juni 2011

I'm off to...

konsert med Bob Dylan! 

bloglovin

Peace


//Gina Tricot


bloglovin 

Drømmehjerte

Skjørt Toi&Moi, Topp H&M


bloglovin 

There is a time for everything

Endelig kan vi pryde oss i rosa uten å assosieres som berter eller fjortiser. Vi har gått til innkjøp av alt fra rosa kjoler, bukser, lebestift og negler. Perfekt til å sprite opp sommerantrekket.
bloglovin 

Grey
Kjole Moda International

 

bloglovin 

Beach day

Dagen er tilbrakt på stranden. Vi har fått en ny solkremfavoritt, som verken er hvit eller klissete. Hurra! Perfekt sommersøndag. Forhåpentligvis rekker vi en båttur før M må tilbake til storbylivet.
Dee: Bikini Topshop // M: Bikini Abercombie and Fitch


bloglovin 

Settled

Vi prøver å la sommerferien synke inn mens vi nyter livet i Tønsberg. Vi har bakt oreokake, gått tur og i kveld blir det konsert. Bortsett fra at vi ble bæsjet på av en måke er livet så godt som perfekt. 

bloglovin 

Everywhere

Det er utrolig hvor mye mer vi legger merke til etter at vi begynte å blogge. Vi ser locations overalt; søte dører, nedtaggede vegger og som sist søndag da M var på navnefest, en rusten folkevogn.


bloglovin 

Pretty Ballerinas

I forrige uke kom vi over et nytt skomerke, pretty ballerinas. Et herlig utvalg av ballerinas, med alt fra sløyfer og rosa til leopard og paljetter. Selv endte vi opp med et par med litt chanel feeling.


bloglovin 

Overlev festivalen - Pepsi MaxVi har alltid vært den type jenter som liker å se på oss selv som eventyrlystne, naturglade, og alt annet enn fisefine eller fordomsfulle. Etter en tur på Hovefestivalen for snart ett år siden måtte vi vel innrømme at dette kanskje ikke helt var sannheten. Samtidig ser vi kanskje at det hele var et resultat av relativt dårlig planlegging fra vår side. Så for at dere festivalsjeler skal unngå samme skjebne som oss; her er våre 5 survivor-tips for festivallivet;
1- Kom tidlig
Dette var vel vår største tabbe. Ankomme med en av de siste bussene som førte til at vår opprinnelige camp var full, og vi måtte sette opp teltet i Camp Nord. Og som vi burde sett komme av navnet fikk vi noen litt for stereotypete nordlendinger til naboer, som insisterte på at to års negativ aldersforskjell ikke skapte hook-up-problemer, og som videre bestemte seg for at en moden måte å løse konflikten på var å rive ned teltet vårt og ellers kaste ølflasker på oss mens vi sov. Men nok om det, kom for all del tidlig!

2- Ta med engangskamera
Vi var alt for dårlige til å ta bilder, noe vi angrer utrolig på. Samtidig har man ikke kjempelyst til å ta med seg speilrefleksen, så da er engangskameraet et morsomt og nostalgisk alternativ. Samtidig er det jo mer spennende å ikke få se bildene før man fysisk har de i hånden, noe som samtidig kan kombineres med mimrekveld med vennegjengen! 

3- Ha alltid med deg halspastiller
Etter første kveld var allerede stemmene våre så godt som borte etter alt for mye jubelskrik, og alt for høy allsangfaktor. I tillegg til vår uheldige bosituasjon som førte til en del nabokrangling med våre idioter av noen naboer (se tips 1)

4- Legg en plan
Vi skulle være free-spirits og ta ting som det kom, noe som endte med at vi gikk glipp av en del konserter vi skulle ønske vi hadde kommet oss til fordi tiden plutselig løp fra oss. Bestem deg for hva du vil se, og når det egentlig går helt greit å sitte ved teltet. 

5- Se hvor du går
Et ganske obvious tips, vi faktisk ikke klarte å følge selv. Det er en del stener som ligger merkelig plassert, en del gjerder som plutselig matrealiserer seg ut av ingenting og i tillegg blir det en del dytting under konsertene. Så ta vare på dere selv, og de rundt dere så dere slipper å komme hjem gule og blå (som oss..) 
 

God Festival!

bloglovin 

Idyll
M: Kjole Zara
Dee: Topp Zara, Skjørt Lily J, sko Bianco

bloglovin 

Natteravn

Igår så vi rektor og lærere for siste gang på forhåpentligvis veldig lang tid. Etter å ha fått beskjed om at ingen av elevene skulle opp på scenen var vi en god blanding av skuffet og lettede. Det var imidlertidig frem til Elvebakken sin ærespris skulle deles ut. For gjett hvem som er skolen vår sin aller smarteste elev? M! Så nå kan diplomet rammes inn og kontonummeret sendes til skolen. Enda en god grunn til at den videre feringen var helt nødvendig. I seng etter fire på en hverdag er uansett ingen god vane.


bloglovin 

Graduation

Da er vi på vei til vitnemålsutdeling og for å si hade til elvebakken for siste gang. Nå er det SOMMERFERIE dere!
Dee: Kjole Topshop, Clutch Marc by Marc Jacobs, Kjede H&M
M: Shorts og topp H&M


bloglovin 

New Sunnies

Endelig fant vi et par smale solbriller som faktisk så ok ut på. Perfekte for soling om sommeren siden ikke solbrillene dekker halve ansiktet.


H&M


bloglovin 

Behind The Name

Idag skal M på navnefest til sin nydelige kusine. Rart hvor mye man kan forbinde med et navn. Selv skrev vi lister allerede i åttendeklasse hvor vi fordelte hvem som har rettighetene på hvilke barnenavn. I ettertid ser vi kanskje at det var litt vel forhastet.. Uansett gratulerer vi den lille snuppa med dagen, og gleder oss til å se hvem hun kommer til å bli. 


Skjørt H&M, Hatt Lindex, Sko Marc by Marc Jacobs


bloglovin 

Enkel sommerlitteratur 

Shopaholicer-serien av Sophie Kinsella
Har du ikke lest disse, så er det på tide! Her møter vi shoppinggale Becky gjennom kredittgjeld, singellivet, på shoppingturer og i det hun flytter til New York for å følge kjærligheten. Kinsellas ironiske skrivestil gjør at man både kan le og gråte. 

Handbags and Gladrags av Maggie Alderson
Motestylisten Emily lever det perfekte liv. Hun er selvsikker, har alt det nyeste innen mote og Mr Dreamy som ektemann. En natt med en australsk motefotograf skal snart forandre alt.

50 Fashion Designers You Should Know av Simone Werle
Har du en lidenskap for mote, designere og generelt vakre kreasjoner er dette boken for deg. Boken gir en innlæring av moteverdens 50 designere du må vite om gjennom tidslinjer, fotografier og selvfølgelig runwayshots.

I heart New York av Lindsey Kelk
Etter å ha tatt kjæresten på fersken i å være utro ankommer Angela New York med pass, et par louboutins og en knust selvtillit. En feel-good bok om å komme seg videre. Dette er en jente vi alle kan kjenne oss igjen i, samtidig som man kan drømme seg bort til livet i NY.
bloglovin 


 

Klasse 3STB

Skolebøkene er levert, skapet er ryddet - vi er ferdige med videregående! I går samlet klassen seg for et siste wild party! Det ble (grusom) karaoke, vin, latter og en haug med (ikke så veldig fine) bilder. Plutselig føltes det nesten litt trist å slutte på videregående allikevel.. 


bloglovin 

Colour Blocking
M: Topp og skjørt H&M, Sjal Bikbok
Dee: Topp vintage, Shorts Zara, Clutch DKNY
bloglovin 

Reker @Druen

Er det noe som sier sommer mer en reker og hvitvin? Ikke ifølge oss. Derfor begynte vi feiringen av eksamensfri og en lang sommer foran oss med nettopp reker og hvitvin på Druen på Aker brygge. Livet er herlig for tiden!bloglovin 

New handbag


Aldo


bloglovin 

Outfit; One World


Topp Topshop, Bukse H&M


Jakke og kjole Topshopbloglovin 

Ha en fin kveld!

Håper alle har hatt en super pinse, enten dere har vært ute på tur eller bare slappet av i solen. Nyt den siste kvelden med fri søtiser, så er det ikke lenge igjen til den virkelige sommerferien er her!
bloglovin 

Dinner datebloglovin

Late night/ Early morning


bloglovin 

Tønsberg

Å våkne til måkeskrik og lyden av vinden i trærne er virkelig noe annet enn bylivet i Oslo. Etter en sen kveld med vin, god mat og kos begynner jeg endelig å innse at sommerferien er her. Idag er det planer om årets første bad, så satser på at solen snart titter frem!
Genser Pins and Needles, Shorts Vintage, Skjerf og hatt BikBok

bloglovin

At the hairdresser

Nå er det tid for å sette på extensions igjen!  bloglovin

Ny sommerfavoritt

bloglovin

Øya

Selvom festivallivet ikke var helt ideelt sist vi prøvde oss, hvor vi klarte å pådra oss alle sykdommer vi kan navnet på pluss noen til, gir vi det hele en ny sjanse i sommer. Riktignok i litt tryggere omgivelser med netter i våre egne senger og dusjer man ikke trenger sko for å bruke(..) Billetter til Øya er nå endelig i boks, og med prosjektet om å faktisk like øl er vi nok en gang klare for fokusproblemer og såre stemmer. 

bloglovin

Outfit


Shorts H&M, Genser Lipsy


Genser Urban Outfitters, Shorts Forever21, Strømper Topshopbloglovin

Heisann

Se her på de ivrige leserne våre som kommer hoppende frem foran selvutløseren. Vi tok det som et hint for å komme på bloggen. Værsågod, takk skal du ha! 

bloglovin

All White
M: Skjørt, Blazer og Topp H&M, Hatt Bikbok
Dee: Shorts, bånd og Blazer Topshop bloglovin 

Birthday time

I går ble June 19 år, og det hele ble feiret på en takterrasse i det fine været. Vi kjenner June fra barne- og ungdomsskolen, med gamle minner fra da vi snek oss inn på doen i timen og lagde lister om vår fremtidige drømmemann. Utrolig hvor fort tiden går! Det hele var en super kveld med deilig mat og hyggelige mennesker.
Bursdagsbarnet!
bloglovin 

Outfit; Sweet Morning
Genser Gina Tricot, Veske Accessorize, Skjørt Reformedbloglovin 

Burned

Planen var å prøve å få med seg litt av det fine været som regjerer på facebook, twitter, blogger og i aviser. Med boken i fanget og sol på verandaen begynte det hele riktig så bra. Et lite håp av noe som kunne minne om farge som resultat viste seg å være kraftig undervurdert. På en liten tur inn var det et tomatrødt speilbilde som ventet. Virker som sommersolen faktisk er her alikevel. Dagens lærepenge: bruk solkrem!
bloglovin

Living in yesterday

I dag har vi fått forberedelsesdelen til vår siste skriftlige eksamen. Eksamensperioden nærmer seg snart slutten nå! Allikevel føles det ut som tortur og sitte inne med erstatningsvillkår og samfunnsvitenskapelige metoder, når gradestokken nærmer seg 25 og det er knallsol. Som trøst var gårsdagen fantastisk, med både morgentrening, båttur og ferieplanlegging. 
 


Blazer H&M, Bukse Monki, Topp Bikbok, Hatt Lindex


bloglovin


Summer Shoes


Bianco


bloglovin

Already gone

bloglovin

Behind the scenes

Endelig har årets første sommerdag kommet! Vi utnyttet det fine været og tok en shoot i skinnklær, med rekvisitter og det hele. Resultatet ser dere i kveld. Forresten, vi ble såå glade for alle de koselige kommentarene deres i går. Det er sånn som gjør blogging gøy. Tusen takk! bloglovin

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits