april 2011

Just want to hide away

Etter en lang natt våknet vi idag med et lite ønske om å bli sengeliggende for helgen. Det er noen dager man ikke føler at ansiktet helt holder mål for verken omverdenen eller bloggen. Dager man helst har lyst til å gjemme seg bak en maske, eller trekke en papirpose over hodet med hull til øynene for den saks skyld. Men grilling i frognerparken og natt til 1. mai kaller, så istedet for å gjemme oss vekk hopper vi i dusjen med skrubbing for å fjerne den en gang fine kroppskunsten i tusj og drar igjen på russedressen. Så fortrenger vi i mellomtiden at vi møtte lederen vår i vårt politiske frognerlag på vei til jobb idet vi begynte å tusle hjemover.

bloglovin

NY Shopping Show Off 1

Her ser dere første shoppingvisning fra New York. Uheldigvis må vi ta på oss rødbukser og løpe til Tryvann, så får vi vente noen uker med å ta i bruk de nye klærne. 


M: Kjole H&M Consious Collection
Dee:  Skjørt Urban Outfitters, Blazer Topshop, Topp Forever21
bloglovin

Empty Street
bloglovin 

Nå er vi russ

Etter å ha ventet i 13 år er det til slutt vår tid til å ta de beryktede røde buksene på. Selvom det føles litt feil å ikke hoppe rett inn i nye antrekk fra NY er det gøy å tenke på at vi faktisk snart er ferdige. Så da får vi heller pynte rommet med nye klær og ting mens vi venter på 17. mai! Egentlig føler vi oss vel fremdeles litt som de små barna som kommer løpende bare vi tar et skritt utenfor døren og samler russekort. Selv pleide vi å dele inn i ulike grupper etter de aller peneste russene på topp og de med kjedelige bilder på bunn. Så får vi håpe barn har sluttet med sånn nå så vi slipper unna dommen selv, hehe.


bloglovin

New York Video Review

video:new york


bloglovin

Yesterday

I går tok vi turen til China Town og spiste deilig kinesisk mat. Nå bærer det hjemover og vi må si farvel til fantastiske New York! 

bloglovin

Mulberry Walletbloglovin

Good Morning New Yorkbloglovin

Helikopter

Etter tre besøk på heliporten holdt været endelig mål og vi fikk fløyet helikopter. Helt utrolig morsomt, absolutt et must når man er i New York! 

bloglovin

New York Diary, day 4bloglovin

The Magnolia Bakery

Etter tips fra søte Cecilie dro vi i dag til Bleeker Street; gaten med byens beste bakeri og hjemstedet til Carrie Bradshaw. Som de matmomsene vi er plukket vi med oss fire giga cupcakes, satte oss ned i nærmeste park og hugget innpå. bloglovin

Say hello to Marcbloglovin

New York Diary, day 3
bloglovin

Outfit; Central Park

I går startet vi dagen med å ta opp splitter nye antrekk før vi hoppet i taxien til Upper East Side. Etter å ha shoppet i Fifth Avenue, avsluttet vi i Central Park før vi tok taxien hjem for en litt mindre glamorøs pizza og Ben & Jerry's på hotellrommet. Nå skal vi ut å fly helikopter over NYC! Æææ.. Ønsk oss lykke til! 


Dee: Shorts Forever21, Topp topshop
M: Shorts Topshop, Topp H&M, Bluse Topshopbloglovin

New York Diary, day 2

bloglovin

Bracelet
Urban Outfittersbloglovin

When the lights go downbloglovin

New York Diary, day 1

Vi har nå entret New Yorks drømmetilværelse med cupcakes, taxipraiing og shopping. Menneskene her er så utrolig imøtekommende og positive. På en dag har vi vel fått ti ganger så mange komplimenter som vi pleier å få i Norge (om noen sier dette er falsk høflighet, overser vi dere...). Første dags lærdom er imidlertidig; ta taxi. Da vi satte ut på jakt etter topshop, hadde vi ikke trodd det skulle ta 5 timer å gå nedover Broadway. 

 bloglovin

Arrived in NYbloglovin

NYC tomorrow

Da var tiden endelig kommet. Tidlig i morgen setter vi oss på flyet og header mot The Big Apple; New York City! Som de reiseglade og shoppinggale jentene vi er, blir nok turen en stor suksess. Så da er det bare å krysse fingrene for at vi har klart oppdraget om lett pakking og at vi kommer oss fint frem. Snakkes over atlantern da, dere! 
bloglovin

Pink lips
bloglovin

Little Princessbloglovin

Sunday Stroll

Idag har jeg vært på søndagstur med familien i fire generasjoner, og kost meg i solen som endelig tittet frem igjen. Fikk til og med dagens treningsøkt av å trille vogn opp utallige bakker og over fortauskanter; trilling er absolutt undervurdert. 
Blazer Zara, Genser H&M, Skjørt Lilly J, Veske H&M


bloglovin

Quiet Morning
bloglovin

Once upon a time..

... var det noen naboer som hadde vors på sin lille balkong vendt ut mot en bakgård. Det var i nettopp denne bakgården to unge bloggpiker hadde bestemt seg for å dokumentere kveldens antrekk. Gruppen med unge herremenn høyt der oppe hadde det veldig festlig, og viste ingen tegn på å lide av sjenanse. Selv da bloggerne forsøkte å komme seg gjennom det nødvendige kunne de ikke hjelpe for å trekke litt på smilebåndene en gang i blant. For det er ikke hver dag du skal posere mens du høylytt blir bedømt av fremmede som om du skulle vært i en tv-boks og ikke oppfattet noe . Kveldens tips; vi er ikke døve.. Og takk til de unge mennene for å applaudere oss i det vi beveget oss av vår scene. Om vi ikke passer oss nå går det nok til hodet.   

bloglovin

Last Night

Igår var en veldig koselig kveld med mange søte mennesker! Og som en skikkelig bursdagsfest ble det kake(r) med lys, som helt klart var vårt høydepunkt da vi med litt hjelp fikk spist oss gjennom alt som var. Etter å ha kommet oss av gårde med feil sko vil vi si kvelden var en suksess, hehe. Hurra for Dagens outfit!
bloglovin

Outfit; birthday kid

Dagens outfit feirer ett år i kveld, og vi gleder oss til å være med på festen! Gøy å ha fulgt bloggen så lenge og sett den vokse. Bursdagsfester er alltid uansett gøy, uansett om man feirer mennesker eller blogger! Vi må løpe, ha en fin kveld alle sammen. 


M: Kjole H&M, Veske Chanel 
Dee: Topp Monki, Skjørt H&M, bloglovin

Where are you?


Kjole Twist & Tango, Jakke H&M
bloglovin

Conscious

I dag kom H&M conscious collection ut. Alt er hvitt og veldig sommelig. Herlig! Men vi har avlagt shoppingløfte før New York for å spare penger (som allerede er blitt brutt alt for mange ganger).. Derfor passet det perfekt da kjæresten til M kom med en liten oppmuntringsgave før eksamen. En hekleshorts er et must-have til sommeren. bloglovin

One week to go

Dagen idag er brukt på sortering av smykker og sko, snakk om et spennende oppdrag! Men før NY må alt være i boks, og jeg gjør absolutt alt for å slippe unna det store russedress-prosjektet. Må si M sin idee om skredder virker ganske fristende nå, men skal jeg lære meg å sy så skal jeg lære meg å sy!
bloglovin

Fail

Gjennom vår periode som bloggere har vi tatt så mange bilder at vi helt har mistet oversikten. iPhoto klikker stadig da søppelkassen er så full av slettede bilder at macen går under. Rundt 300 bilder hver dag, i godt over ett år blir en del det!  Så da er det vel ikke så veldig rart at ting noen ganger ikke går helt etter planen...?

bloglovin

Outfit; french ladies
Dee: Kjole Lipsy, Jakke Zara, Sko Dinsko 
M: Skjørt og blazer H&Mbloglovin

Bursdagslunsj


bloglovin

MBMJ

bloglovin

Outfit; Short//Long


Jumpsuit H&M, Skjorte Topshop, Sko Marc by Marc Jacobs


Kjole, Cardigan H&M


bloglovin 

Blue Siluette


Kjole Victoria's secret


bloglovin

Be Childish

Det er vanlig å klage over at man kjeder seg, men får vår del må vi innrømme at vi egentlig har like mye moro når ting blir kjedelig. Man får vel aldri så dårlig humor som når man er lei av det man skal gjøre, og alt annet i hele verden virker mer fristende enn å skrive ferdig den oppgaven eller lese de sidene. Og det er da vi blir barnslige. Herregud, så mange tørre vitser som kan skape latterkramper og improviserte show-nummere som kan trylles fram på 1-2-3! Gøy er det uansett, så får andre ta seg av det å være flaue på våre vegne! Så klisjeen viser seg vel eegentlig å være sann; Livet er hva du gjør det til!

bloglovin

Outfit; Army style


Shorts Never Denim, Skjorte Vintage


 

bloglovin

Red Valentino

 

bloglovin

Gimme a Cow

Som tradisjonselskere er vi alltid på jakt etter nye tradisjoner. Og sommertur til Pappa-Dee på nøtterøy har blitt en høyt elsket nykommer. Gjett om vi gleder oss til å slikke sol, drikke vin og ikke minst besøke de elskede kuene våre til sommern! Kanskje vi til og med tør å stå nærmere enn to meter unna denne gangen?
bloglovin

Write a list

Nå har årets desidert mest stressende tid begynt, nemlig heldags- og eksamensperioden. Så man skulle kanskje tro at skoletimene gikk til hardkjør og jobbing. Men neida! Istedenfor sitter vi og skriver lister over alt vi har å se frem til. Vi lager tankekart over hvilke klær som blir med i kofferten til New York om to uker(!), skriver ned alle tingene vi har lyst til å gjøre i sommerferien og lager lister over russetiden. Uansett hvor stress skole er, så er vi i det minste ferdige om under 3 måneder. Det er sykt! 


bloglovin 

Flower Dress
Kjole Topshop, Sko Bianco

bloglovin 

Sandaler

I går var vi innom H&M for å titte på the Glamour collection. I lengselen etter sol og sommer ble disse sandalene med oss hjem. 

bloglovin 

Outfit; you and me


M: Kjole Karen Millen, Vest Juicy Couture
Dee: Genser Topshop, Skjørt Topshop


bloglovin 

Weekend joy

Solen skinner, det er fredag, ut og møte gamle kjente; livet er herlig! Ha en super helg alle sammen!


bloglovin 

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits