april 2010

Verandagrilling

Som de bymenneskene vi er valgte vi å legge ettermiddagens grilling til verandaen. Urbant altså! 
bloglovin

Blomster. Rett og slett

Ms outfit;

Kjole - Reko

Dees outfit;

Genser - Zara
Belte - Bikbok

bloglovin

Sææ-ææ-u

Goodbye gråtkvalt sauestemme, hallo 6 i markedsføring! Vi har helt siden slutten av tiendeklasse absolutt hatet fremføringer. Og da mener vi ikke misliker som de fleste andre også vil kjenne seg igjen i, men virkelig rent og pulserende hat som strømmer gjennom oss bare noen nevner ordet. Ok, kanskje en liten overdrivelse, men vi liker det hvertfall ikke. Vi har lidd oss igjen haugevis av fremføringer med stamming, rødming, stotring, ehm-ing og sist men ikke minst den fryktede gråtkvalte sauestemmen.

I dag har vi overvunnet nervene og sikret oss at vi går ut med 6 i markedsføring og ledelse begge to!bloglovin

Gi oss ulykkelig kjærlighet

Nathionaltheateret har det med å sette opp kjedelige og lange stykker. Man blir alltid sittende og titte på klokken eller skru ned lysstyrken på mobilen mens man taster i vei. Dee var igår på mor og datter double-date og så Romeo og Julie, og dette var vel nok en slager. M så den for et par måneder siden med jentegjengen og satt igjen med omtrent den samme følelsen. Er det vi som ikke forstår moderne kunst eller hva er greia? Vi savner klassiske Romeo og Julie som setter kjærligheten i fokus, ikke bisarre scenografier.. Lange monologer og sure café-ansatte er vel stikkord som oppsummerer kvelden ganske greit. Vi har nok funnet ut at vi er glade i teater med litt mer liv og action, kule kostymer og gjerne noen musikal-innslag en gang i blant!


Julie og Dee


Helene, Jorun, Mia, Vilde og M

bloglovin

Outfit; Excuses

Er det et fag vi virkelig ikke kan fordra så er det gym. Hva er poenget i å bli testet i hvor flink man er til å slå hjul, hvor fort man kan løpe eller hvor mange kilo man kan ta i benkpress? Helt siden ungdomsskolen har vi sneket oss unna gymtimene og vi har virkelig blitt rene ekspertene på ulike type unnskyldninger. Før var gjengangeren Ms neseblodutfall hvor Dee selvfølgelig også måtte forlate gymsalen som Ms hjelpende hånd. Nå i det siste har legetimer, forkjølelser, kvalmer, hodepiner, ryggsmerter og fortsuede kroppsdeler blitt vår redning. M har nå fått legemelding, så Dee har måttet finne seg en ny gympartner. Takk til søte Wanja som var med på å hele coopertesten, mens alle andre løp slitne og svettende rundt i ring.

Ms outfit;

Skjørt - Monki

Dees outfit;

Skjørt - Bikbok

bloglovin

Slitne jenter

Etter propping av kaker og påskeegg har vi såvidt begynt å innse at bikinikroppen ikke kommer av seg selv. Allikevel var det med stor tvil vi entret elixia i ettermiddag. Vi tenkte at om vi var så flinke og trente, kunne vi også unne oss en is på vei hjem. Vi trente virkelig hardt altså. Da vi gikk hjem nedover Bogstadveien klarte vi i tillegg og motstå isen. Vi har virkelig treningsspirit i dag! Tommel opp for oss ;)
bloglovin

Outfit; Bad news..

En forferdelig nyhet møtte oss på skolen i dag. 9 elever skal trekkes opp i kinesisk til eksamen! Nå er det bare å grave seg ned og dø.... Vi ble imidlertidig reddet fra kinesisktimen da Wanja tilkalte oss for blogghjelp. Litt smigrende for oss blogg"proffer" da, HEH.. Problemet var dessverre så stort at ikke engang vi klarte å løse det.

Dees outfit:

Blazer - H&M
Topp - Topshop

Ms outfit;

Shorts - Acne
Strømpebukse - Toppshop

bloglovin

Jentemiddag

Det er utrolig viktig å få en killer start på uken for å få en myk overgang fra helgen. Vi inviterte derfor Vilde og Helene til intim jentemiddag med raclette på menyen. Nå blir det paradisekos i sofakroken! 

Vi håper Mira tar turen innom neste gang! bloglovin

My little precious

En rettetang er virkelig en life saver når det kommer til bustete hår om morgenen! Og denne smarte lille tingen her fra ghd kan ikke bare rette ut håret, men også krølle det. Så glad som vi er i gaver måtte selvfølgelig M velge "gift set".  Så nå er det bare å komme seg foran speilet å øve på hollywood-krøllene! 

Pleier du å rette ut håret? bloglovin

Neste år er det oss!

Vi vet at russetiden har startet når vi våkner fire om natten av russebusser utenfor vinduet, når halve klassen plutselig sitter under pulten eller roper "skål" hvert femte minutt. Det er så rart å tenke på at vi er russ neste år! Selv om motebloggen kan bli litt ensformig med samme skitne bukse dag ut og dag inn, men det er da sjarmen, er det ikke?  Det virker ikke lenge siden vi løp rundt etter russen for å samle flest mulig russekort. Det var tider, det..


Her i frognerparken med 09-russen!

 
bloglovin

Søndagspyntet

Her ser dere bildene av Dee sin nye kjole fra Zara.

bloglovin

Kupp og Cava på markedsdagen

I dag har vi tilbrakt dagen på markedsdag i Bogstadveien. Det finnes utrolig mange gode tilbud her, og man kan fort få med seg noen herlige skatter hjem. M var så heldig at hun fikk kapret et par sandaler fra Patrizia Pepe vi begge har siklet på i litt over et år nå. De stod der i boden til Shoe Lounge, kun ett par igjen. Nedsatt fra 3400 til 400 kr og i riktig størrelse, snakk om å gjøre et kupp!

Turen gikk videre med neste stoppested på Acne, hvor vi fikk god service av en Cava-serverende kjekkas. Som salgsteknikk er vel dette noe vi ikke hadde hatt noe imot å se litt mer til, hihi. Hvertfall bedre enn de gjerrige bøndene på Bondens Marked som var super-griske på smaksprøvene sine.. Noe som uansett er gøy med markedsdag er alle menneskene man møter. Bogstadveien renner jo over av kjentfolk til vanlig, og når det i tillegg er markedsdag blir det fler enn nok å hilse på.Siste stopp ble Zara der vi som alltid hadde mye moro i prøverommet. Militærstil er jo hot det, eller hva? Dee fikk kjøpt seg en nydelig sommerkjole med blomsterprint,  bilder av denne kommer senere.  Deretter ble det en tur rask innom Tanum for å hilse på Dag stakkars som var på jobb, før turen bar hjemover.  En perfekt M-and-Dee-måte å tilbringe en vårlig lørdag på.Har du vært på markedsdagen?


bloglovin

Outfit; Markedsdag

Lørdag, sol og markedsdag i Bogstadveien; kan livet bli bedre nå? 

Dees outfit;
Skjørt - Gina Tricot
Belte - Koma

Ms outfit;
Topp og bukse - Zara


bloglovin

Fjernkontroll-pøbler

For rundt et år siden satt M and Dee hjemme og kjedet seg. Våre vanlige aktiviteter består jo av shopping, cafébesøk eller kinoturer, men denne dagen hadde vi lyst til å prøve noe nytt! En venninne ga oss den geniale ideen om å dra på fjernkontrollstur. Vi gikk altså på expert og fikk etter mange dumme spørsmål kjøpt oss en universalfjernkontroll som fungerer til de fleste Tv-merker. Fordi fjernkontrolltur blir litt vanskelig nede i byen satte oss på første buss mot Ekeberg (det eneste boligområdet med faktiske hus vi kjenner til, hih..)

Det er kanskje noen som lurer på hva fjernkontrollrstur egentlig er, vel, spenn dere fast. En universalfjernkontroll kan jo brukes til flere Tv'er, og det er vanligere enn man tror at Tven er vendt mot et vindu. I og med at det var sommer og varmt hadde også de fleste Ekebergerne vinduene på vidt gap. Så vi satt altså og gjemte oss under vinduene til fremmede og intedanende mennesker mens vi skiftet kanaler og skrudde opp og ned lyden. Det morsomste var en mann vi kom over hvor vi skrudde av Tv'en, for at han så skrudde den på igjen utallige ganger. Han skjønte ingenting stakkars, i hvertfall ikke før han hørte et høylytt fnis fra vinduskarmen. Dere kan tro vi så freshe ut på vei hjem med jord på klærne, blader i håret og små kutt rundt om kring etter å ha søkt tilflukt i en rosebusk.

Når moroa var over bestemte oss for å avslutte en vellykket dag ved å GÅ hele veien hjem. Merkelig hvor mye skog det er mellom Ekeberg og kjære frogner, men vi er jo naturmennesker til hundre vi, så vi storkoste oss!
bloglovin

Operasjon livredning

SOS - call 911! Vi oppdaget i dag tidlig at planten vår, aka bubble gum, er i ferd med å dø... Heldigvis kan vi meddele at hun nå er på bedringens vei. Hun er nå på rehab hvor hun nyter sollys, varme og friskt vann. Ja, vi vet at livet vårt er spennende og überkult... 
bloglovin

Bakejentene

Mange stiller oss spørsmål om hva vi gjør på fritiden. Hallo, har dere ikke fått med dere det? Vi spiser! Da vi snek oss på Ica i markedsføringstimen vår tidligere i dag og oppdaget til vår skrekk at de var utsolgt for kokosboller, tok vi saken i egne hender. Vi har alltid vært glad i godsaker og hva er da ikke mer naturlig enn å bake selv? Da vi gikk på barneskolen gikk det til og med så langt at vi løp hjem i friminuttet for å bake. Så ble vi sittende og drømme om kaken som stod i ovnen og ventet på oss i de neste skoletimene.. Brannfarlig? Ja muligens, men hva ofrer man da vel ikke for en god kake? HEH..

Siden vi idag hadde kokosbolleabstinenser var det vel ganske naturlig at dette ble dagens bakst. Så nå sitter vi og koser oss med hjemmelagede kokosboller!


bloglovin

Trench it up

Da vi gikk hjem fra skolen i dag så vi at knoppene på trærne har sprunget ut. Dette er vel det klareste vårtegnet som finnes? Selv om naturen sender ut litt blandede signaler for tiden, har vi for lengst gått til innkjøp av sesongens vårjakker. Den klassiske trenchen er noe alle jenter burde ha; den kan både dresses opp og ned, og brukes til enhver anledning. 


Følger du trench-trenden? 


bloglovin

Namme lunsj

Eventyrlystende og utforskende som vi er, prøvde vi oss på et nytt lunsjsted i dag. Da vi entret elvebakken for snart to år siden var vi superklare for å oppdage en ny cafeverden. På ungdomsskolen hadde vi Cafe Mocca over veien hvor vi og kronprinsesse Mette-Marit var faste gjengangere. Vi brukte opp ukelønnen vår på overpriset kakao og sjokoladeboller.. Med forventningene i taket kom det som en skuffelse da vi oppdaget at valget for det meste stod mellom kebabsjapper og shabby baguettsteder ved vår nye skole. Vi har allikevel lært oss å elske våre nye stamsteder uansett hvor mange språkproblemer vi møter på, alternative stamgjester og tusenvis av bakterier som vi helst ikke vil tenke på..

Dagens valg falt på et lite thailandsk sted som har de beste nudlene i verden! (Iallefall på Günerløkka)

bloglovin

Dømmekraft = Sort hull

Som vanlig gikk turen innom Karl Johan på vei hjem fra skolen i dag. Når man plutselig kommer over "nye" klesplagg i skapet som har ligget der i evigheter, men som fremdeles har prislappen på - skjønner man at det er på tide med et shoppestopp! I vårt tilfelle lar vi dømmekraften falle ned i et sort hull, mens vi nyter shopping og sol. Too bad lommebok, det ser ut som at du har et langt og tomt liv foran deg...  

Action i prøverommet er alltid like gøy;
bloglovin

Stygge gamle damer du, liksom...

Barn nå til dags er så frekke at de til stadig gir oss hakeslep. De kommer med slemme kommentarer. Her om dagen opplevde til og med Dee og blir fortalt av en fremmed gutt på 10 år at hun lignet på en ku. I tillegg vet de absolutt alt for mye om ting de ikke skal vite noe om. Når en guttunge med alt for god selvtillit spør høylytt om vi skal knulle er det noe galt med verden.

Da vi for et par dager siden stod og poserte for bloggen legger vi merke til en guttegjeng som nærmer seg. Han ene roper:"Sjekk ut de babe'sa der a!" Vi himler oppgitt med øynene, men et kompliment er et kompliment.. Ingen har da imot å høre at man ser bra ut? Det var derfor en liten nedtur når resten av gjengen uttrykker:"Seriøst de? Æsj, jævlig ekkelt, det kunne jo vært mora di!". Auch. Nå trenger vi en tur forbi polske bygningsarbeidere for å få opp selvtilliten igjen. HEH.


bloglovin

Outfit; shorts

De siste ukene har solen virkelig tittet frem! Dette har øyensynlig gjort noe med Oslos befolkning. Det er såvidt 5 grader, allikevel ser vi folk gående rundt med både tskjorter og shortser.  Men vi skal vel ikke le av dette, da vi i grunnen er av de som følger trenden. Hva er vel galt med å tyvstarte litt på sommeren?  ;) 

Dees outfit;

Shorts - Never Denim
Topp - Cubus

Ms outfit;

Topp - Jam
Shorts - H&M

bloglovin

Veranda-makeover

Vi har i all tid elsket å slikke solen på verandaen til M med noe kaldt å drikke etter en lang og slitsom dag. Den lille verandaen har vært vår lille personlige oase. Det eneste problemet har vært at den alltid har stått uten møbler, og vi har dermed bare tatt med hver vår pute ut og satt oss på de. Dette har jo bare vært koselig det, men i dag var det nok en dag med sol og vi bestemte oss for å take action. Det var tid for veranda-makeover!

Etter å ha kjørt frem og tilbake mellom ulike møbelforetninger en god stund var vi endelig fornøyde, og fikk kavet oss hjem med alt det nye. Resultatet er den søteste og chiceste verandaen som i hvert fall vi noen sinne har sett! Hvem kunne tro at shopping til verandaer kunne være så gøy, og så vellykket?Ble den ikke herlig?bloglovin

Outfit; pattern play

Da vi kom på skolen i dag tidlig var vi helt klare for å face en hektisk uke full av prøver. Heldigvis har det bildet forandret seg. Historielæreren vår, som også er spansklærer, sitter fast i Malaga i Spania. I og med at alle flyplasser er stengt, vil eneste veien tilbake være en lang lang busstur. Forhåpentligvis vil han ikke rekke hjem til onsdag, og bussene vil også være så gamle at de ikke har internett. Vi ber en stille bønn om at gardermoen holder stengt.


Dees outfit;

Genser - Zara

Ms outfit;

Genser - Zara
Skjørt - Zara

bloglovin

Killer Breakfast
bloglovin

Prinsessefølelse

Var ikke denne kjolen fra Marchesa bare nydelig? Til solbrun sommerhud og sølvaccessorise ville denne vært perfekt.. Vi får bare håpe på å bli invitert på ball og at vi vinner den svimlende summen på 52 000 i lotto... Akk.. Det er lov å drømme. 

bloglovin

Blue Liner

Vi kan huske når vi var barn, og var ekstremt skeptiske til det meste som var ukjent. Var det noe vi var absolutt helt sikre på at vi aldri skulle bli sett med så var det blå eyeliner. Dette var noe vi bare forbant med høylytte gamle damer med irriterende dialekter og for mange lag mascara, altså ikke et spesielt godt forbilde. Selvom dette bildet kanskje fremdeles ligger litt gjemt i bakhodet, har vi i de senere årene har vi lært oss å elske denne trenden. En perfekt sminketrend til solbrun sommerhud. Så da er det bare å vente på fargen!
bloglovin

Catfight

Er det alltid en ting jeg og søsteren min har kranglet om så har det vært klær. Siden vi alltid har vært ca samme størrelse har vi delt klær i alle år. Altså, hennes klær var mine klær, og mine klær var hennes klær. Men dette var ikke uten problemer og kamp. Det gikk faktisk så langt at jeg for noen år tilbake satte på vekkeklokken så tidlig som 6, løp ut i gangen og hentet boblejakken vi delte, for så å legge meg under dynen min og falle tilbake i søvn med jakken på meg! 

Nå som hun har flyttet ut skulle man tro vi hadde vokst det fra oss, men neida.. Når jeg ikke er hjemme så sniker hun seg inn i skapet mitt og stjeler klær hun tror jeg ikke vil merke er borte. Så når jeg er på besøk hos henne finner jeg mine egne klær gjemt under hennes dyne og sminkekoster gjemt på badet. Men bare så det er sagt; så får hun igjen med akkurat samme mynt. Du skulle bare visst, sis! 


Får du ha klærne dine for deg selv? 


bloglovin

Lisbeth Dahl

Er det noe en hver jente burde unne seg er det en fin toalettmappe. Det kan være vanskelig å finne en som både har utseende med seg, og som ikke minst er stor nok. Dee sin toalettmappe minner vel heller om en liten bag, og tar eneretten på store deler av vekten(og plassen..) i kofferten når det er ut og fly.

M fant sin perfekte match i Køben, en liten herlighet fra Lisbeth Dahl. Både romslig og søt som sukker, kan man ønske seg noe mer?

bloglovin

Sleep-over

Nå er det alt for lenge siden vi har tatt oss tiden til å slappe av skikkelig og bare være sammen en hel kveld uten noen større planer. Derfor bestemte vi oss for å ha overnatting hos M! Alt for mange tenker at dette er noe som hører barndommen til, men dette er virkelig en tradisjon som burde videreføres til de voksnes rekker. Mens andre ungdommer er ute på fest har vi stått timesvis på kjøkkenet og bakt verdens beste oreokake helt på scratch. Ikke noe toro her, nei! Nå har vi krøpet oss under dynen og er klare for Sex and the city til langt på natt.
bloglovin

Outfit; Colorful world

Endelig er det fredag, dagen vi har ventet på hele uken. Er det en ting som er positivt med å gå på skole, så må det vel være den herlige fredagsfølelsen! I kveld blir det sleep-over og jentekos. Dilemmaet er bare om vi skal bake kake og se film eller dra på trening (og bake og se på film...)

Ms outfit;

Kjole - Bikbok

Dees outfit;

Toppen - Gina Tricot
Støveletter - Zara
 
bloglovin

Outfit; fly me to the moon

M and Dee er alltid på farta! Nå skal vi straks dra på representantmøte i AUF og møte igjen vår kjære Linn som har vært på reise rundt i Amerika det siste året. Det er alltid like koselig å møte gamle kjente. Senest i dag møtte M en barndomsvenninne for lunsj. På kvelden har vi planer om å spinne litt med Romeo ;) Utrolig hva man kan rekke på en dag!

Dees outfit;

Topp - Topshop
Bukse - Zara

Ms outfit;

Topp - Odd Molly
Veske - Marc by Marc Jacobs

 
bloglovin

A girl should be two things...bloglovin

Hvordan legge perfekt neglelakk

                        

        
For at neglelakken skal sitte lengst mulig, er det viktig at neglene er helt rene for både fettstoffer og gammel lakk. Du kan dermed bruke en neglelakkfjerner selvom du ikke har gammel lakk på neglene.

 
Ikke vask hendene etter å ha fjernet tidligere neglelakk med neglelakkfjerner. Mange gjør denne feilen, men neglelakkfjerner gjør faktisk at den nye lakken holder lenger.

Start med å legge et lag underlagslakk. Den forhindrer at neglen din blir misfarget, og gjør at lakken sitter bedre. Om du har riller eller ujevnheter i neglen kan du bruke en ridge-filler som underlag. Den vil fylle i rillene, og jevne ut neglen.

Rull flasken mellom hendene før du begynner. Unngå å riste flasken da dette kan føre til luftbobler i lakken.

Legg et tynt
lag neglelakk på alle neglene. Start med å legge en stripe midt på, deretter en på hver side. Legg alltid to strøk lakk, dette gir en jevn og dekkende farge.


La lakken tørke mellom lagene. Det er mange hurtigtørkende lakker på markedet, men lakkene som bruker litt lenger tid på å tørke holder som regel lenger.


Avslutt med
å legge overlakk på neglene. Den beskytter den fargede lakken, og gir ekstra glans. Det finnes også matte overlakker om du heller ønsker det.

Du kan gjerne legge et nytt lag overlakk annenhver dag for ekstra holdbarhet.

bloglovin

Outfits; 17 snart 70....?

Nå for tiden blir vi bare mer og mer surrete.. Det virker som at hjernene våre eldes ti ganger fortere enn kroppen. Vi har alltid vært ganske veslevoksne, men nå i det siste har det begynt å gå utover hukommelsen. Vi mister ting, glemmer ting og legger fra oss mobilene på de merkeligste steder... I dag lette vi over hele skolen over Ms mobil og var like ved å sperre telefonen. Vi mistenkte til og med at noen hadde stjålet den og ble kanskje en smule revet med. Da Dee skulle ringe til netcom for å sperre Ms mobil, oppdager hun en liten sort iphone i vesken. Da er vel bare mysteriet hvordan Ms mobil havnet i Dees veske...


Ms outfit

Bukse - Zara
Jakke - H&M
Hårbånd - Accessoriez

Dees outfit

Tskjorte - Never Denim

 
bloglovin

Ny veske; Marc by Marc Jacobs

Vi har lenge siklet etter denne vesken, vi gikk til og med såpas langt at vi meldte oss på libresse sin veskekonkurranse for å kapre herligheten. Typisk nok så vinner man aldri på disse konkurransene.. Så da vi fant vesken på Eger klarte ikke M å motstå, med godt press fra Dee, forlot vi Eger med en stor pose.
 
bloglovin

Outfit; Attention

Hva gjør vi ikke for dere blogglesere? Nå som solen har begynt å titte frem, har outfitbildene flyttet utendørs. Dette er ikke uten problemer. Vi turer rundt i hele byen for å finne nye locations og bra lys. Posing på gaten er kanskje ikke det mest normale.. Vi har både erfart tutende biler og litt vel pågående polske arbeidere. M and Dees metode er vel egentlig bare å le nervøst, ta benene fatt og løpe det forteste vi klarer. Nærkontakt, neitakk! HEH.. 

Ms outfit; 

Skjørt - Urban Outfitters
Kjede - Marc by Marc Jacobs
Hårbøyle - Topshop

Dees outfit; 

Shorts - Never Denim
Blazer - Madame Blue

bloglovin

Man trenger da ingen unnskyldning for å shoppe litt?

Når man går på en skole midt i Oslo sentrum, og man bokstavelig talt MÅ innom enten Karl Johan, Bogstadveien eller Aker Brygge for å komme seg hjem, er det nesten umulig å mostå shopping. Lett hoderegning gir 5 turer hjem fra skolen i løpet av en uke, der minst tre av disse går med til shopping. Så kommer helgene hvor det alltid er et cafebesøk eller to utvikler seg til butikktitting. Svaret på stykket ser vi vel alle at blir litt for mye.. Kanskje det er noe sant i at kvinner bruker rundt 3 år av livet sitt på shopping! 


 
Blondejakke - H&M
Tskjorte - Never Denim
Shorts - H&M
Shortsdress - Diesel 


bloglovin

Outfit; Street chic

Ms outfit;

Shorts - Acne
Topp - H&M

Dees outfit;

Jakke - Mango
Sko - Din sko

bloglovin

Oh, happy day

Ipoden på max, smoothie i hånden, solen steker og verandaen kaller. Vi blogges senere folkens! Kom dere ut og nyt det herlige været! bloglovin

Outfit; konfirmasjon

Nå har tiden for konfirmasjonene kommet! Det er nok en del 15-åringer rundt i Norge som planlegger kjolevalg, frisyrer og bordkort nå.. For vår del ble vi ferdige med den perioden for et par år siden. Vi staset oss opp i kjoler, dro til sminkør og frisør og gjorde virkelig så mye som mulig ut av dagen. Konfirmasjonsdagen er jo tross alt et lite step på vei til voksenlivet! Det er da noe å feire?

I helgen så var M i konfirmasjon hos sin kjære kusine. Dette var outfitet;bloglovin

Lilla is hot

Når det kommer til daglig sminke er øyenskygge et must for oss. Det finnes så utrolig mange varianter å velge mellom, så det er bare å leke litt og prøve seg frem. Vi personlig er veldig fornøyd med MAC sitt utrolig store utvalg, bra kvalitet og ikke minst overkommelige pris. Vårt tips er å velge en farge på øyenskyggen som fremhever fargen på øynene dine. Man velger da altså en komplementærfarge til din øyenfarge.Er det én farge vi har falt for er det lilla. Og dette passer jo også perfekt i og med at vi begge har grønne øyne! ;)


bloglovin

Shopping, make-over og sol!

Endelig har våren kommet for fult og jeg har sugd til meg alt sollyset jeg har kunnet fange opp. Egentlig var planen for dagen å forvandle meg selv til et dovendyr; altså kravle meg ut av sengen rundt klokken 2 for så å tilbringe resten av dagen med repriser på TV. Men min kjære uventede overnattingsgjest insisterte på en tidlig morgen, så jeg har defor vært våken og aktiv siden klokken 11! Dette har ført til cafébesøk i solen, litt shopping og en etterlengtet make-over av avtaleboken min.


Fant denne herlige paljettjakken fra Mango, som fikk gleden av å bli med meg hjem.


Og her er min nye avtalebok. Endelig vekk med de kjedelige sorte permene, og inn med bilder og pynt! Både jeg og M er helt avhengige av bøkene våre. De er vel nærmest som en ekstra kroppsdel, så da er det jo naturlig at de også har rett på en skikkelig make-over!
Er den ikke søt?


bloglovin

Elizabeth Arden

Er det én leppepomade vi er blitt helt avhengige av, er det Elizabeth arden sin Eight our lip stick. Vi kan huske tilbake til da vi gikk på ungdomsskolen og alltid hadde en av disse liggende i penalet. Gode minner! Det fantastiske er at den også kommer i mange ulike farger, så det er bare å velge og vrake. Perfekt for såre og sprukne leper!bloglovin

Dagens shoppingkupp

Nå er første shoppingdagen i Køben over. Fant masse fine sommerklær så nå kan varmen bare komme! Tok en tur innom H&M og fant enda mer på Garden collection. Lurer på hva jeg ikke har derfra nå, egentlig.. Jeg fant den søte stroppløse kjolen med "roser" i både rød og hvit. Måtte bare ta begge to! Ellers kjøpte jeg en shorts fra Acne og et skjørt fra Urban Outfiters. Danmark er herlig :) 

Dagens fangst; 
bloglovin

Køben kaller

Det har blitt mange langhelger i det siste. Når man skipper en fredag føles helgen dobbel så lang! Men denne gangen er faktisk ikke langhelgen bare for shopping og kos. Det er nemlig familieplikter som kaller. København og konfirmasjon, hvem sier vel nei til det?bloglovin

Outfits; misery is almost always the result of thinking

Ms outfit;

Blazer - Giorgio Armani
Shorts - Never Denim

Dees outfit;

Skjørt - Gina Tricot
Belte - Bikbok

bloglovin

Overfalt av en tyrker

Kjærligheten er vel ikke alltid enkel.. No pain no gain.. Hørte vi noen rope KLISJE? Dette er ikke et innlegg om den tøffe kjærligheten, men om tough love. Sofaen venter og Get-boksen står klar. Perfekt onsdag! Ingenting er vel bedre enn å kose seg med andres pinlige forsøk på dater. 

For vår del startet sjekkingen tidlig. Ms "første" kyss fikk hun ufrivillig da hun var på familieferie i Tyrkia for mange år siden. Lille søte M plasket naivt rundt i bassenget og kranglet med en random tyrker over sin nye flytemadrass.. Ikke ante hun da at han få sekunder senere ville kaste seg over henne å gi henne et smellkyss midt på truten! Hva skjer med signalsending gutter? 

Dees første kyss kom fra en gutt som allerede hadde kjæreste. Vi nevner ingen navn.. Men det er tydelig at gutta også har mye igjen å lære. Hvordan var ditt første kyss?


bloglovin

Outfit; Abandoned playground

Nok en kjedelig dag på skolen er snart over, og vi er like slitne som alltid. Gym i første time er aldri en hit. Spesielt ikke når det er prøve i utholdenhet og stasjonstrening som står på planen. I og med at vi har startet vårt sunne liv er det eneste vi har spist i løpet av dagen en haug med tørre knekkebrød med baconost.. Og et eple hver da! Kun én ting holder håpet oppe; en herlig middag med gårsdagens Tough Love på Get-boksen. Noen som vet hvem personen bak denne geniale oppfinnelsen er? For han fortjener virkelig et stort slengkyss!  

Dees outfit;

Tskjorte - Zara

Ms outfit;

Bolero - H&M
Bukse - Zara

bloglovin

Outfits; Ambushed

Da var vi tilbake på skolen igjen etter en alt for deilig ferie. Vi hadde så vidt fått skrudd på dataene før vi ble ambushed av lekser og skolearbeid. Med andre ord er alt slik det pleier å være. Nevnte vi forresten av vi er sunne igjen?

Dees outfit;

Shorts - Never Denim
Blazer - H&M

Ms outfit;

Skjørt - H&M
Genser - Chloé


bloglovin

Spring 2010 Fashion Trend: Sparkle sparkle little princess

Tiden har kommet for å skinne, jenter! Her er det bare å velge og vrake blant jumpsuits, kjoler, bukser og topper. Om du derimot vil gå for en mer diskret look kan du velge blant vesker, accessories og sko. 

  
Dries Van Noten                                           Giles

 
Lanvin                                                           Lanvin

bloglovin

Shopping fra BarcelonaKjede - Lola Outlet
Topp - Topshop
Veske - Lullaby Vintage Boutique
Shorts - Topshop

bloglovin

Nail Chain

Alle vet hva gode accessories kan gjøre med et antrekk, men ikke bare i form av ringer, kjeder, armbånd og øredobber som  har eksistert så langt tilbake vi vet.  Skuldersmykker er for eksempel blitt et velkjent begrep en hver fashionista kjenner til. Men nå introduserer Gareth Pugh en ny trend innen smykkeverden; nemlig negl-smykker. Selv kan vi ærlig innrømme at vi er litt skeptiske, men det er uansett alltid morsomt å se noe nytt.

Hva mener du om nail chains?

bloglovin

Reunion; back together

Endelig er vi sammen tilbake igjen. Vi har nesten blitt som en liten familie, eller kanskje nærmere et ektepar.... Rettelse; et gammelt ektepar. Vi fullfører setninger for hverandre, har en tendens til å komme med like klær, synes det er behagelig med stillheter og vet vel absolutt alt om hverandre. Nesten litt creepy hvor mye informasjon vi går og bærer på.. Hihi..

bloglovin

Outfit; Blue blue world


Kjole - H&M "garden collection" 


bloglovin

Shopping-abstinenser

Det kjipeste med påsken må være alle de stengte butikkene.. Mens Dee har kost seg i Barcelona har jeg travet en stengt Bogstadveien opp og ned de to siste dagene og siklet etter alle utstillingsvinduene. Men helt ærlig, så er virkelig ikke vindusshopping det optimale. Så da butikkene åpnet i formiddag måtte jeg bare shoppe litt. Til min glede var det hauger igjen på H&M garden collection! Jeg gledet meg til og med over at blomsterbutikken var åpen og kjøpte meg den nydeligste lille appelsinplanten, hihi.. En liten smakebit; 


bloglovin

Nature's callingKjede fra Lizzie Fortunato, kan kjøpes her
Armbånd fra Alex Monroe, kan kjøpes her

Sko fra Christian Louboutin, kan kjøpes her


Veske fra Jamin Puech, kan kjøpes her


Ring fra Mesi Jilly, kan kjøpes her
bloglovin

Sommer og sol i Barcelona!

God morgen bloggen! Ny dag i Barcelona, og en ny frokost på Starbucks. I går var vi en tur i El Raval som er et kjent strøk for å shoppe vintage, hvor jeg fant en herlig liten veske fra butikken Lullaby. Ellers har jeg ikke gjort noen store innkjøp, men fått shoppet litt. Det beste med turen er vel nesten det nydelige været. Jeg blir like overrasket hver gang jeg går ut døren og blir møtt av varm luft og sol. Nå skal jeg ut og nyte min siste hele dag i Barcelona, og forhåpentligvis få litt farge!

bloglovin

Outfit; turn back time

Nå er det lenge siden M and Dee har sett hverandre.. Sånn går det når man alltid er på reisefot. Rart å tenke på at vi for bare litt over en uke siden var i Paris sammen. Fant disse to outfitbildene fra Paris vi ikke hadde lagt ut enda.

Dees outfit;

Bukse - Zara
Jakke - H&M

Ms outfit;

Jakke - Juicy Couture
Bukse - Levis
Hårbånd - Accessorize

bloglovin

Makeup, can't get enough of it

Etter en lang og slitsom reise er det alltid deilig å lande i Oslo igjen. Det beste er jo selvsagt taxfree! Det er bare å hive innpå, for det er jo tross alt mye(?) billigere enn det ellers ville kostet ute i butikkene. Dette er hva M hamstret med seg fra Gardermoen; 
Øyenskygge - Clarins, nude
Manikyrsett - Dior
Neglelakk - Chanel, orange fizz
Leppepomader - Elizabeth Arden 
Eyeliner - Dior 
Mascara - Lancome Hypnose 
Flytende eyeliner - Lancome 
Lipgloss - Clarins


bloglovin
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits