med at Gardermoen er så ufattelig trege med bagasjen, har man en god unnskyldning for å shoppe litt på taxfree. I Ms tilfelle ble det denne herlige parfymen fra Viktor & Rolf. Ikke bare lukter den godt, men flasken er jo så pen også! 


Hva er din favorittparfyme? 


bloglovin

M and Dee's sminkebag

Vi, som de aller fleste jenter, har en del produkter vi er absolutt avhengige av før vi går ut døren om morgenen. Jakten på de perfekte produktene kan være lang, slitsom og ikke minst dyr. Vi vil derfor dele produktene som vi selv ikke kunne levd uten med dere. Ikke alt er av det billigste, men kvalitet koster.

YSL, Touche ÉclatYSL, Anti-Cernes


YSL, Perfect Touch


Chanel, Solei Tan De Chanel


Dior, Diorshow Blackout

Bobbi Brown, Nectar Shimmer Brick
Lancôme, Precision Point Eyeliner


Har du noen favoritter i din sminkebag?


bloglovin

Goodbye Zermatt

Det er alltid litt blandede følelser når man reiser hjem fra ferie. Jeg gleder meg til å komme hjem til den deilige sengen min, se igjen ikke den fullt så vakre byen Oslo og selvfølgelig møte alle kjære der hjemme. Allikevel må Zermatt være verdens mest sjarmerende by. Det er kanskje en grunn til at vi er på skiferie her for tiende år på rad.. 

Det er forbud med biler, så her går både bussene og taxiene på el! Byen er knøttliten og alle innfødte kjenner hverandre. Det finnes også verdens beste sjokoladebutikk her, full av godbiter! Hadde den fantes i Oslo ville jeg garantert gått opp 10 kilo. Til tross for at byen er liten og shoppingutvalget er lite, har jeg klart å finne meg noen Odd Molly-skatter. Gled dere til å se! 
bloglovin

Endelig nytt pass..?

Endelig var dagen jeg har ventet på i flere år kommet; dagen jeg skulle få meg nytt pass! Mitt gamle passbildet er nemlig absolutt helt grusomt. Og da mener jeg ikke grusomt som de aller fleste passbilder pleier å være, men faktisk "haha-så-stygt-bilde"-reaksjon etterfulgt av hysterisk latter grusomt. Har faktisk opplevd at selv de i passkontrollen har begynt å le, I say no more. En ny start og et nytt bilde!

Satte på vekking tidlig for å få sminket meg på en naturlig, men pen måte og få fikset håret mitt. Min bra start på dagen ble litt ødelagt da jeg oppdaget at det snødde ute og måtte velge mellom enten elektrisk hår etter boblejakkehette eller rennende mascara. 20 minutter senere etter trikk- og busshoppinger var jeg endelig fremme på Grønland Politihus, som nå er det eneste stedet i hele Oslo man kan få nytt pass.. I og med at det er vinterferie var rommet stappfult av mennesker, mest av alt av skrikende småbarn. Kølappen min viste tallet 259 og tavlen viste 92.

Måtte vente i rundt tre timer før det ble min tur. Passe sliten, lei, en smule irritert og med forbud mot å smile endte jeg naturlig nok opp med et bilde hvor jeg ser ut som jeg er satt inn for mord, eller i hvert fall planlegger å drepe fotoautomaten i nermeste fremtid. Siden man nå tar bilder i skranken fikk jeg heller ikke noen mulighet til å ta nytt bilde, så hurra for ti nye år med et ubehagelig bilde som stirrer opp på meg hver gang jeg skal ut og reise.

bloglovin

We love the hard-edged 80's look


bloglovin

Gorgeous Valentino

Valentino couture PARIS, January 27, 2010


bloglovin

The sporty and the cookie monster

Mens M bruker vinterferien på skisport i de Sveitsiske alper velger Dee en litt annen innfallsvinkel på hva en virkelig ferie er. Nemlig kaffebrenneriet-hopping! På kun én dag har det blitt til en tekake med sitronsmak, en kaffemocca og TRE cookies. Og i skrivende stund stekes det også kanelboller til kveldskos.. Hvor ble det av den nye sunne livsstilen? Imorgen blir det i alle fall garantert et besøk på Elixia for å lette på kakesamvittigheten.

I motsetning står M opp klokken 8 om morgenen og står på ski på 4000 meters høyde..  Derfor var det godt å unne seg en massasje da hun kom hjem. 

En ting er sikkert; ferie er iallefall utrolig herlig! 
bloglovin

Trendy med sokker i skoene

Synlig sokker i skoene har alltid vært fy-fy i moteverden. Trenden har gjerne vært forbeholdt gamle menn med sokker i sandalene.. Allikevel kan vi se at en av trendene til våren har blitt nettopp dette. Både Burberry og Dior har vist ulike varianter på catwalken. Skoene skal gjerne være høye, åpne og platåsåle. 

På Diors sin visning gikk det mest i tynne og glitrende sokker, mens Burberry gikk for en mer dekkende og naturlig variant. 


Hva synes du om trenden?

bloglovin

The feminine silhouettes of the 70's

bloglovin

Trendy i snøen

Det virker jo aldri som at denne snøen kommer til å forsvinne... Vi er lei av store boblejakker og vintersko. Men her er noen som virkelig klarer å se fresh ut, til tross for været!


bloglovin

Golden Sand and Lily Beige

Vi absolutt elsker gaver; både det å gi gaver, men også selvfølgelig å få...  Da vi kom hjem fra London for et par uker siden, var det selvfølgelig at vi kjøpte med oss noen gaver hjem. Kanskje de mest kleine gavene noen sinne. Det gikk mye i nøkkelringer og bokmerker ala "you are the greatest mum" i suvernirbutikkene. Haha, var vi litt gnukke, kanskje?? 

Det er alltid koselig å få noe når en venn eller familie er ute på tur. Man må da ha NOEN fordeler ved at andre er ute og reiser? Det er kanskje noen som har fått med seg at vi er glad i chanel-neglelakkene. Det begynner å bli litt smått pinlig hvor mye vi snakker om de, beundrer de, og selvfølgelig blogger om de... Men da Ms søster kom hjem fra ferie nå nylig, stod disse skjønne neglelakkene på listen.

  


bloglovin

Fall Fashion Week 2010; Anna Sui

Vi absolutt elsker den nye kolleksjonen til Anna Sui. Den er romantisk med et preg av vintage, retro og antique, men alikevel blir hovedintrykket overført inn i vår tidsepoke. Som Tim Blanks skrev for Style; "a flat boot, a big cable-knit cardie, or a fur bolero helped to make her most hippie-princess looks real-world-ready."
For å se hele kolleksjonen kan du trykke her.

Hva synes du?


bloglovin

Off to Zermatt

Nå har vi akkurat kommet hjem fra skolen etter å ha sluttet i revyen. Vi hadde egentlig håpet på å få skuespillere, men da dette desverre ikke ble noe av fant vi ut at det var like greit å ta seg en velfortjent ferie! :) Det har i hvertfall vært gøy så lenge det varte og vi gleder oss veldig til å komme på forestillingene og se det ferdige resultatet. Elvebakkenrevyen spilles fra 3. mars og kommer til å ha de beste kostymene noen sinne så alle må komme å se, det skal i hvertfall vi! :)

M flyr allerede i kveld til Zermatt for en skikkelig skiferie. Første gang hun flyr alene, så det er jo litt skummelt. Dee har derimot slått seg ned i sofaen med Sex and the City, så får vi se hva planen for resten av ferien blir!


(Bilde fra Zermatt vinterferien 09)

Ha en fin søndag alle sammen!

bloglovin

Craving; Givenchy Shoes


bloglovin

Moods of Norway; frekt med høy harryfaktor

Det ble en sen kveld i går på Moods of Norway-showet. Det var stappfullt av mennesker og vi brukte VIP-båndene våre for hva de var verdt. Her var det bare om og gjøre å få en best mulig plass til å se scenen. Vi hadde en ekstrem frekk dame foran oss som hele tiden stakk rumpen ti meter ut.

Moods of Norway er kjent for å ha grensesprengende show, i år var ikke et unntak. Go-go dansere, champagne, carwash, WigWam og sterke farger summerer vel kveldens høydepunkter. I garderobekøen møtte vi på Simen Staalnacke, herlig at designerene er så jordnære at de henter sine egne jakker! Det ble dessverre ingen bilder med han. Vi prøvde heller å spille nonchalante, noe som vi selvfølgelig ikke klarte, i og med at vi begge smilte og fniste litt for mye...

bloglovin

High waisted skirt

Nå er det endelig vinterferie, og hvordan bedre starte ferien enn med en kveld på OFW? Det starter ikke før klokken 9 i kveld så frem til da blir det timesvis med fiksing og frisørbesøk. Har enda ikke bestemt hva vi skal ha på oss.. Vi fikk forresten tilbake kinesiskprøven vår idag, og fikk 6 begge to! Så det må jo absolutt feires.  

Dees outfit;

Topp -Topshop
Skjørt - Gina Tricot

Ms outfit;

Topp - Topshop

Skjørt - Topshop


God ferie alle sammen!

bloglovin

Whitney Eve

Vi har lenge vært store fans av The Hills (før LC forsvant..) og Whitney Port var vel nesten vår yndlingsperson. Når hun flyttet fra LA til New York for å følge sin lidenskap for mote fulgte vi henne også videre i The City. I denne serien følger vi Whitney's vei mot å bli en selvstendig designer, og vi har vært utrolig spente på hvordan kolleksjonen hennes ville ende opp. Og den er absolutt herlig! Full Whitney-style med søte farger og lekende mønstere, men samtidig kombinert med en tøffere storbystil.

Her er våre favoritter;

Og til slutt den herlige Whitnet Eve Port. You gotta love her!


Hva synes dere om Whitney's design?


bloglovin

Outfit; working it

I dag er det back to reality etter en deilig fridag. M and Dee skal nemlig på jobb.. Eller jobben er egentlig hjemme hos M, vi er trappevaskere. Glamorøst indeed, men trenger pengene.. Planen er å slutt ett, forte oss hjem, vaske så det suser og prøve å rekke tilbake til skolen til kostymemøte kvart på fire... Ønsk oss lykke til!

Dees outfit:

Tskjorten - Zara


Ms outfit;

Topp - Topshop

bloglovin

Accessorice is the thing

bloglovin

Outfit; light blue

Da var vi halveis i uken til ferie! Det er herlig. Fashion Week har startet, og vi gleder oss masse til fredag når vi skal på sjokoladefabrikken og se Moods of Norway-visningen. Denne uken selges deilige kaker i kantinen til støtte for revyen, og man kan da ikke si nei til litt veldedighet?

Nå skal vi på en rask shoppingtur og kanskje et lite cafébesøk, før M skal møte sin kjære. Dee har som vanlig dårlig råd så vi får se hvor mye shopping det blir, men da er det jo ekstra bra med vår geniale ordning. Nemlig langtidslånet! Går ut på at vi (Dee) kan låne et større beløp penger av hverandre (M) som man ikke trenger å betale tilbake før det passer. Og akkurat nå glemmer vi at det egentlig aldri passer, og gleder oss istedet over nye klær! 


Ms outfit;


Kjole - Topshop


bloglovin

M and Dee skal sy, hjelp!

Det er så mye revyjobbing for tiden, noe som er kjempemorsomt! I dag fikk vi i oppgave å lage mal og så sy en hel buksedress. Det kan jo bli spennende, i og med at vi aldri har nærmet oss en mal, og langt mindre et helt sy-prosjekt. Skuespillerne kommer til å drepe oss for å be de gå i det der! 

I og med at det ble så sent, var vi så late og tok taxi hjem. Hausmannsgate og jernbanetorget er så ekkelt på kvelden, så hvem kan vel klandre oss... 


Hva har du gjort i dag? bloglovin

M and Dee in wonderland

DH har for tiden et prosjekt på skolen vår; nemlig å pynte opp doene. De kjedelige og hvite doene er nå byttet med små eventyrland. Det henger blomster fra takene og sukkertøy på veggene. Vi prøver å gå på do oftest mulig, nysgjerrige på hva neste do har å by på ;)
Søtt?


bloglovin

Trening = sol

Nå kom vi nettopp hjem fra trening. Hva er vel bedre enn litt kveldstrening på mandagen? Vel... For at vi skal gidde å dra på Elixia har vi lagd en deal med oss selv. Hver gang vi er flinke og trener, kan vi også unne oss litt sol. På den måten blir vi både fit og brune til sommeren! Du kan vel se på fargen vår at det ikke har blitt så mye trening i det siste.... 

Om et par måneder ser vi forhåpentlig slik ut. Yeah, right... Bikinier fra Victoria Secret. 


Hva motiverer deg til å trene? 
bloglovin

Christian Louboutin

Er det ett navn alle skogale jenter der ute kan er det Christian Louboutin. Vi har hatt et forhold bygget på ekte kjærlighet helt siden vi for første gang oppdaget hans fantastiske design flere år tilbake. For litt siden laget vi også en avtale med oss selv som går ut på at vi kan unne oss et par dyre sko i året. I år faller nok valget på et par herlige Louboutin's.


Hva synes dere?

bloglovin

Valentines day; dagen for å kose seg!

God valentines day alle sammen!
Mange snakker om hvordan denne dagen bare er en dag skapt av butikker og pengegriske mennesker som prøver å utnytte oss. Men det er jo ikke dette dagen handler om. Man trenger ikke kjøpe en stor og dyr konfekteske formet som et hjerte, eller gi hundre røde roser for å fortelle noen at du er glad i dem. Et hjemmelaget kort, noen snille ord eller bare en god klem er mer enn nok! Uansett om du har en fantastisk kjæreste, en god venn eller et unikt familiemedlem er dette dagen til å fortelle dem hvor mye de betyr for deg.

Ha en herlig dag alle sammen! Husk å gi moren din en god klem og spis noen fastelavensboller!Hva gjør du i dag?

bloglovin

EBAY; shoppingmekka

Vi har jo alle hørt om ebay og alle kuppene man kan gjøre her! Men helt ærlig har vi egentlig aldri fått sjekket det helt ut selv og kanskje vært litt skeptiske. Men etter lookbook.nu ble vi litt inspirerte. De siste skoletimene idag har da altså gått til å titte rundt, og vi har funnet så utrolig mye fint -og billig! Er jo selvfølgelig også spennende med budrundene, man blir lett litt revet med.

Her er våre favoritter fra dagens jakt;


Handler du på Ebay?

bloglovin

Outfits; endelig helg!

Endelig fredag, og endelig helg! Etter en lang og slitsom uke er det deilig med litt tid til å slippe av og puste ut. Hvis det bare ikke hadde vært for at helgen vår går til revyjobbing og øving til matteprøve. Livet er hektisk! Men i kveld glemmer vi alt og nyter en skikkelig frikveld!

Her ser dere dagens outfits;

Dees outfit;

Topp - Topshop

Ms outfit;

Vest - Gina Tricot

Når vi stod og ventet på trikken idag på Jernbanetorget hører vi plutselig rop og skrik på et fremmed språk. Før vi vet ordet av det er det helt stappfult av hundrevis av demonstraner med store skilt om Muhammedkarikaturene.  Så vi ble stående fast en stund før trikken klarte å kjøre. Med andre ord skikkelig drama på skoleveien.Hva skal du ikveld? Hva synes du om dagens outfit?


bloglovin

You are beautiful

Rett før skoledagen var over gikk vi på do. (Ikke at det i seg selv er så spennende..) Men inne på jentedoen hang en søt liten lapp på speilet. "You are beautiful", samme lapp var også hengt inne på døren til hver av doene.

Okei, så er det kanskje litt sært å henge opp koselige lapper på do, men vi jenter burde bli mye flinkere til å gi komplimenter til hverandre. Hvor koselig er det ikke å få høre at håret ditt ser fint ut, den nye kjolen sitter utrolig bra eller rett og slett at man er en god venn?

"Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful." -Sophia Loren


bloglovin

Våre kjære i verden

Mens alle vi er glad i er ute og nyter livet i den store verden, er vi alene og ensomme her hjemme i kalde og mørke Norge. Eller greit, helt alene er vi kanskje ikke, men misunnelige så absolutt. Vilde er nå i USA, Kari bor et år som utvekslingsstudent i Phoenix, Dag er på tur til London og Linn reiser rundt i Mellom-Amerika. Norge blir lett litt kjedelig i kontrast med dette, ja!Vi savner dere, kom hjem til oss! :)

Er noen av dine kjære ute i verden?

bloglovin

Trend; the bow


bloglovin

Outfit; Duse farger

Det er så fint vær i tiden. Knallblå himmel og sol hver dag! Istappene begynner å smelte og man kan legge vekk de verste vinterskoene. Dette påvirker nok humøret vårt. I det siste har det gått mye i lyse farger, lette stoffer og blomsterprint. Det eneste som mangler nå er varmen! 

Ms outfit;

Kjole - Zara
Bolero - Vero Moda

Dees outfit;

Cardigan - topshop

bloglovin

Skirty girls; outfits

Vi kom på skolen klokken åtte, og er hjemme igjen 12 timer senere.... Sliten? Ja! Uansett har vi hatt det veldig gøy på kostymemøte med revyen da. Vi hadde besøk av en profesjonell sminkør og lærte hvordan vi skulle sminke skuespillerene. Så nå er det bare å kollapse foran TV'en og kose seg med Frustrerte Fruer og en god kopp te.

Ms outfit;

Bluse - H&M
Skjørt - Lulu & Rose

Dees outfit;

Topp - Zara
Skjørt - Gina Tricot
Belte - BikBok

bloglovin

Endelig lookbook-medlem

Som mange andre er vi faste lesere på lookbook.nu. Det er altså bare så mye inspirasjon å hente. Vi har selv siklet etter medlemskap i flere måneder... Etterhvert fant vi ut at vi måtte ta saken i egne hender. Ebay er din venn.

Besøk profilen vår da vel; http://lookbook.nu/manddee
Bare trist man bare kan legge ut et bilde hver sjette time.. Flere og bedre bilder kommer ihvertfall etterhvert. Alle menneskene der er jo så utrolig uppnåelige.

Er du fast leser? Eller kanskje medlem?bloglovin

Smooth

M and Dee prøver seg på en sunn livsstil, som noen av dere kanskje har fått med seg.. Men dette er ikke bare lett, det blir tunge vesker til skolen og en hel del bager å bære... Se for eksempel i dag på vår snasne kjølebag.


Kald og god smoothie fikk vi i det minste!

bloglovin

Playing with the light

Etter Londonturen forrige helg med masse shopping er det utrolig merkelig at vi nå ikke har noe å ha på oss. Alle jenter kan vel se inn i et fullt klesskap og påstå at man ikke har NOE å ha på seg. Enten er det vist på bloggen før, den nye toppen til vask eller rett og slett forsvunnet... Da er det bare å sette sammen det man har og gjøre det beste ut av det.bloglovin

Inspirationbloglovin

Oslo Fashion Week; here we come!


Vi har vært så heldige å få billetter til Oslo Fashion Week, på Moods of Norway-showet. Showet holdes på sjokoladefabrikken. (det høres jo lovende ut?)  Det blir kjempegøy! Da er det bare å telle ned dager til 19.februar. Håper på masse bra mote og ikke minst god stemning.
Skal du på Oslo fashion week? bloglovin

M and Dee på Stortinget

For en dag! I dag har vi vært viktige mennesker og stemt over politiske saker som anonyme prøver på skolen og obligatorisk barnehage. Men vi må innrømme at det er litt deilig å komme hjem til bloggen; vårt mest kjente område, nemlig mote. Det kan bli litt slitsomt i to dager i strekk på Stortinget.. 

@


 
bloglovin

Dagens outfits

Nå skal vi på årsmøte i AUF og ta viktige beslutninger ;) Er ikke ferdige før klokken 10 i kveld, så dette blir en lang dag! Har dårlig tid, så vi må bare løpe av sted.. Busy people... Akkurat sånn vi liker det!

Ms outfit;

Kjole - Topshop

Dees outfit;

Topp - Topshop

God helg alle sammen!

bloglovin

Romantic aliens from the planet Chanel


         

bloglovin

Outfit; live your life!

Nå er det alt for mye skole for tiden.. Til i morgen skal vi ha laget en hel film i markedsføring. (Som om det kommer til å skje...) Vi har alltid jobbet hardt med skole. Men dette er jo tross alt bare videregående. I det store bildet betyr nok ikke den ene karakteren noen ting. Det er på tide å slutte med alt stress og bekymringer. Det gjør jo ingenting bedre uansett.  

Oi, det ble kanskje litt klisje? Vel.. her er ihvertfall dagens outfit.

Dees outfit:

Kjole - Topshop
Belte - Koma

Ms outfit:

Armbånd - Spitafields, topshop
Skjørt - H&M
Bluse - Zara
Belte - ltcompagnietbloglovin

Ny Chanel; Particulière

Det er blitt en tradisjon for M and Dee at vi alltid kjøper med oss en ny neglelakk fra Chanel når vi er ute og reiser. Fra London fikk Dee seg den nydelige Particulière som vi har siklet på siden vi oppdaget den på Canel sitt Spring 2010 Show. Hva synes du?

bloglovin

Outfits; See through

Idag har M and Dee vært utrolig sunne og vi er kjempestolte! Til lunsj har vi nemlig spist hjemmelaget brød laget etter oppskrift fra Fedon Lindberg. Men vi må nok innrømme at vi savner vår daglige Crispo og kaker til lunsj. Hva gjør man vel ikke for en bedre livsstil? 

Dees outfit;

Topp - Topshop
Cardigan - H&M
Kjede - Nothing Hill

Ms outfit;

Topp- Topshop
Armbånd- Topshop
Bukse - Zara

bloglovin

EKSTREMshopping i London

På etterspørsel fra dere lesere, har vi nå lagt ut ALT vi har kjøpt oss i London. Og da er det jo naturlig at det blir en del bilder... Vi har virkelig vært overalt og shoppet. Vi har handlet vintage i Nothing Hill. Mange, mange plagg fra topshop.. Men turen gikk også selvfølgelig innom Selfridges. 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Noen favoritter? bloglovin

Dees outfit

På vei hjem fra London kom vi over en artikkel om hvordan kjendisene holder seg fit. Nemlig med Ashtanga yoga. Når vi dagen etter oppdager at Elixia tilbyr nettopp denne typen yoga kunne vi ikke motstå. Dette måtte prøves! Dette er en yoga som fokuserer mer på muskelstyrke og ikke minst pusteteknikk.

Vi var nok ikke timens flinkeste (eller mykeste....) men i dag kjennes det virkelig på kroppen. Vi klarer såvidt å sitte rett på stolen! Det blir nok lenge til neste yogatime.

Dees outfit:

Skjørt - Topshop
Topp - Topshop
Armbånd - Jimmy Choo for H&M


bloglovin

Outfit; flower-power

Blomster er virkelig å se overalt i vår. M and Dee slenger seg på trenden. I London handlet vi masse blomstrende plagg. Blomstrende vesker, kjoler, skjørt, hårbånd og ringer. You name it, we got it! 

Dees outfit:

Topp - Topshop
Bukse - Diesel

Ms outfit:

Blazer - Topshop
Bukse - Zara
Topp - Zara
Armbånd - Spitafields market

Hva synes du om blomster? 

bloglovin

Naughty Schoolgirl Look

Hårstylisten Guido Palau forklarer at vårkolleksjonen til Prada 2010 er inspirert av Lolita. Her skal det være musefletter, glossy, rød lepper og naturlig øyesminke. Håret skal være søtt og jentete, mens leppene skal være sexy og sensuelle.

Hot or not?
bloglovin
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits