februar 2011

YSL Lipsticks


Nr  49, 11, 17bloglovin

Flower Bag

Da var ferien over for denne gang og vi er hjemme tilbake til hverdagen. Dee har vært i London og selvfølgelig kost seg i haugevis av butikker. Hun har blant annet kjøpt seg denne vesken som får oss til å lengte enda mer etter vår og varmere dager. 


Veske - Accessorize

bloglovin

Outfit; Musical Time


Kjole Topshop


bloglovin

Catch The Sun


bloglovin

Spring in London


Kjole Topshop, Hatt Accessorize, Skinnjakke H&M, Ringer Topshop


bloglovin

Outfit; The train is leaving
Kjole H&M, Genser Gina Tricot, Briller Prada


bloglovin

Arrived in London

Selvom turen fikk en litt stressende start da vi mistet flytoget vårt har resten av dagen i London bare gått med på å gjøre så godt som ingenting. Vi har gått fra park til park, spist crepes og tittet på mennesker. For ikke å nevne å leke med ekkorn da, dagens høydepunkt!

bloglovin

Klokke fra Micheal Korsbloglovin

Zermatt Update

Denne vinterferien er det tiende år på rad at familien reiser til Zermatt. Første gang vi kom hit havnet vi imidlertidig først i feil land. Vi klarte å lande i Genova i Italia, istedenfor Geneve i Sveits. Det resulterte i en relativ (...) lang taxitur over grensen. Etter den gangen forelsket vi oss i den lille byen hvor det kun er tillat med elbiler og hester i gatene. 

Oppe i alle de lange lunsjene og matfråtsingen blir det selvfølgelig også litt tid til skiståing. Da jeg skulle kjøpe meg ny skidrakt i år hadde jeg ett ønske og det var at drakten skulle være gul. Å ende opp med en knæsj gul heldress var kanskje ikke det jeg først hadde tenkt meg, men gult ble det nå iallefall.


bloglovin

Outfit; Read My Mind
Skjorte Filippa K, Shorts Vintage, Clutch Zara

bloglovin

Elizabeth Arden

Det er virkelig en helt ubeskrivelig god følelse å våkne opp etter en god natts søvn for så å ta i bruk Elizabeth Arden sitt Good Morgning Skinserum. Om du virkelig har lyst på babymyk hud og ikke bare tomme løfter er dette tingen. Bare husk å bruk den sammen med fuktighetskrem, ellers blir effekten det motsatte. Et absolutt must og et herlig gavetips!
bloglovin

Wish It Was True


M: Kjole H&M
Dee: Kjole Vintage


bloglovin

Outfit; Hide and Seek
Dee: Kjole Indiska, Cardigan H&M
M: Kjole H&M 


bloglovin

Planer for ferien

Nå er det endelig bare én dag igjen til ferien, og gjett om den har vært etterlengtet! Vi gleder oss til å forlate fedrelandet til fordel for London og Zermatt. M skal tilbringe en hel uke på ski, mens Dee satser på å få en like god trening løpende rundt fra butikk til butikk. Og selvfølgelig blir dere med ut på tur!
bloglovin

Outfit; It's a Dead World


M: Kjole Alice + Olivia
Dee: Skjørt H&M, Topp Topshop  

bloglovin

Peace Out


Kjede Lindex, Ring Glitter


bloglovin

Victoria's Secret

Selv om snøen fortsatt daler ned i kalde Oslo, begynner vi allerede nå å drømme om sol og sommer. Det er lett å bare hive på seg en gammel bikini når man skal på stranden. I år skal vi imidlertidig gjøre det lille ekstra for å freshe opp strandmoten. En kul strandhatt, fjærøredobber og en bikini full av farger - hvorfor ikke? Bare for å gi oss en liten følelse av sommeridyll er bikinikjøpene allerede i boks!


bloglovin

Happy Valentine

Idag er det som sikkert alle og en hver har fått med seg Valentinesday. Den dagen i året da alle enten løper forelsket rundt med blomster og gaver, eller himler oppgitt med øynene over sistnevnte. Vi kan vel ikke kalle oss ekstreme i noen av retningene, men med roser i hånden og hjertesjokolade i magen er vi fornøyde begge to.

God Valentinesday fra oss, søtiser!


bloglovin

Outfit; True ColorsM: Bluse Acne, Kjole H&M 
Dee: Shorts Never Denim, Tunika Zara


bloglovin

Young Politicians

En gang i året tar vi oss tid til å være flinke fornuftige jenter; nemlig på årsmøtet i Oslo AUF. Helgen har altså blitt tilbrakt på stortinget der debatter og stemmeskilt har danket ut shopping og cefébesøk. Å rulle ut av sengen og ned til byen før klokken 9 er ikke hvordan vi vanligvis ville startet lørdagen. Men enkelte ting må man jo ofre om man skal innta rollen som seriøse politikere!bloglovin

Braid It
Spenne Topshop


bloglovin

Outfit; whispers in the wind
M: Bluse Zara, Skjørt Topshop, Vest Cream
Dee: Skjørt Gina Tricot, Belte Bikbok, Topp Bikbok, Cardigan Monki


bloglovin

Style Profile; Emma Watson

Emma Watson har så og si fulgt oss gjennom oppveksten. Som de store Harry Potter-fansene vi er har vi fra første film hatt et forhold til denne jenta. Nettopp derfor er det ekstra gøy å følge utviklingen hennes. I de senere årene har Emma blitt fått tittelen stilikon, og vi absolutt elsker og ser opp til henne.


bloglovin

Outfit; Vixen Time
Dee: Korsett H&M, Skjørt Topshop, Veske Juicy Couture 
M: Kjole H&M, Topp H&M, Veske Chanel 


bloglovin

What to wear?

I morgen går vixen blogawards av stabelen og vi gleder oss til å møte et forent bloggnorge. Hundrevis av bloggere under samme tak betyr mye blits, og det gjør valg av antrekk verre enn vanlig. På invitasjonen står dresscode som fabulous, så det skal det nok bli lett å leve opp til.. Ser vi noen av dere imorgen, kanskje?
bloglovin

Outfit; Sweet Dream
Dee: Genser Topshop, Kjole Mina Uk, Armbånd Thomas Sabo  
M: Genser Topshop, Shorts H&M 


bloglovin

Trendshow

Onsdagen med trendshow var utrolig bra, og siden vi hadde fokus på litt andre ting enn å ta bilder var det herlig når vi fant ut at andre hadde gjort jobben for oss. 
Bilder fra Oslo Nights // 


bloglovin

Black Pearl


bloglovin

A Perfect Saturday

Lørdager er til for å bruke litt ekstra tid på seg selv, og når man først er i gang; hvorfor ikke overlate jobben til de som virkelig kan den? Dagens første timer brukte derfor Dee i frisørstolen hos Studio Alf Frogner. Takk til søte Nicolina for klipp, styling og ikke minst gratis sjokolade med på kjøpet!

I frisørstolen;


Etter frisørstolen;bloglovin

We Dream Of Days Like These
M: Jakke Vintage, Tights H&M
Dee: Jakke Zara, Bukse Zara


bloglovin

Outfit; Stop for a minute

Dees outfit;

Skjørt Zara, Jakke Samsøe Φ Samsøe, Topp Zara

Ms outfit; 

Bukse Miss Sixty, Genser Gina Tricot, Vest Zara


bloglovin

See You

Nå er vi på vei til Bislett Kebab for å hive i oss litt junk før vi inntar rollen som ekte motebloggere på motevisning og showroom. 
M: Topp H&M, Skjørt Juicy Couture
Dee: Jakke H&M, Pels H&M


bloglovin

Turning my back..
Dee: Topp Oh My Love
M:  Cardigan Juicy Couture


bloglovin

Busy People

Nå for tiden er det ekstremt mye som skal bli gjort, så gårsdagen ble ble brukt til et organisert cafémøte. Når man først har kjedelige ting på agendaen kan de like gjerne bli møtt i rolige omgivelser med en stor kopp kakao på bordet.


bloglovin

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits