mai 2010

Hektisk shopping

Siden pappa snart fyller år og skal feire anledningen i Italia hadde jeg og sis klart å overtale mamma til en shoppingtur hvor vi skulle finne hver vår festkjole. Vi småløp rundt på Steen og Strøm, bar tonnevis av klær på Eger og ble helt svette av den massive folkemengden på Zara.. Allikevel skjer det som allltid skjer når man leter etter et spesifikt plagg, du finner alt mulig annet. Etter 5 timer med intens prøving og titting av kjoler, endte jeg heller opp med et korsett, body, strandkjoler og en BH. Altså; alt det jeg ikke kan ha på meg i en 50årsdag. 

Da vi endelig kom oss tilbake til elbilen viser det seg at det står en håndfull menn og prøver å lasse den med seg over i en tauebil! Buddy'n overlever allikevel alt og lot seg ikke rikke. Sammen kjørte vi hjem, alle tre uten kjole! 

bloglovin

Romerske herskere

Vi har alltid misunnet andre storbyer i Europa for deres flotte arkitektur og storslagne byggverk. Det norske kongehuset er som et insekt på ruten i forhold til Buckingeham Palace. Man trenger ikke dra lenger enn til nabohovedstaden Stockholm for å føle at man er tilbake i stormannstiden. Nå har vi endelig funnet håp! Midt i Oslos verste sentrum har vi oppdaget vårt egne romerske palass, eller i hvertfall noen slitne romerske søyler. Endelig et sted på Oslos østkant vi kan føle oss hjemme!

Dees outfit;

Bukse - Matthew Williamson for H&M
Topp - H&M

Ms outfit;

Kjole - Olaysichgs
Hårbøyle - Topshop

bloglovin

OPA!

Vi har helt siden neglsprett var trendy og gradestokken lå rundt minus 100 snakket om å reise til vamere strøk sammen i sommerferien. Endelig har vi begynt å titte, og vi kan absolutt si at vi finner mye som faller i smak. Da Hellas først kom på banen var vi begge relativt skeptiske, siden høy harryfaktor og charterfeber ikke akkurat er definisjonen på drømmeferien. Men vi har blitt positivt overrasket, og nå gleder vi oss til å drikke gratis Ozo og skrike OPA i kor med sleske grekere! Her er i alle fall noen av de nydelige husene vi vurderer å leie, noen ganger lønner det seg å ha med mamma og pappa på tur, heh..

Har dere lagt noen planer for ferien enda?


bloglovin

Barn for alltid

Inspirert av gratis tilbud fra DnB NOR tok vi idag årets første tur til Tusenfryd. Når man først blir vist en slik gavmild gest er det jo faktisk frekt å avslå. Men det skal ikke være lett å komme seg til Tusenfryd, nei. Vi løp frem og tilbake på jernbanetorget i over en time og måtte til slutt innse at det kun er noen få utvalgte som får æren av å ta tusenfrydbussen. Vi ringte dermed etter backup og ble reddet av en ridder i skinnende rustning, eller nærmere spesifisert en pappa i en skinnende BMW..Vel fremme, og very fashionably late rakk vi å ta hele TO attraksjoner før stengt-skiltene begynte å spre seg. Men de to turene var absolutt morsomme og tidvis latterlig skumle. Manglende volum i håret ble i alle fall ikke et problem. Vi kan også skryte på oss et inntak av alt for mye usunn mat,  for ikke å nevne stor erfaring i skjærende jente-skrik og i sporten køgåing! Vi har også kost oss i fluesoppland og huntet ned pelskledde venner for å dokumentere livet til bloggen! Vi måtte jo gjøre en liten innsats for å blende inn i mengden, som for det meste bestod av 12-åringer med merkelig bitchy holdninger mot oss.. Rart..

Så bar turen hjem igjen i de slemme grønne bussene.. Heldigvis hadde vi Rubikskuber å kose oss med. Alle vet jo at tiden går fort når en har det gøy, eller banner over en umulig ny leke, og vi var dermed hjemme før vi visste ordet av det!

bloglovin

New iPad

Utrolig hvor mange elektroniske duppedingser man egentlig kjøper og ender opp med. Noen kanskje mindre nødvendige enn andre? Nå har M klart å kapre til seg en IPad! 
bloglovin

Hva gjør vi dagen før eksamen?

Vår filosofi er at dagen før dagen skal brukes til kos. Nå har vi lest og regnet nok, derfor prøvde vi å tenke på hva som kunne gjøre morgendagen bittelitt bedre. Turen gikk til den største bokhandelen vi kunne komme på og vi kjøpte penner og linjaler i alle farger og former! For er det noe som er livsviktig på eksamen så er det vel å ha tre ulike former for korekturlakk. Noen for små tall, for store tall og for hele sider! Gjett om vi er fornøyde. Med is innabords og en zarapose(ikke bare tulleshopping i dag) svingende i hånden tuslet vi hjemover.
bloglovin

Blodig kjærlighet

I går hadde jeg og kjæresten min toårsdag. Utrolig hvor fort tiden går altså! To år allerede? Husker enda de småkleine datene i begynnelsen. Romantisk nok startet dagen med et hardt nys som resulterte i at jeg fossblødde fra nesen.. (Typisk meg) Deretter brukte jeg timesvis på badet for å krølle håret for så å få kommentaren "etterhvert kommer du sikkert til å bli kjempeflink, da ser det sikkert ikke ut som at du bare har glemt å gre håret" .. Lite taktisk. Herman hadde heldigvis planlagt noe bedre for oss utover kvelden. Vi endte opp på en utrolig koselig restaurant stappfull av telys og koselig stemning. 
 
bloglovin

Vi elsker gaver!

Vi, som alle andre normale og oppegående mennesker, elsker å få gaver. Reisegaver er jo nok en klassiker, og hører absolutt til når et familiemedlem (aka. våre høyt elskede mødre og fedre) kommer hjem etter å ha forlatt sine stakkars små til en uviss skjebne med frossenpizzaer og ferdigmat. Og som favoritt på gavelisten hos oss står vel fint undertøy!

MammaDee kom igår hjem etter en langhelg på en herregård i Danmark, noe som kanskje skar litt i samvittigheten da begge hennes barn ble sittende igjen med eksamenslesing som eneste underholdning. Alt ble i alle fall tilgitt så snart gavene ble plassert på bordet og to nye topper, og litt herlig undertøy fra Calvin Klein kunne finne veien inn i skapet.
 
bloglovin

Fransk helaften

I går kveld var mattekvoten fylt til randen og vi bestemte oss for å takke ja til tilbud om middag på Brasserie Blanche. Vi har beveget oss fra en moteblogg, til deretter å bli en matinfisert moteblogg. Nå i den neglbitende og skrivekrampe-pregede perioden merker vi at vi har blitt forvandlet til så og si en matteblogg.. Selv et koselig middagsinnlegg har blitt snik-mattifisert. Men hold ut; til torsdag er alt over! Det er iallefall det vi manisk messer for oss selv før vi faller i søvn.

bloglovin

Bra noen koser seg med matte...

bloglovin

Hårbånd er hot

Når vi 90-talls-barn var små var det som de fleste sikkert husker utrolig moderne med hårbånd. Vi løp alle rundt med stretchy bånd i alle mulige fargetoner og varianter. Nå trykker vi igjen hårbåndet mot våre hjerter, riktignok i en litt mer stilfull variant!

bloglovin

Outfit; Tigerlily

Hva gjorde vi før den høye shortsen kom tilbake på moten, jenter? Vi har i hvert fall blitt helt additced, og vi er nok ikke de eneste!

Dees outfit; 

Shorts - Never Denim
Bluse - Saint Tropez

Ms outfit;

Shorts - Diesel


bloglovin

Gårsdagens innkjøp

Vi har sloss, revet, stått i milelanger køer, trykket som gale på internett og brukt skitne triks for å lure til oss de siste par skoene i riktig størrelse. I løpet av de siste årene har H&M begynt med en ny taktikk, de lager kolleksjoner med limitied editions. Vi er et levende bevis på at det fungerer. Fashion against aids ble intet unntak. Haugevis av klær ble båret inn og ut av prøverommet og vi besøkte opp til flere butikker for å finne de ettertraktede plaggene. Desperat som Dee var klarte hun til og med å kjempe til seg en herretopp i to størrelser for stor (pluss guttefaktoren) som kan brukes som kjole. 

Vi endte til slutt opp med: olajakke, herretopp, statement pants, sandaler, etnisk-inspirert belte, stripete topp, hvit maxikjole og leopardtelt. (Pluss noen gratis kondomer på kjøpet!) 


bloglovin

Shopping against aids

Etter en hel uke i matte-isolat skal vi endelig møte igjen våre gode gamle venner og støttespillere igjennom livet ; butikkene!  Idag kommer fashion against aids-kolleksjonen til H&M ut, og vi gleder oss som små barn.  Det positive med å sitte inne over lenger tid er jo at pengene samler seg opp, altså; mer å støtte kampen mot aids med, hehe ;)
bloglovin

Outfit; Ranch girl

Når du føler at klesskapet ditt bare er fylt med kjedelige og overbrukte klær er det alltid morsomt å snike seg inn å titte på andres klær. Dette er noe familiene våre får erfare littegranne for ofte.. Men det kan virkelig være løsningen på en kleskrise! Mødrene våre har stusset over å plutselig se oss sin egen yndlingsgenser eller funnet klærne sine i våre skittentøyskurver. Var det imidlertidig to som trodde de hadde klærne sine for seg selv så var fedrene våre. Ms pappa får allikevel erfare hans skjorte på bloggen i dag, gitt.. 


Skjorte - Filippa K
Shorts - Acne

bloglovin

Lunsj i solsteken

Endelig har sommeren kommet til Oslo. Nå er det bare å ta på seg solbriller, la jakken ligge igjen hjemme og nyte solen. Typisk for oss at sommeren endelig kommer når vi sitter med matteeksamen.. Men det er bare å nyte de få glimtene vi får av solen i friminuttet. 
bloglovin

Kveldens tema: hårtopp

Siden hårtoppene har erobret moteverden igjen, følte vi oss litt inspirerte til å eksperimentere litt selv. Stakkars Herman måtte vente en evighet mens vi byttet på å leke frisør. Vi kom oss nå ut til slutt, og avsluttet dagen på skikkelig 17.mai-vis; klagende over vonde føtter i alt for høye hæler, heh.bloglovin

Trillende ut fra Grand

Dagen startet selvfølgelig med barnetog og stemning i byen. Vi synes egentlig barna har dabbet av litt, de ser jo halvdøde ut når de har kommet så langt som til slottet. (Vi var så mye bedre da vi var små!) Neste år får vi satse på at de synger av full hals. 


Så bar det opp i toppetasjen på Grand Hotel. Vi startet allerede kakespisingen klokken 11... 
Og siden 17.mai dreier seg om kake og pølse-spising, hvor alle får lov til å være litt barn, tok vi oss friheten til å kose oss med litt god og tradisjonell barneunderholdning. Klovn og ballonger slår aldri feil! 
Til slutt dro vi på hageselskap til noen gode venner. Enda mer pølsespising og kaker. Nå er det bare å gjøre seg klar til middag. 17.mai dreier seg jo nesten bare om å spise og spise... Men som de matmomsene vi er; så elsker vi 17.mai! 


bloglovin

Bunad-fine

Gratulerer med dagen alle sammen! Nå tusler vi nedover mot Grand for å se på barnetoget og spise is. Kos dere masse :) 

bloglovin

Wich

Vi har bestemt oss for at eksamen like så gjerne kan vente til etter 17 mai, det er jo fremdeles så mye som neeesten to uker til uansett. Altså har vi nok av tid til å låse oss inne på rommet med matteboken som eneste "underholdning" en gang i fremtiden. Og dessuten må man jo virkelig øve litt på is-spising også, det er jo tross alt lille 17.mai idag!

bloglovin

Hjemme fra frisøren

Etter 6 timer i frisørstolen kan jeg nok litt mer om frisøren min enn de fleste andre. Sunniva gjorde en herlig jobb og jeg er superfornøyd med mine nye gylne lokker.  Helt siden jeg tok av sist gangs extensions har jeg følt meg litt tom, jeg har virkelig savnet å dolle opp håret og variere frisyrene. Fremover blir det enda litt mer kvalitetstid på badet!bloglovin

Bubble Bath

For å myke opp i alle krampene og muskelsmertene vi har pådratt oss de siste dagene nøt vi et herlig boblebad i går kveld. I det siste har det gått mye i kink i nakken, hofter ute av ledd, blåmerker på de rareste steder, brannsår og skrubbsår.. Såpeskum kurerer absolutt alt, iallefall alt vi klarer å komme på! 


bloglovin

Living the life in a pink bubble

Ms outfit;

Blazer - Topshop
Shorts - Acne

Dees outfit:

Topp - Topshop
Cardigan - Topshop
Hårbånd - Accessorize

bloglovin

Karen Millens hemmelighet

Da vi lette etter 17.mai-antrekk fant vi Ms gamle Karen Millen veske. Den har blitt hyppig brukt i løpet av årene og Dee liker å se på den som en deleveske. Det er alltid moro å titte gjennom vesker man ikke har brukt på lenge og se hvilke hemmeligheter som skjuler seg der! I Millen lå gamle minner fra revyfesten i førsteklasse hvor man skulle kle seg ut som en filmfigur. 

Vi gikk som Mikke og tingeling med tryllestav og museører som key-accessorises. Glade og muntre som vi var var det stor stas da glow-sticks ble kastet utover lokalet. Det ble stor kamp om å samle flest mulig, utrolig hvordan en gjeng ungdommer plutselig ble forandret til gruppe slue småbarn. Her sparte vi ikke på triks og sjarm. Stolte som vi var tok vi til og med vare på et trofè for aldri å glemme den harde kampen vi utkjempet på dansegulvet på Fabrikken.  God stemning på vorset. bloglovin

ROSA sjokolade?

For å overleve TO uker med matte i strekk frem til eksamen har vi funnet ut at vår eneste mulighet er å proppe i oss sjokolade. Men sveitsisk delikatessesjokolade kan da umulig være så ille for kroppen? Det kommer jo tross alt fra alpene, heh.. Vi har i alle fall fått prøvd ut utrolig mange nye varianter, selvom alle ikke var like gode. Hvit sjokolade med bringebærsmak var kanskje ingen hit.  bloglovin

Outfits; Lårkort

Dees outfit;

Shorts - Never Denim
Topp - Never Denim

Ms outfit;

Topp - Mango
Shorts - H&M

bloglovin

Vi ber til høyere makter...

... om å ikke komme opp i kinesisk muntlig i morgen (eller muntlig generelt). Det går faktisk så langt at vi faktisk ønsker å komme opp i matte - det eneste skriftlige faget vårt i år. 


Kryss fingrene for oss! 

bloglovin

123-SMIIIIIL

Vi kan huske da vi var små og det var stor stas med kameraer som fremkalte bildene selv, slik at vi kunne ta tullebilder fra en hver anledning. Det siste har nok kanskje ikke forandret seg så mye, men selv-fremkallende kameraer er det lenge siden vi har hørt noe fra. Defor var det et lykketreff at vi kom over disse små minikameraene i herlig design fra Fuji Instax . Gjett om dette må kjøpes inn før Hove!


bloglovin

Lithium

Dees outfit; 
Shorts - Zara

Ms outfit; 
Genser - Sonia Rykiel for H&M

bloglovin

Blikke no søvn på vårs i natt, næh..

Det er lenge siden noe har fått oss til å skrike av skrekk, men Paranormal Activity klarte questen med glans. Noen ganger er det deilig å fylle hodet med noe så idiotisk som demoner i skikkelig Blair Witch-style. Med gardinene trukket for og indisk i magen var dette en perfekt måte å avslutte vår etterlengtede daffe-dag.

Ha en horribelt fin kveld alle sammen! ;)

bloglovin

Her er det noe muffins på gang...

Det ble sent i seng med jentekveld og date i går. Derfor passet det bra med en skikkelig innedag med muffins og skrekkfilm. Ikke det at vi har så ekstremt få innedager, men godt å ha en unnskyldning til å krype under dynen på dagtid og redusere oss selv til de usosiale gamle kattedamene vi egentlig er.. bloglovin

Date i Frognerparken

Siden det virker som at hele Oslo løp stafett i går (...) bestemte jeg og kjæresten oss for å finne en god unnskyldning for ikke å bli med. Vi valgte istedenfor å kjøpe inn alt det usunne vi fant i butikken, slå oss ned i solen og se på alle de dumme menneskene som slet seg løpende forbi i solsteken. Hvem sier vel at dating er forbeholdt single mennesker? 


bloglovin

Snille foreldre

Vi slenger og kjefter til dem, krever vesentlig mer enn vi gir og vi gir dem skylden når noe går galt. Men når sant skal sies så er foreldre ganske greit å ha i blant. Spesielt når de overrasker oss med fine gaver! 

Dee fikk sminkekoster og eyeliner fra Bobbi Brown. 

M fikk undertøy fra Victoria's Secret. 
bloglovin

Vårpyntet

Kjole - Zara


bloglovin

Mövenpick på Aker Brygge

For en herlig dag det er! Vi måtte selvfølgelig ta turen innom Aker brygge og ta vår første is i solen. Da vi stod i iskøen så vi imidlertidig mövenpick prøve å lure oss. 1 kule til 30 kroner, 2 til 40. Whaaat? Vi kom dermed frem til at vi neimen ikke skulle la de tjene 20 kroner på at vi kjøpte hver for oss. Løsningen? Jo, vi delte et beger med to kuler is, og tjente 10 kroner hver, HEH...  Alltid like gøy å lure systemet ja..

bloglovin

Men are like children

Noen ganger må vi bare himle med øynene over hvor ekstremt barnslige gutter kan være. Hysteri over hvem som sparker en skitten lærball i mål, over å vinne (ubetydelige) konkurranser og spill, eller over at det store monsteret som har gjemt seg under bakken i 1000 år drepte fantasi-figuren din med en gigantisk laserstråle.

Denne uken har vi begge fått erfare hvordan det egentlig er å bo med en gutt i hjemmet. M har vært alene hjemme og har derfor fått Herman som husgjest, mens Dee nå deler rom med kjære storebror Dag (som om ikke ett rotehode var nok til å forandre et ellers koselig rom til et bombeområde..)  Vi er kanskje ikke de enkleste å ha med og gjøre vi heller. Herman fikk lett gjennomgå da han glemte handleposene med mat hele TO dager på rad.. Menn er jo generelt svært glemsomme. Det er en av årsakene til at sporten på TV alltid viser fotballscoringene i reprise -mennene har allerede glemt dem. Hehe, neida gutter; dere vet vi er glad i dere!
bloglovin

Pyntet, ja?

I dag hadde vi store planer om å være superflinke og jobbe med rettslære til sent på kveld. Men som de fleste andre planene vi legger ble også denne lettere forandret på. Vi bestilte heller Peppes filmdeal med oreokake og stor pizza. Pizzamannen viste seg å være en pizzadame, noe som teit nok overrasket oss! Men var veldig koselig å få komplimenter for antrekkene våre uten et sleskt og kvisete smil etterpå. Selv om det var litt kleint at hun trodde vi hadde pyntet oss for en pizzakveld... Vi går jo i skjørt og kjole på skolen hver dag! 


bloglovin

Outfit; Sweet Romance

Ms outfit; 
Bluse - H&M

Dees outfit; 

Skjørt - Topshop bloglovin

H&M Fashion Against AIDS 2010 | Festival Collection

Jo eldre vi blir, jo mer morsomt blir det å planlegge sommerferien. Nå er det plutselig vi som bestemmer hvor og når vi vil reise. En ting vi er sikre på er at vi vil dra på festival til sommeren!  Og så glad som vi er i å gå i både skjørt og struttekjoler har vi kommet frem til at vi må gå til innkjøp av en liten festivalgarderobe. 

20.mai lanseres H&M Fashion against Aids, med en festivalkolleksjon. 25% av inntekten går med på å støtte kampen mot HIV og Aids. Og gjett hva, man får til og med kjøpt festivaltelt. Dette blir moro! Synes vi kan se oss for oss i dette teltet på Hove! :)bloglovin

Sweet cups

Å drikke vann er utrolig viktig (og utrolig kjedelig...) For at vi skal få i oss nok vann har vi kjøpt noen søte kopper fra Paris. Det tok et par måneder før v i klarte å dra de med på skolen, men nå er de altså her! Vi bøtter nedpå med vann og det merkes på de hyppige dobesøkene... Tror vi må være de personene på elvebakken som har mest fravær fra timene på grunn av turer til jentedoen, får vi en premie for det eller?bloglovin

Outfits; Unexpected

Man kan vel si at vind, vær, regn og SNØ gjorde outfits-bildene våre litt vanskelige i dag. Herregud, noen har virkelig misforstått når det er vintervær i mai.. Vi, og resten av befolkningen, vil ha sol og sommer nå!

Ms outfit

Skjørt-  Sport Max
Topp - Mango

Dees outfit

Blazer - Zara

bloglovin

Nå føler vi oss voksne

Nå har vi gjort klart til innflytningsmiddagen til Vilde. Vi har lagd kake og kjøpt potteplante, snakk om å føle seg voksen! bloglovin

M and Dee =Oslo

Gårsdagens shopping ble jo som sagt en slager. Vi løp fra butikk til butikk og prøvde tonnevis av klær. Alle vet jo at shoppping burde bli kvalifisert til en ekstremsport. Ettersom at handleposene begynte å bli litt for tunge og benene litt for slitne måtte ta en velfortjent pause. Vi satt oss ned rett utenfor Eger og fant frem to gigantiske sjokoladekakestykker Dee hadde tatt med fra helgen. Men før vi i det hele tatt har rukket å ta en bit av den deilige kaken var en rumensk tigger over oss som en liten ekkel gribb. Særlig at babyen hennes kun spiser sjokoladekake.. Pff.. Etter en stund merket vi allikevel at samvittigheten slo (littegranne) til, og vi bestemte oss for å glede dagen til en utrolig herlig og glad mann med =Oslo i hendene. Koselig å kunne gjøre noe for de som ikke har like mye, og støtte en god sak en gang i blant! Med andre ord en perfekt shoppingtur; Vi fikk kjøpt oss noen nye plagg til garderoben, gjennomgått ukens harde treningsøkt, og ikke minst fylt opp samvittighets-kvoten ved å kjøpe =Oslo!bloglovin

Daikai Heaven

Alltid like merkelig å komme inn på Daikai spa. Midt inni stressende Oslo sentrum ligger en asiatisk oase. Man får servert grønn te, får på seg japansk morgenkåpe og tøfler. Det var litt vanskelig å kommunisere med massøren min som knapt snakket engelsk og bare fniste hele tiden, men det var utrolig deilig. Etter å ha sittet med matte hele helgen var det som å løsne opp ti skrivekramper på en gang! 

bloglovin

Shopping roulette

Vi fikk fri fra klokken 11 i dag (Jippi!) og endte selvfølgelig på shoppingtur. Det var jo strengt tatt kanskje ikke fri da. Men hva kan vel læreren forvente når hun sender oss ut for å gjøre forskning, med eneste krav om en logg som skal leveres om tre dager?  Våre nye bestiser er Zara, Mauritz og Mango. En butikk forlater deg iallefall aldri... 


Nå skal vi kose oss med SMS roulette på vgtv. Spørs nok om vi hadde turt å sende alle de meldingene! Heldigvis har vi unngått en del flauser ved å holde nummeret vårt for oss selv. Jadda, jadda, pripne jenter! Det er imidlertidig ikke alle som tar avvisningen like pent. Dee opplevde å bli skjelt ut av en tilsynelatende snill mann som ønsket litt mer.. Dagens skjennepreken; ikke vær et nummer-ludder, HEH. 
bloglovin

Hvem er du egentlig?

Det er sjeldent man faktisk gjør morsomme ting på skolen.. Men i forrige uke ba læreren oss om å ta en personlighetstest. Det er da moro? Man skal svare på en del spørsmål, så gir de en forklaring på hvordan du er. Utrolig gøy å sitte å lese om seg selv, og sammenligne med virkeligheten. Hehe, for vår del stemte faktisk noe av det!

http://www.ithaca.edu/mathcs/LearnStyle/MyersBriggsTest.shtml
 

Du får i slutten av testen oppgitt fire bokstaver, for å finne ut hva disse betyr kan du lese bokstavkodene her

Og her ser dere våre resultater, om det kunne være gøy, Heh..
Dee

M
bloglovin

Hva gjør vi når vi ikke klarer å jobbe med matte.....

Vi baker! (Kom nok som et sjokk, vi vet..!)

bloglovin

Skeeeptiske jenter

Vi har alltid likt å se på oss selv som to åpne jenter; alltid klare for nye eventyr. Men som de fleste andre søte, små rosa bobler måtte vel også denne sprekke. For er det noe vi har funnet ut at vi ikke takler, er det når fremmede mennesker plutselig skal ta kontakt i det offentlige rom. Greit nok med en uskyldig flørt en sen kveld, men midt på lyse dagen blir det hele bare ubehagelig og awkward. Vi kan kasnkje ta litt av skylden selv, i og med at vi står rundt på alle hjørner i byen og poser for kameraet. Men alikevel da. Det er vel ingen som ønsker kommentarer som "hei pusekatten, MJAAAUU!" fra 50 år gamle menn? Kan ikke folk ta seg litt sammen og oppføre seg som normale voksne mennesker?bloglovin
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits