mai 2011

Dressed in White

Ingen av mødrene våre valgte å gifte seg i hvitt, og vi har derfor aldri hatt en drøm av en kjole å arve. Så når farmoren til Dee trakk frem sin gamle brudekjole, på rundt 60 år, gikk endelig småjentedrømmen i oppfyllelse. Etter en tur på rens er den så god som ny, og utrolig nok passer den helt perfekt! 

bloglovin

Yellow Nails

Planen var opprinnelig å lage et innlegg om hvor kult det er med knæsj neglelakk. Fornøyd og uvitende kjøpte M en gul neglelakk på Makeup Store, som senere viste seg å ikke være så kul allikevel. Fargen gikk rett og slett ikke av! Selv etter fire forsøk med neglelakkfjerner og utallige kamulferende neglelakker forsvinner ikke gulfargen. Nå er det gått 3 uker og neglene er fremdeles gule. Det eneste å gjøre er og vente på at de vokser ut igjen. Konklusjonen er altså; ikke bruk knæsj gul neglelakk allikevel. Iallefall ikke fra Makeup Store.
bloglovin

Wild West
M: Shorts Topshop, Topp H&M, Bluse Acne, Hatt Juicy Couture
Dee: Poncho Topshop, Topp BikBok, Shorts Never Denim


bloglovin

Kine Richenberg


Foto Kristin Støylen, Hår & make-up Charlotte Elveland, Styling Mary Jane Bautiata, Modell Kine Skageng Richenberg
bloglovin 

Red wine and lemons

Vi har bestemt oss for at det er umenneskelig å bare skulle sitte inne med nesen i en bok, så i går gjorde vi det absolutt motsatte og gikk tilbake til vårt gamle oss. Nok av gratis drikke, bestiebesøk av Ben and Jerry,  og en litt vel fnisete hjemtur som kjennes i støle magemuskler var akkurat det vi trengte. Etter nachos på Mucho Mas ble det stakkars kameraet desverre glemt, og måtte tilbringe resten av natten i en mørk veske. Heldigvis fikk det selskap av en uåpnet Frisk og en halvfull sitronsaft (...) som er det beste tipset vi kan gi mot grusomme rødvinstenner, og omtrent det eneste nyttige M har lært i kjemi. bloglovin

Freedom

I kveld er det en ting som gjelder; fri! Vi skal først på mucho mas, med god mat og vin. Så får vi se hvor kvelden ender. Ha en super fredagskveld søtiser! 
 bloglovin

Bobbi's Beauty Rules

Når man leser til eksamen er snille foreldre gode å ha. Våre varter opp med kaker, te og ikke minst små oppmuntrende gaver. Sminkesett fra favoritten Bobbi Brown slår aldri feil, og får oss til å lengte enda litt mer etter en anledning til å dolle oss opp igjen.
Bobbi Brown

bloglovin 

Vel overstått

Da var endelig norskeksamen ferdig, og vi kan med hånden på hjertet si at vi ikke akkurat kommer til å savne milelange diktanalyser og kronglete formuleringer. Utrolig hvor lei man kan bli av en tekst etter et dags forsøk på å dra all mulig betydning ut av det en stakkar skrev ned for et par hundre år siden. I morgen skal det feires, og i mellomtiden samler vi nye krefter med hendene fulle av handleposer, i en litt mer regntung Kristiania enn gårsdagens.


bloglovin

I love you

I dag feirer jeg og kjæresten treårsdag! Tiden har gått veldig fort. Vi ble jo sammen da jeg fremdeles gikk på ungdomsskolen, og det føles veldig lenge siden! Jeg og Dee priset oss lykkelige da vi kunne få hjelp til muntlig eksamen i matte av denne smartingen her. Takk for at du alltid stiller opp, enten det gjelder skole eller henting klokken 4 om natten av to litt for festglade jenter. 
bloglovin

Shoeaholic
H&Mbloglovin

Monday Look

Kjole
Topshop


bloglovin

Outfit; Last Week

I dag tar vi en rolig søndag med fullt fokus på eksamen. Det tilsier hår i dott, svær tskjorte og tights - altså ikke noe som hører hjemme på bloggen. Derfor får dere et outfit fra forrige uke vi aldri fikk lagt ut.


Skjørt Lipsy, Topp Oasis


Blazer Topshop, Skjørt BikBok


bloglovin

Fatimas hånd
Kjøpt på en gatebod i New Yorkbloglovin

Friday Feeling
Kjole All Saints, Clutch Vintage

bloglovin

Akerselva


bloglovin


 

Minner for livet

video:russetid

bloglovin

17.mai

Selv om vi snart vinker farvel til skolen, holder vi fremdeles fast ved barnetradisjonene. Første is ble spist ved midnatt og etter det har vi fylt på i godt tempo. Selv om det kanskje ikke er alle som ville klart å få ned kombinasjonen av pæreis og rødvin.. Minnene fra russetiden er alle samlet på russebuksene våre. Alt fra rulling hjem første kvelden, våre nye kallenavn (Geir, løstøs og pingvina) og dunken med vodka, vi alle trodde var hvitvin.. God 17.mai alle sammen! 
bloglovin

Den siste natten

I kveld er det tid for siste russefeiring og vi skal til frognerparken for grilling og kos. Selv om det er deilig å slippe å planlegge antrekk hver dag må vi si det fremdeles føles unaturlig å ikke skulle pynte seg når det er ut på fest. Dette bildet tok vi i vinter i tjue minus. Noen fordeler er det virkelig med vår og varme, til tross for eksamenslesing og siste inspurt på skolen. Det er tusen ganger mer behagelig å ta bilder til dere lesere!

 
bloglovin

Dressed up

Uansett hvor glade vi har blitt i russebuksene våre, er det utrolig deilig å få på seg noe som ikke er dynket i øl og kleine tusj-hilsner. Denne kjolen kjøpte vi i New York. Åå, som vi savner den byen! Kanskje det er der vi ender opp til neste år? 
Kjole Forever21

bloglovin

La Fiesta

Igår var nok en vellykket russekveld. Supergode mojitos mikset av drinkmasterDee, og de beste menneskene i verden er oppskriften på den perfekte kveld. Nå står lesing på planen før vi igjen skal utnytte det fine været og lage nye minner. Så kan heller en stappfull buss på vei hjem få gå i glemmeboken og taxi bestilles i kveld.
bloglovin

Chocolaterie

Endelig har et ekte lite chocolaterie åpnet i Kristiania. Etter nedturen av å bli trukket opp i nynorsk og matteeksamen så vi på dagen som en perfekt mulighet til å prøve ut herlighetene. Som de søtmomsene vi er, var vi selvfølgelig blant de første kundene. Når kong vinter tar turen tilbake skal vi definitivt sette oss her med hver vår kopp kakao. Ligger i Behrens gate 8, om noen vil ta turen innom!bloglovin

Kaffe & Shopping

Etter at siste prøve i videregående histore er gjennomført ble dagen idag brukt til litt velfortjent fri og lading av batteriene før siste helg med russefeiring. Dee har hatt en etterlengtet kaffedate i solen etterfulgt av bikinishopping, mens M har hjulpet kjære Hermie med å innrede ny leilighet. Så får vi bare vente på invitasjon til innflyttelsesfest (om det er plass).
H&M


bloglovin

Kurt Geigerbloglovin

NY Shopping Show Off 5
M: Shorts og jakke Juicy Couture
Dee: Topp Topshopbloglovin

Looking Up
bloglovin

Summer '10

Vi befinner oss for tiden et sted mellom savnet av sommeren 2010 og lengselen etter sommeren 2011. Én ting har vi i alle fall bestemt, og det er at denne ferien skal bli den beste noen sinne. Selvom akkurat det kommer til å bli vanskelig å leve opp til ettersom vi hadde det utrolig bra med både festival og gresk glede i fjoråret. Men så er jo ikke planene for denne ferien så ille de heller; tilbake til Mykonos, tur til Køben, strandkos og ikke minst plenty med vinkos og søte mennesker akkurat som vi liker det! I mellomtiden mimrer vi tilbake til the summer of 2010, enjoy


bloglovin

Outfit; free time

I dag tar  vi en pause fra alt som har med russ og røde bukser og gjøre. Ølstinkende bukser, skrikende stemmer, dansing til tidlig morgen og dundrende musikk blir byttet ut med reker og sol på lektern.
Dee: Shorts Topshop, Topp Forever21
M: Shorts Stolen Girlfriends Club, Genser Juicy Couturebloglovin

Mon Chéri

Den siste oppgaven vår i konkurransen gikk ut på å sette sammen en bildecollage av vår drømmesituasjon med Frozen Yogurt. Og hva ville vel vært herligere enn å leve det luksuriøse livet til den franske overklassen med champagne, ball, nydelige kjoler og en frozen yogurt fra fremtiden?. Og jada, vi har lest historien og vet at alt ikke endte like bra, men dette er vår drømmecollage og ikke en historietime. 

bloglovin

New Trench


Trenchcoat Lipsybloglovin

Healthylicious

Når vi skulle skrive hva healthylicious betyr for oss ble vi sittende med en blank bloggpost foran oss. Etter rundt en time med tomme blikk ble det bestemt at vi skulle ut på inspirasjonstokt til 7-eleven. Vi kan vel ikke si at ideene flommet over, men frozen yogurt var uansett godt for både mage og såre russehalser. Det var da vi innså at en klisjepreget tekst om sunnhet ikke er vår greie. Hverdagen vår går for det meste ut på å spise mat, lage mat eller snakke om mat. Og ikke alltid sunn mat, som dere sikkert har fått med dere..

Vi har tidligere erfart, etter et fåtall dietter, at et liv i "sunnhet" ikke alltid er det beste. En hverdag som kaniner med kun gulerøtter på menyen holdt vi ikke ut mer enn en dag. Smoothiediett hadde vi så godt som fullført. Det var frem til kursdeltakerne på skolen vår gikk fra et brett fullt med sjokoladekake som stod og skrek etter oss. Det halve stykket, som ble til fire, var absolutt verdt mageknipet. Idag får vi rare blikk og spørsmål fra selv våre egne lærere når skolepulten står uten et bakeverk, og i årboken omtales vi som de to som "alltid knasker på noe digg". Nå himler vi med øynene over det unødvendige dietthysteriet så mange driver med. Ingenting er mer kjipt enn en bloggfest der ingen av kakene blir rørt og gjestene har kalorikalkulatorer i vesken.

Vi har aldri vært mer lykkelige enn nå, her vi sitter med hver vår lyserosa frozen yogurt i solsteken. Sånn sett har vi slått to fluer i en smekk; vi nyter livet samtidig som vi har oppdaget et alternativ til grønsaker. Det handler ikke om å kutte ut alt som er godt, men å finne sunnere alternativer. Det er med dette det går opp for oss hva healthylicious er for oss. Healthylicious handler om å leve livet på en måte som er bra for deg. Aksepter deg selv for den du er. Ta vare på både kropp og sjel. 

Vi er stolte matmomser - hvem er du?
bloglovin

NY Shopping Show Off 4


Bukse H&M, Topp Forever21


Kjole Forever21

bloglovin

Pink Temptation

Første oppgave gikk ut på å ta et bilde inspirert av Frozen Yoghurt. Vi tenkte søtt, lekent og selvfølgelig rosa! 


Fotograf// Charlotte Voll
M: Topp H&M, Skjørt Lipsy, Sko H&M 
Dee: Skjørt H&M, Topp H&M , Sko Prada

bloglovin

Let the game begin

Det ble spurt om hvorfor vi shootet i går. Svaret på dette er at vi er blant ti bloggere som er plukket ut av Hanneli i en konkurranse i samarbeid med 7-eleven. Vi har fått tre oppgaver som alle skal utføres innen lørdag, inspirert av Frozen Yoghurt. Kjempespennende! Og gjett hva premien er? Betalt reise til New York med shoppingstipend på 10 000 kr. Tvitvi.


bloglovin

Teaser

Idag har vi vært på shoot med flinke Charlotte som vår egen privat-fotograf. Selvom vi fikk noen rare blikk der vi stod med gigastore marengs i håret storkoste vi oss. Dere kan glede dere til vi får bildene på mail så vi får lagt de ut her, vi gleder oss i alle fall!
bloglovin

Laptop Sleeve


Juicy Couture


bloglovin

NY Shopping Show Off 3


Shorts Topshop, Topp Urban Outfitters, Kjede Forever21bloglovin

Creperie de Mari

Lunsj i ekte M and Dee stil.

bloglovin

NY Shopping Show Off 2


Hatt Juicy Couture, Topp Forever21, Shorts Topshop


Playsuit Forever 21


bloglovin

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits