mars 2010

Trend; body
Body fra Gestuz
bloglovin

Dee in Barcelona

Da har jeg endelig klart å finne internett her i Barcelona. Det har seg nemlig sånn at vi bor i den herligeste lille leiligheten, med verdens minste balkong ut i bakgården, men .. Uten internett. Etter å ha sittet i rundt en time og prøvd å gjette passordene til de trådløse nettene jeg fant, ble redningen til slutt frokost på Starbucks. Hurra for mocca og blogging! Uansett, byen er herlig og jeg kan ikke vente med å sjekke ut shoppingen. Det er vel heller ingen nedtur at det er rundt 18 grader og sol?


bloglovin

Pinlig solbrent

Det gikk kanskje ikke helt som ventet.. Den gyllenbrune fargen ble heller til en tomatrød variant.. Og for ikke å glemme det pene brilleskillet. Vel.. Jeg har iallefall lært at man skal smøre seg i bakken, selv om ikke solen skinner! Men ordtaket til M and Dee er alltid; rødt blir til brunt! (om det ikke flasser av...) bloglovin

Red lips

Det har alltid vært noe spesielt over rød leppestift. Det skiller seg ut og gir ansiktet et helt annet uttrykk. Da vi var små tenkte vi alltid at når den tiden kom, at man gikk med rød leppestift, da var man voksen dame. Nå har vi prøvd det ut med littegranne skepsis. Kanskje vi ikke helt har vokst inn i voksen dame-imaget enda? 
Hva synes du om røde lepper? 

bloglovin

Flower power

Vi har i lang tid fulgt blomstertrenden, selv før den kom inn i motebildet igjen. Det finnes så utrolig mange ulike kombinasjoner at man finner garantert en løsning som passer seg selv. Vi personlig har vel blomster av det aller meste. Kjoler, ringer, strømpebukser, kjeder, topper, vesker, bukser, skjørt, hårbånd og lommebøker! Uansett; blomster er herlig!

bloglovin

Dolce & Gabbana Make Up

Et utrolig viktig verktøy for plettfri sminke er gode koster. Det er utrolig hvor mye en god sminkekost faktisk kan gjøre. Når man sminker seg er det viktig med myke linjer og overganger, da er det nødvendig med sminkekoster som kan duse ut sminken litt! Dolce & Gabbana har lansert en herlig serie med sminkekoster nå, og som Pat McGrath selv sier om kostene: "Our goal was for each brush to exist as a beautiful object in itself". Her er det bare å gå til innkjøp av herlighetene! 
bloglovin

United Bakeries

Gjennom de siste årene har vi fått oss et nytt stamsted når det kommer til cafébesøk etter skolen, nemlig United Bakeries. Det perfekte stedet å lunsje etter en lang og slitsom dag. Vår faste meny består av grove rundstykker med syltetøy, og så en herlig bolle fylt med flytende sjokolade til dessert. Både billig og godt, Nam!Verdens beste boller!


bloglovin

Earth Hour

Ikveld er det igjen tid for Earth Hour for fjerde år på rad. Som de fleste sikkert har fått med seg går det ut på at mennesker over hele verden slukker lyset i én time for å støtte kampen mot global oppvarmining. Dette er en utrolig viktig sak, og vi kommer garantert til å slukke lyset når klokken blir halv ni i kveld. Bruk denne timen til å tenne et par stearinlys og kos deg med de nærmeste rundt deg. 

 
bloglovin

Jade and jade
Neglelakk fra Essie, Solbriller fra Gina Tricot

bloglovin

Frankrike... igjen!

Det føles nettopp som at jeg og Dee kom hjem fra Paris. Allikevel så farer det ut igjen! Men det er vel sånn det skal være også? Denne gangen er ikke Paris målet, men de franske alpene. Det blir herlig det også, da. Masse skiståing og laaange lunsjer.  Det passer jo bra, for jeg har jo nettopp lært meg et par fraser fransk i Paris. Hihi, vi får se om jeg finner noen å imponere...

Vi pleier alltid å dra med den samme store gjengen til det samme stedet. Et lite hyggelig chalet, men nokså in the middle of nowhere. Tror da jeg skal klare meg her, eller hva? 


Hva skal du i påsken?


bloglovin

Outfit; The summer is near

Da er endelig siste skoledag før ferien over. Utrolig deilig å ikke skulle tilbake på skolen før om over en uke. M er allerede godt på vei til de franske alper, mens Dee har startet å planlegge pakking til Barcelona. Uansett om man skal tilbringe ferien hjemme, eller skal ut på tur er påsken alltid en herlig ferie full av godteri og krim. Hvem kan vel motstå en spennende episode av Poirot?
Og påskeferie betyr også en annen ting; nemlig at det snart er sommer! For neste ferie nå er jo sommerferien, om bare sånn ca 12 uker.. Hihi.

Dees outfit;

Skjørt - Topshop
Belte - Portugal

Ms outfit;

Topp - Filippa K
Bukse - Zara

God ferie alle sammen!

bloglovin

Shopping i Paris

Flere av dere har spurt hva som ble shoppet i Paris. Og helt ærlig så dro vi ikke til Paris for å shoppe. Vi trengte heller en virkelig ferie! Den ble heller brukt til spising av kaker, jentekos og sightseeing. Vi opplevde utrolig mye, lo masse og fikk til og med litt sol. Dee var flink til å spare penger, men M klarte ikke å dy seg og gikk til innkjøp av solbriller og ballerinas. Så noe får iallefall bloggen se ;) 


bloglovin

Outfits; Boleros

For Ms del er det nå ferie. Neste stopp er Ms place for pakking og hadekos. Vi er helt fulle av Litago etter et forsøk på en sunn lunsj. Akkurat i det vi hadde klart å overbevise oss selv om å sette tilbake karamellpuddingen oppdaget vi litago i store pakninger. Hvem klarer vel å motstå en hel melkekartong med herlig sjokolademelk?


Ms outfit;

Kjole - Topshop


Dees outfit;

Bolero - Mille K

bloglovin

Miss Dior Cherie

Miss Dior Cherie har lenge vært vår faste favoritt i parfymeverden. Flasken har et utrolig søtt design og lukten er herlig, søt og feminin. Når reklamene i tillegg er så nydelige kan man ikke annet enn å bli forelsket! Miss Dior Cherie er alt en parfyme skal være. Jadore Dior :)

 

bloglovin

Outfit; black'n white

I dag er det endelig trening etter en virkelig tørkeperiode! Vi har blitt eksperter på dårlige unnskyldninger for å slippe treninger. Enten det er dårlig vær så man burde holde seg hjemme, eller det er fint vær så man må nyte utelivet. Man kan ha "glemt" gymskoene på skolen eller ikke finne en passende time. Det skal ikke være lett! Derfor er det så utrolig bra når June pusher oss til å faktisk komme oss til Elixia. Og med sommeren i anmarsj er vel kanskje trening en god ide :)

Dees outfit;

Shorts - Bikbok 
Topp - Zara

Ms outfit;

Topp - Oasis

bloglovin

Preppy girls

Ms outfit;

Blazer - Topshop
Tights - Gina Tricot

Dees outfit;

Blazer- H&M
Topp - BikBok
bloglovin

Inspiacion de Paris; the city of love

Paris må være en av verdens mest vakre byer. Dette er virkelig et sted man kan hente inspirasjon fra. Her er våre personlige favoritter blant de flere hundre bildene vi tok i løpet av turen! 
bloglovin

Au revoir Paris


bloglovin

Paris, vi vil savne deg!

Dagen i dag har vi tilbrakt i Montmartre. Vi har blitt rene proffene på metroen, vendt oss til den franske spotify-damen og spist så mange croissanter at vi snart sprekker. Utrolig trist at vi må dra hjem allerede i morgen!

Hvem ville vel ikke savnet denne frokosten? 

Eller å endelig kunne blogge våroutfits? 


Kjøre små tog rundt i Paris, et must når M and Dee er på tur! bloglovin

Analsex, gudstjeneste og dopet øl

Dagen i går var vi virkelig overalt - bokstavelig talt. Vi fartet rundt i hele Paris og opplevde utrolig mye gøy. For å nevne andre ting enn Louvre, eifeltårnet og champs elysees, har vi satt sammen vår egen spesial. 

Vi fant for eksempel et gigantisk museum med tittelen "garden collection". Vi så for oss en kunstig regnskog med eksotiske reptiler. På vei opp trappen blir vi møtt av "Warning! Sexual actions will be disposed". Vi tenkte:"Skal det være noen dyr...?". Da vi kommer opp blir vi møtt av hundrevis av potter, formet som mennesker i ulike seksuelle sammenhenger. Vi følte oss ganske barnslige da vi hele tiden fikk fniseanfall for hver ny potte vi fant, og når vi tillegg måtte dokumentere dette på bloggen ble det enda verre. 


Vi nøt hvert eneste glimt vi fikk av solen! Merkelig nok endte vi også opp solbrente.. 

Vi fant oss en Afrika-park hvor vi selvfølgelig måtte ta bilder. Nesten pinlig hvor mye speilrefleksen har vært fremme i løpet av dagen.

Vi lunsjet på en utrolig koselig italiensk uterestaurant. Selvfølgelig ble det spist pizza, og for første gang smakte vi pizza med pisket krem(Ja, pisket fløte, men uten sukker) Vi fikk også pizzakniver som så mer ut som mordvåpen.. 


Som dagens siste severdighet dro vi til Notredam. Kanskje ikke det mest spesielle i seg selv, men vi klarte å snike oss inn på gudstjenesten blant alle franskmennene. Vi ble med på nattverd, sang franske salmer og gjorde korsets tegn. Det var ille nok å klemme og omfavne menneskene rundt oss, mens vi velsignet hverandre på fransk(hjelp?) men da de kom rundt med jesus legeme og blod listet vi oss ut. 


På vei hjem fra en koselig middag med syngende kelnere og ekte fransk stemning møtte vi en gjeng med gutter. De prøvde seg på noen dårlige fraser engelsk og fortalte at når man er i Paris MÅ man drikke øl med mannen på gaten. To flasker corona ble plassert i hendene våre. Vi var allerede rimelig skeptiske og sendte hverandre nødblikk. Da de i tillegg forsikret oss om at ølet ikke var dopet sa vi neitakk og gikk tilbake på hotellet. 

Nå skal vi ut og kose oss i Monmartre! Ha en fin søndag alle sammen :) 


bloglovin

Hey there mister candyman


bloglovin

Sightseeing i Paris

Nå skal vi ut å spise, satser på bedre lykke i dag! Vi har ikke kommet hjem før nå og er ekstremt slitne. Fra kun i dag har vi over 300 nye bilder på kameraet(...) For å rekke middag må vi dra ut nå, men updates kommer senere! 

bloglovin

PJUK

Ny morgen og vår første hele dag i Paris. Vi skal straks ut å spise frokost, selv om det helt ærlig ikke virker spesielt fristende etter gårsdagens matopplevelse.. Det regnet nemlig i Paris i går kveld og for ikke å ødelegge skinnjakkene våre tok vi det første og beste (eller verste?). 

Vi fant oss et japansk sted med herlige bilder av sushi og eksotiske kyllingspyd med masse ulike sauser og salater. Da vi kommer inn er det første vi legger merke til en bar som skifter farge og strobelys. Kanskje ikke det beste valget..? Med en lite engelsksnakkende fransk-japaner starter problemene allerede under bestillingen. Det viste seg at hver eneste rett på menyen var en treretter med misosuppe og "salat". Det viste seg at de herlige kyllingspydene var fiskespyd og at de kun serverte soya. Kveldens første smakfulle rett var en skål misosuppe med tofu og hermetiserte champignoner. Suppen lignet mistenkelig på trappevask vannet vårt godt ute i vasken! Kanskje ikke den mest apetittvekkende sammenligningen.. Kveldens andre rett var en bolle med såkalt salat. Det vil si; kål blandet med sitron, kokkosmelk og sesamfrø. Dee insisterte på at de i tillegg hadde blandet inn fiskeolje med kokkosmelken. Vi var uansett enige om at dette smakte PJUK. 


Til slutt kom endelig sushien vår, etter to boller kål og to boller miso hver. Vi var temmelig kvalme, med maskara under øynene etter alt for mange latterutbrudd. I dag er vi helt klare for et nytt forsøk. Regn eller ikke regn, vi skal finne en god restaurant - for en gang skyld! 
bloglovin

Living the life in Paris

Er det en ting vi merker når vi er på ferie sammen, er det at ingen av oss eier et fnugg av stedsans. I dag har vi for eksempel forestilt oss at vi har gått over ca hele Paris. Vel hjemme med kartboken oppdager vi at vi kun har vært innom et par kvartaler. Så hvis vi skal komme oss gjennom byen er det bare å sette opp tempoet! 

Da vi gikk ut av hotelldøren tullet vi om at vi følte oss veldig "parisiske". Dere kan gjette at selvtilliten vår steg til værs da vi hele to ganger ble spurt om vi kunne forklare veien til ulike steder. Turister er alltid like slitsomt, heh.. 

Som de ekte pariserne vi er gikk vi innom verdens søteste lille bakeri og kjøpte med oss et lite kakeutvalg. Vi fant en koselig park og satt og oss ned og nøt varmen. 
Etter å ha spist ferdig kakene våre tok vi turen videre for å oppdage nye deler av Paris. Bare et lite problem; etter en time gåing i motsatt retning fant vi oss plutselig tilbake til den samme parken. Kanskje et tegn på at dette skal bli vårt Paris-stamsted? 
Au revoir! 
bloglovin

We have arrived in Paris

Nå har vi endelig kommet frem til hotellet etter en rimelig hektisk metro-opplevelse. Der blant annet M ble sperret inne mellom to sperringer, da hun ikke var rask nok gjennom med kofferten! Heldigvis er jo franskmenn så utrolig sjarmerende og hjelpsomme at vi klarte oss helt fint... Hehe.. Nå skal vi ut å nyte byen! Blogges senere. 


bloglovin

Paris, IMORGEN?

I dag tidlig fikk vi jo som sagt høre at det var langhelg helt til tirsdag(!). Vi tullet litt før tentamen i dag om hvor deilig det hadde vært å reise bort, ta en random tur et eller annet sted. Spesielt fristet en by hvor snøen hadde forsvunnet med gode shoppingmuligheter. Det vi ikke hadde trodd var at vi 10 timer senere bestilte tur til Paris! Og gjett når vi reiser? Allerede i morgen! En liten hake er kinesisktentamen på tirsdag. Men man kan da lese kinesisk i Paris? Hehe... 

Så nå er det bare å pakke kofferten i en fart og få skjønnhetssøvnen vår til i morgen. Flyet vårt går grytidlig! Det blir selvfølgelig oppdateringer underveis, macen er pakket :) bloglovin

Shopping; Summer romance

Siden det ble såppas mye shopping, får dere bare se en liten smakebit! Resten kommer på outfitsbilder utover våren. Et felles tema for alle tingene er i allefall sommer. 

Sko - Din sko 
Veske - Bianco 
Hårbånd - Accessorize 
Kjede - H&M 
Shorts - Bikbok 


bloglovin

Outfits; Hot mess

Vi fant nettopp ut at vi har langhelg. Ikke typisk oss å ikke få med oss fridager, men uansett; nå har vi helg - helt frem til tirsdag! Som sikkert hver eneste person som har vært innom bloggen vår de siste 72 timene vet har vi hatt en skikkelig tentamensuke. For å feire at matte endelig var over tok vi oss en skikkelig storshopping. Vi fant så mange tilbud og dro kortet gang på gang.. Har ikke vært så gøy med shopping på lenge! 

Vi kan ikke nevne dagen uten å fortelle om vår pinlige episode på Bikbok. Vi har prøvd en hel del og finner til slutt ut at vi skal kjøpe et par shortser hver. Det er jo ikke så lenge til sommer, eller hva? På vei ut av butikken begynner alarmen og pipe. Hun som jobber i butikken må gå gjennom alle posene våre. Og det er først da det går opp for oss hvor mye vi har shoppet! Køen hoper seg opp, men ingen alarm blir funnet. Vi måtte frem og tilbake gjennom alarmen og ta av et og et plagg. Etter kanskje en halvtime er vi passe svette og får endelig lov til å gå. 

Ute på gaten oppdager plutselig M til sin skrekk at hun har glemt å ta av seg en body hun prøvde! Aner ikke hvordan det skjedde, men bodyen satt altså på som en truse, rullet sammen utenpå tightsen. Selvfølgelig går vi tilbake til butikken og forteller lattermildt hva som har skjedd til butikkdamen. Hun sender det styggeste blikket vi noen gang har fått og sier sarkastisk:"Det er ikke det at jeg ikke tror på dere altså, men... Dette er veldig alvorlig." For en sur hurpe, hun burde bare være glad for at vi kom tilbake! Jaja, vi slapp iallefall unna uten politiannmeldelse, og ikke minst med en god latter! 


Dees outfit; 
Topp - Topshop
Belte - Koma Vintage 
Skjørt - Gina Tricot 


Ms outfit; 
Kjole - Topshop bloglovin

Stille, tentamen pågårbloglovin

Animalistic Chanel

Chanel ready-to-wear 2010 er langt i fra noe vi har sett tidligere, eller dess mindre ventet oss. Kolleksjonen er inspirert av etniske kulturer, og gir spesielt assosiasjoner til eksimoenes tradisjonelle klesdrakter. Selve fashion-showet foregikk også i et arktisk miljø, og det er tydleig at dette var kolleksjonens røde tråd.
Noe i oss heller også mot ideen om at Karl Lagerfeld har latt seg inspirere av den store stygge snømannen? Om vi skal følge Chanel er det ihvertfall på tide å gå til innkjøp av noen skikkelige pels-boots innen neste vinter! (Og en heldekkende pelsdrakt..?)Hva synes dere?


bloglovin

Natural makeup

En klar trend til våren er naturlig sminke. Det går i nude lips, naturlig øyne og gylne toner. Ikke alle klarer å komme unna med denne looken. Man vil jo ikke se ut som man kommer rett fra sengen.. Vårt tips er å bruke en foundation som ligger så nært som mulig din egen hudtone. Bruk så lite mascara som du er komfortabel med; gjerne brunt for en enda mer naturlig look. Når du har en naturlig makeup er det viktig å highlighte. YSL touche eclat er vår favoritt. For en ekstra glød er det utrolig viktig med rouge eller litt solpudder (fjortisstilen har vel aldri vært mote). 


Hva synes du om trenden? 

bloglovin

UKULT

Klokken er snart halv seks og vi er fortsatt igjen på skolen. Vi har jobbet med matte i ti timer i strekk og er latterlig slitne. Konsentrasjonen har også begynt å synke litt i løpet av de siste timene. Naturlig nok ser vi heller ikke spesielt freshe ut etter et halvt døgn på skolen. Og denne gangen overdriver vi ikke, se selv.

bloglovin

Todays outfit

Ms outfit;


Skjørt - Zara

Topp - Zara
bloglovin

Something to brighten up the day

Denne helgen har vi som sagt satt av til matte, og i og med at vi snek oss unna med bryllupsmesse igår blir det altså full jobbing i dag. Selv om matte er kjipt, blir det helt klart en hel del bedre med noe godt å kose seg med! Her går det i muffins, brownies og eplekake.Kanskje vi burde ha mattetentamen litt oftere? Eller, med tanke på at matte er helt forferdelig slitsomt, kanskje ikke! 

bloglovin

Norma Kamali shades

Cat-eye solbriller var absolutt tilbake på høstens runwayshows! Kanskje mest lagt merke til ble Prada sin variant som kom med bygget inn øyenbryn i blant annet fargen rød. Om du derimot vil følge trenden, men velge en litt mer nøytral vei er disse fantastiske brillene fra Norma Kamali løsningen. Vi vet i hvert fall hvilke briller som står øverst på ønskelisten vår nå!

Hva synes du om cat-eye brillene?bloglovin

Fri til meg og jeg sier ja, kun for kjole og kake.

I dag tok vi turen til House of Oslo på brudemessen. Helt siden vi var bittesmå har vi beundret alle de vakre brudekjolene som finnes. Vi husker fremdeles da vi gikk i sjette klasse og var på datarommet. (Det var gamledager det.. Nå sitter vi med hver vår laptop) Mens alle satt på 123spill.no satt vi på Vera Wang og fordypet oss i brudemote. I dag 6 år senere bestemte vi oss for å dra på vårt første brudeshow. Her ble både dags- og nattmote vist!


Da vi oppdaget gratis smaksprøver på utallige brudekaker klarte vi ikke dy oss. Vi stelte oss i køen med alle de andre forelskede parene. Hihi. Vi tror kanskje de gjennomskuet at vi ikke var kommende bruder, selv om vi prøvde å se litt ekstra voksne og glødende ut.. Vi fikk nemlig bare tre kakestykker.. (bare..)Vi gleder oss ihvertfall til dagen vi skal gifte oss; til å bruke fantastiske kjoler og spise kake som aldri før. Da gjenstår det bare å finne en mann da..

bloglovin

Reklame og revy

Da legger vi endelig vekk skole for kvelden. Vi har laget ferdig reklamen vi snakket om tidligere idag, og er egentlig ganske fornøyde må vi innrømme. Fordi vi skal se revyen nå snart ble dagens middag bestående av kebab. Vi vil ikke en gang tenke på hvor lenge det er siden sist vi var på trening, eller gikk en dag uten å spise unsunt for den saks skyld.. Og i vesken ligger en pakke Freia påskeegg, men skal man på revy så skal man på revy. 

Her ser dere resultatet av reklamen vår;


bloglovin

Outfit; in the jungle

Vi har alltid hatt en drøm om å bli weddingplanners. Arrangere og planlegge bryllup, det må da bare være alle jenters drøm? Ihvertfall, vi har fått i oppgave i markedsføring og lage en reklame for "M and Dee weddingplanners" med karakter. Står til nå mellom en askepott-versjon med slagordet  ala "når skoen passer" eller et bilde med mange brudepar satt sammen i en stor kolasj, med slagordet "spesielt tilrettelagt for deg". Noe sånt ialleflall, men det er ikke lett altså! Hvilken ide likte du best?

Dees outfit;

Topp - Zara

Ms outfit;

Topp - Topshop


bloglovin

Paradise-kos

Er du også en av de som har blitt helt avhengig av paradise hotel? Vi kan nok ærlig innrømme at vi er hooked. Ja, programmet er og forblir harry, men så lenge man aksepterer det, er det bare å kose seg. Vanligvis pleier vi å se på hver for oss, men i morgen begynner vi sent på skolen. Det er mye bedre å se på med en god venninne og slippe spørsmål som: "hva vil si å leke jeg har aldri?" og "hva er det de holder på med under dynen?" fra foreldrene på sidelinjen. 

Det er visse ting man nødvendigvis ikke har noe behov for å snakke med foreldrene sine om... Hva har man vel venner for? bloglovin

Outfit; we keep on waiting

Kort innlegg nå, holder på med rettslære-innlevering. Det er vel ikke noe sjokk at det er skole som står på agendaen.. Vi teller ned dager til ferie.  I påskeferien reiser Dee til Barcelona, mens M tar turen til Frankrike. Gjett om vi gleder oss! 

Ms outfit: 
Bukse - Zara
Genser - Day Birger Mikkelsen

Dees outfit: 
Topp - Zara
Skjørt - Gina
Belte - Bikbokbloglovin

We want this... NOW!


Shorts - H&M garden collection
Belte - Balmain
Veske - Marc by Marc Jacobs
Trench - Burberry Prorsum
Neglelakk - Chanel, Organge Fizz
Sko - Antik Batikbloglovin

Shopping og flørting

Shoppingturen vår ble vellykket i dag. Man føler seg alltid bedre med et par handleposer i hendene! Vi gikk så utrolig langt og lenge. Dee har til og med fått blemmer! Det sier sitt. Shopping er virkelig trening på alle måter. Og når man trener er det naturlig med en pause. Siden vi bærer rundt på speilreflekskamera og mange poser, fant vi ut at det var smart at M kjøpte maten, mens Dee satt ved bordet og ventet. Og i og med at vi kjøpte en god del mat, ble også Dee sittende alene pinlig lenge. Så for å gjøre lang historie kort prøvde altså den litt for gamle (og ikke så alt for attraktive..) mannen på nabobordet å sjekke opp og flørte litt.

Det gikk vel ca slik.
Mannen: Er du alene du og eller?
Dee: Ehh.. Nei, egentlig ikke. *Ser bort*
Mannen: Det er så koselig å være alene på cafe, med tankene sine og en god bok. Er du glad i å lese? *Lener seg frem*
Dee: *Ler falskt og ser ned på mobilen*
Mannen: Venninnen din bruker lang tid. *Smiler slekst*
Dee: Hun kommer snart, men takk for praten.

M kommer jo selvfølgelig og redder situasjonen. Slike samtaler er alltid like pinlige... Hvis han liker å gå ALENE på cafe, så hvorfor skal man absolutt snakke med alle rundt seg? Her ser dere resultatet av shoppingturen.

Ms kjøp:


Dees kjøp:


bloglovin

Vi jobber og jobber... for hva?

Skolen er rett og slett et helvete for tiden. Livet vårt består stort sett av lekser, prøver og innleveringer. Vi jobber så utrolig hardt, med tanken på at bare en toppkarakter er bra nok. Vi skriver om det marxistiske syn på ulikhet, arbeidsloven og pugger kinesiske tegn, men hva betyr egentlig disse tingene i det store bildet?

En ting hadde vært om vi visste hva vi skulle bruke disse karakterene til, hadde konkrete mål i livet. M har plutselig fått det for seg at hun vil bli psykiater, men mangler fysikk og kjemi som skal til for legestudiene. Lukter vi et sommerferie prosjekt her...? Dee derimot virrer frem og tilbake mellom utallige stillinger innenfor moteverden, med kun et bestemt mål til nå; å eie sin klassiske chanelveske og et par louboutins!

Men en ting er iallefall sikkert. I dag tar vi oss skikkelig fridag og drar på en velfortjent shoppingtur :)Hva er deres mål i livet?

bloglovin

Ethnic outfit

M irriterer seg så utrolig over Dee for tiden. Hun snufser, hoster og nyser i et sett. Saftflasken "vår", eller skal vi si vår tidligere saftflaske, har blitt overtatt av Dees basiller. Vi pleier alltid å bli syke samtidig, så det er egentlig et underverk at M fortsatt ikke er smittet. Så får vi ser om det holder seg slik?Dees outfit;

Bluse - Topshop
Vest - Zara

Ms outfit;

Kjole - Rare

bloglovin

Christian Dior - Wonderland

 


bloglovin

Outfit; Believe in yourself

Gratulerer med dagen alle jenter, i dag er det kvinnedagen! Vi fikk besøk av likestilling og diskrimineringsombudet på skolen i dag. Selv om det kanskje ikke er like aktuelt i Norge som det var før, er vi fremdeles ikke helt likestilte. Det er fremdeles slik at menn tjener mer enn kvinner. Visste du for eksempel at for hver 100-lapp mennene tjener, tjener vi kvinner kun 80 kr?

Men vi kan vel ikke akkurat bli rørleggere bare for å fremme likestillingen heller.. For handler ikke nettopp likestilling om friheten til å velge selv hva du vil gjøre med livet ditt?

Dees outfit;

Kjole - Indiska
Genser - Topshop

Ms outfit;

Tights - Zara
Topp - Zara

bloglovin

Chanel jade-lookalike

Vi, som mange andre, ble absolutt helt forelsket første gang vi fikk øye på Chanel sin nydelige neglelakk; Jade. Dessverre fikk vi ikke tak i orginalen uansett hvor mye vi har prøvd. Og 700 kr for en neglelakk på ebay er kanskje litt vel dyrt? Heldigvis finnes det billigere og mer tilgjengelige etterligninger. M kjøpte sin fra Essie og Dee fant en fra Isadora.
bloglovin

H&M Garden collection

I slutten av Mars kommer H&M nye kolleksjon ut; garden collection. Når garderoben begynner å fylles opp av sommerkjoler, søte topper og herlige stoffer, kjenner man kriblingen etter våren i magen! Vi gleder oss. bloglovin

Blir ikke lørdag uten...

Denne helgen har helt og holdent blitt satt av til jobbing med en innlevering vi har i sosiologi og sosialantropologi (selv navnet er slitsomt å skrive). Men siden dette mildt sagt er en skikkelig drittoppgave som gir oss hodepine bare vi tenker på den valgte vi heller å ta turen ut i solen. Endelig begynner det å bli litt vår! Og selvfølgelig fikk vi også tid til et lite cafébesøk også. Det blir jo ikke lørdag uten.

Ønsk oss lykke til


bloglovin

Taylor Swift for Elle

Elle sitt valg av ny covergirl for aprilnummeret falt denne gangen på Taylor Swift. Rent personlig synes vi Taylor gjør en strålende jobbb, og ser absolutt nydelig ut på disse bildene.Hva synes dere?

bloglovin

Outfit; sweet and sour

M prøver for en gang skyld å være sunn i dag. Men Dee gjør det ikke lett... Hun foreslår potetgull og dipp, påskeegg fra freia, karamellpuddig, chilinøtter og Crispo... Tøft liv! Vi sang i kinesisken i dag og fikk høre at den som ikke sang måtte ta en solo foran hele klassen. Hjelp.. Det førte til at vi sang av full hals, på kinesisk.. Komisk!


Ms outfit:

Bluse - H&M

Dees outfit:

Cardigan - H&M

God helg alle sammen!

bloglovin

Chocaholics

I dag har vi vært på Freialand med markedsføring og ledelsesklassen vår. Som vanlig klarer M and Dee å rote seg bort på veien til. Men vi fant frem til slutt, vel og merke etter et par kleine veiforklaringer fra fremmede. En som utmerket seg var en dansk hundeeier på tur med sine fire(!!) små chiuauaer. M ble tvinnet inn i alle båndene, mens han absolutt skulle peke vei med en liten full sort pose i ansiktet til Dee. Gjett hva som var inni den.... Ekkelt.


Bildet tatt av Honning :)

Vi fikk ikke kommet oss inn i fabrikken på grunn av tekniske feil. Og Freia var skikkelig gjerrig med gratis sjokolade. Vi ble istedet vist inn til kundebutikken hvor vi fikk muligheten til å kjøpe sjokolade for "spesialpriser"... Vi fikk uansett laget våre egne sjokolader og designe fantastiske innpakninger! Og vi skal ikke klage, for dagen var absolutt bedre enn et par kjedelige timer på skolen.


bloglovin

Outfit, just another day

I dag har vært en nokså vanlig dag. Dee rakk ikke trikken, så hun måtte ta den fulle bussen istedenfor. Norsktimene ble brukt til blogging og klasserommet vårt stinker øl. Kanskje ikke helt normalt det siste, men.. det har virkelig luktet den siste uken og søppelkassen er full av tuborg-innpakninger. Mon tro hvem som er synderen...  

Ms outfit;

Kjole - Miss Selfridge


Dees outfit;

Topp - Topshop
Armbånd - Mango

 
bloglovin

We love to touch

Vi er så godt som avhengige av mobilene våre, og elsker de høyt! Hver eneste morgen sender vi medlinger til hverandre for å fortelle hvordan vi ligger an i forhold til trikkene, som er forsinket litt vel ofte.. Vi pleier nemlig å møtes på trikkeholdeplassen hver morgen og ta følge de 3 minuttene det tar å gå til skolen. Kanskje kaldt nå på vinterstid, men koselig også!  Så dagene M blir kjørt er nesten en liten skuffelse (i hvert fall for én av oss). I tillegg har vel Dee en tendens til å miste trikken sin flere ganger i uken for så å møtte løpe til Solli og hoppe på noe annet.
Mobilen er i hvert fall aldri langt unna!

Dee

MEr dere like avhengige som oss?bloglovin

Outfit; sweet romance

Endelig er vi tilbake på bloglovin. Etter tusen mail bestemte vi oss for å ta motet til oss og faktisk ringe trege blogg.no. Først ble det sten, saks, papir om hvem som måtte ringe. Stakkars M tapte og slo nummeret. Vi kom til verdens sureste mann som absolutt ikke skjønte hva bloggadressen vår var. Det endte med at han la på og ba oss ringe noen andre.. Rettferdig nok var det nå Dee sin tur til å ringe. Etter mye fnising og RSS-feed-forklaringer (Don't ask...) ble problemet fikset i løpet av et par timer, så nå er det bare å følge oss på bloglovin her.

Dees outfit;

Genser - Topshop
Skjørt - Topshop
Belte - utlandet

Ms outfit;

Bluse - Odd Molly
Skjørt - Topshop

bloglovin

Spotify-BFF's

M and Dee har samme blogg, går i samme klasse, har de samme interessene.. Men visste du at vi også deler spotify? Haha, det er nesten pinlig. Det har både sine fordeler og ulemper. Blant annet at bare én kan høre på musikk av gangen. Forestill deg at du hører på yndlingssangen din, synger av full hals, og plutselig stopper musikken mitt i refrenget og den kjipe beskjeden om at du ble logget på et annet sted dukker opp.. På den andre siden, så vet vi alltid hva den andre driver med! 

Det er ikke det at vi ikke kan skaffe oss en hver spotify-bruker hver. Dee har nemlig prøvd å foreslå det, men M nekter. Dee er nemlig musikk-eksperten i dette forholdet og oppdaterer stadig listene våre. Dee sin yndlingsliste består av 70 sanger, mot M sin stusselige på 7.. 


Har du spotify?bloglovin

Outfit; The military look

De fleste har nok lagt merke til at catwalken er full av militærlooken. Militærjakker, kakibukser og kamuflasjeprint. 

Helt ærlig er vi litt skeptiske, det gir oss assosiasjoner til åttende klasse med harry kamuflasjebukser fra BikBok. Men så lenge man kombinerer det riktig kan jo så og si alt se bra ut!

Ms outfit;

Jakke - Max Mara
Belte - Zarabloglovin

Dritt lei av å prøve

Akkurat nå ligger vi i sengen under dynen, spiser jordbær og koser oss med macen foran oss. Men noe skurrer... er nemlig ingen perfekt relaxing-dag etter første skole dag. Vi titter på jobbsøknader for tredje gang i dag. 

Helt siden vi begynte på videregående har vi lett etter jobb for å finansiere våre dyre shoppingvaner. NAV, delitdsjobb.no og finn.no/jobb har vært våre topp ti lister på besøkte nettsteder en stund nå. Vi har søkt på ALT som finnes, allikevel står vi fremdeles kun igjen med en trappevask-stilling i Ms bygg... For å se på det positive har vi iallefall blitt ganske kjent med jobbmarkedet. 

Dee har aldri vært ansatt av andre enn familievenner. Kanskje ikke så rart når det eneste jobbintervjuet hun noen sinne har blitt kalt inn til ble droppet relativt fort da vi fant ut at det skulle foregå på Grønland! M har derimot vært mer heldig og fått napp to ganger. Dessverre gikk begge to konkurs etter bare få uker.. 

Et tomt fat med grønne jordbærhatter og et råttent jordbær ligger igjen. Og vi er fremdeles uten jobb.. 
bloglovin

Outfits, back together

Etter å ha blitt så brått revet fra hverandre (i hele seks dager...!!) måtte vi ha skikkelig M and Dee kvalitetstid i dag. Da ble det naturlig nok planlagt shopping, usunn mat og tekos med masse sladder fra uken som har vært.

Ms outift;

Skjørt - Rare


Dees outfit;

Topp - Topshop
Bolero - Vero Moda

bloglovin
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits