juli 2010

Outfit; Naturkatastrofe

For M and Dee er det så godt som naturkatastrofe og måtte være adskilt i over 24 timer. Sommerferie med hyttebesøk, weekendturer til det store utland og møter med gamle kjenninger gjør det vanskelig å unngå fortapelse. Heldigvis klarer superteamet M and Dee alt vi vil og har nå flyttet inn for helgen på Nøtterøy. 

Ms outfit;
Shorts - H&M
Topp - Day Birger
Blondetopp - New Look

Dees outfit
Bluse - Zara
Skjørt - Gina Tricot
Belte - Koma


bloglovin

Animal kingdombloglovin

Outfit; Powder black

Ms outfit, 
Blazer - Emporio Armani
Kjole - H&M

Dees outfit; 
Topp - Topshop
Belte - Koma


bloglovin

Ready to fight

Vi er muligens trofaste frognerjenter, men når det kommer til fotball er det kun et lag som gjelder - Vålerenga! Som noen av dere motehoder har fått med dere så spiller enga mot Barcelona på ullevåll i kveld. I og med at vi er fullbarka engasupportere helt ned i hjerterota kunne vi ikke takke nei da tilbudet om billetter kom på bordet. Så nå blir'e kebab før vi møter resten av jentene og knuser barca til det ugjenkjennelige. bloglovin

Outfit; Nature

Ms outfit;
Snekkerbukse - Topshop
Topp - New Look

Dees outfit;

Jakke - Mango
Bukse - Vintage
Sko - Bianco


bloglovin

Watch your time

Herremoten har entret vår feminine moteverden og her skal ingenting være utelatt. Vi stjeler skjorter og stæsj fra både far, bror og kjæreste. Så nå har vi funnet ut at det kanskje var på tide å gå til innkjøp av noe eget. 

Klokke - Cmykbloglovin

Outfit; Preppy

Ms outfit; 
Bukse - Zara
Bluse - Juicy Couture
Clutch - Vintage

Dees outfit; 
Tunika - Claire.dk
Bukse - Guessbloglovin

Smells Like Teen Spirit

bloglovin

Outfit; Country side

Dees outfit; 
Shorts - Zara
Hatt- Vintage
Bluse - Zara

Ms outfit; 
Kjole - Sandro
Hatt - Zara
Veske - Burberry
Sko - Topshop


bloglovin

Outfit; Guilty pleasure

Nå er vi tilbake i gode gamle Oslo! Selv om vi savner Mykonos som bare det, er det også deilig å returnere til de velkjente frognergatene. Her er antrekkene våre fra siste kveld på vår nye favorittøy. 

Ms outfit; 
Kjole - Topshop
Topp - Vintage

Dees outfit; 
Topp - Topshop
Clutch - DKNY
Skjørt - Topshop


bloglovin

Brutte intimgrenser og sex on the beach

Det høres kanskje klisje ut, men denne uken har gått så alt for fort! For ikke å bli alt for sentimentale har vi laget en mykonos topp minneliste som dere er så utrolig heldige å få ta del i. 

- Daglig bading og fullt inntak av C-vitaminer som ikke kommer i appelsinsmakende bokser. 


- Fest på paradise beach, ingenting slår gale festgjengere i badetøy. Hurra for de som oppfant dansing på bardisken! Og forresten stjerne i boken til paret som viste sin kjærlighet til hverandre i vannet med rundt 200 tilskuere som skriker: "Sex, sex, sex on the beach!" 


- Busstur på vei hjem fra Paradise. Brutte intimgrenser, sterk svettelukt og varsel om oppkast var akkurat det vi trengte for å gjøre kvelden fullkommen. 


- Daglig solnedgang fra balkongen vår med hver vår drink i hånden. 


bloglovin

Posh

Vi har fartet rundt på forskjellige strender hver dag. Alt fra strender med vilt party til den mest avsideliggende og folketomme stranden noen sinne. I dag traff vi jackpot da vi havnet på en strand kjent for sitt poshe rykte. Vekk med strandstolen og frem med sakkosekken! 

bloglovin

Back from the beach

Vi er hjemme igjen fra vår nest siste dag på stranden. Det er utrolig trist å tenke på at vi snart skal hjem, faktisk så trist at vi overfører strandlivet til kveldslivet. Techno på full guffe, go-go-dansere og DJ med skingrende stemme - paradise beach, here we come! 

bloglovin

Outfit; Sweethearts

Body - Zara
Shorts - Diesel
Leggings - Bikbok
Topp - Topshop
Skjørt - Topshop

Sjal - Versace


bloglovin

Kreativ bikinitørkbloglovin

Outfit; Going out

Dees outfit;
Topp - Topshop
Kjole - H&M
Sko - Prada

Ms outfit;
Vest - Gina Tricot
Topp - BikBok
Shorts - Never Denim


bloglovin

Shut up and drive

Hvem trenger vel limousine når man har jeep? Vi turer rundt i høy fart med radioen på full guffe og nærgående grekere på moped. Vi føler oss litt 60-talls når vi sitter under åpent tak med sjal rundt håret for å unngå Bridget Jones-øyeblikk. 
bloglovin

Outfit; queens of the jungle

Ms outfit; 
Bukse - H&M
Topp - New look
Sko - Din sko

Dees outfit; 
Kjole - Reko


bloglovin

Outfit; lykketroll

Selv om vi koser vettet av oss her på Mykonos bringer øylivet med seg noen mindre idylliske naturkrefter enn sol. Alle stylingprodukter i verden kan ikke hjelpe en frisyre i kampen mot øyas lunefulle vindkast. Vi på vår side er ekstremt fornøyd med å ha blitt forvandlet til barndommens samleobjekter; lykketrollene.

Dees outfit; 
Shorts - Never Denim
Topp - Topshop

Ms outfit; 
Skjørt - Lipsy
Topp - Mango


bloglovin

Settled in paradise

Vi er nå fremme på herlige Mykonos og gleder oss til en uke med sol og ordentlig sommermote. 

bloglovin

Silver light

Neglelakk - Makeup store


bloglovin

Birthday Chanel

Endelig er den klassiske Chanel-flapen i mine hender. Den var virkelig etterlengtet! Etter å ha overbevist familien om at dette virkelig var et godt investeringsobjekt som vil brukes i mange, mange år kom den til syne da bursdagspapiret ble revet av.


bloglovin

Outfit; 18 år

I dag har M bursdag og det er absolutt noe å feire! Nå setter vi oss straks til bords med champagne og gaver. 

Ms outfit; 
Kjole - Topshop
Veske - Vintage

Dees outfit; 
Kjole - H&M


bloglovin

Kissable

Enten man liker å sprite opp med knæsj rød eller kjøre enkle nude lips er lepper en viktig del av sommerlooken. Enhver jente trenger en real sommerflørt. Det er jo ikke til å legge skjul på at romantikken blomstrer litt eksta om sommeren. En sommerflørt krever jo uten tvil deilige lepper! Husk å peele leppene for død hud og bruk leppepomade med solfaktor så er du klar for en hvilken som helst drømmeprins i badeshorts.bloglovin

Juicy Couture souvenir

Det er alltid mye som skal sees og oppleves i London, eller med andre ord; det er ufattelig mange butikker man bare innom! Juicy Couture er et av våre faste stopp, perfekt plassert i en sidegate fra Bond street. Også denne gangen da M var i London klarte hun å bringe med seg en souvenir hjem.bloglovin

Strandkos

Nå har jeg endelig blitt frisk igjen og rullet meg ut av dvalen min som sykegjenger. Bål på stranden er vel den perfekte sommeraktiviteten og jeg klarte min debut som bålpasser med glans. Bortsett fra at alle pinnene ble rettet opp og flyttet på etter hver eneste gang jeg hadde kastet en på bålet. Det var ihvertfall en utrolig koselig kveld som varte ut i de sene nattetimer, akkurat som jeg liker det. Mens M er på vei til flyplassen etter en helg i London har jeg tatt på meg naturjente-hatten min og er klar for nye eventyr nede i Årøysund.bloglovin

I shouldn't let you in...

I går ankom jeg endelig en av mine herlige yndlingsbyer; London. Etter en trang fllytur og sukking fra kjæresten idet han oppdager at vi sitter på flyet hjemover under VM-finalen(..), var  vi endelig fremme. Men når vi kommer til kontrollen i London nekter de først å slippe oss gjennom fordi jeg ikke har med skriftlig tillatelse fra foreldrene. Jeg har reist til London alene siden jeg var 15 og aldri hatt noe problem med det, også nå da; 5 dager før jeg fyller 18! Vi klarte på en eller annen måte å krangle oss igjennom, men hun avsluttet med:"I trust you, but I probably shouldn't." 

Velvel, når vi først var i London gikk selvfølgelig første stopp til Oxford Street. Ah, det må virkelig være mitt paradis. 

bloglovin

Easy Riders

Nå som sommeren regjerer har vi for lengst lagt tunge treningsøkter på hyllen. Helt ærlig har vi vel i grunnen aldri tatt de ned derfra heller. Vi kan ikke annet enn å skule på jenter som jogger forbi mens vi ligger i solen med et tonn ben and jerrys hvilende på magen. Løsningen? Sykling! Bortsett fra en lettere sykkel-ulykke-traumatisert Dee er vi begge overlykkelige over ideen av å faktisk "trene" mens man suser rundt på to hjul. Så mens vi bygger opp motet før øvelseskjøringen kan begynne er det  nå sykler som gjelder. Når vi ikke spiser is da..
 

Så nå er det bare å finne en kopi av denne -uten støttehjulene..

bloglovin

Perlerosa perler!

Det er lett å la seg rive med når man går til innkjøp av produkter som lover uendelig skjønnhet og perfekt glød. Helt ærlig er det vel ingen som kan si at de ikke ønsker nettopp dette? Så når blikket falt på denne primeren fra Guerlain med små perlerosa perler i seg kunne ingenting stoppe M -selv ikke en pris på godt over 400. Alle snakker jo for tiden om hvor livsviktig det er å ha en god primer, som om sminken din kommer til å renne bort i løpet av dagen om du ikke er en fast bruker.. Vi har ikke helt kommet frem til hva den gjør nytte for enda, men er i alle fall helt enige om at den pynter fint opp på badet. Absolutt et vellykket kjøp.bloglovin

Me-time

Når været ikke er helt på topp velger vi å bruke tiden på å klargjøre oss for dager der man endelig kan vise litt sommerhud igjen og vifte med tærne. En hver jente trenger å bruke litt tid på seg selv, så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og gi deg selv en hjemme-pedikyr?bloglovin

Outfit; orange fizz

Nok er nok. Man må faktisk bevege seg vekk fra den herlige solen og få på seg noe annet enn bikini en gang i blant. Det har fort lett for å gå mye i bikini og playsuits på daffe (og varme) sommerdager. I dag har jeg i midlertidig tatt meg tid til å kle meg opp! Jeg skal nemlig på Hovedøya og spise middag. Da er det faktisk noen ser ser meg, andre enn min kjære familie som for det meste har sett meg gående rundt i bikini 24/7.


Skjørt - H&M
Cardigan - Bikbok
Tights - Bikbok
bloglovin

Update

M and Dee har nå offesielt klart å fullføre enda en tradisjon. Vanligvis ville dette vært tiden for seiersdansen vår, men nå blir det heller et undertrykket host dere får. Vi er nemlig begge syke i sommerferien -som man alltid er. Øyebetennelse, feber, vond hals eller blemmer på tungen som får alt til å smake bittert er ingenting å le av dere. I det minste er det en lettelse at vi er syke i så fotryllende omgivelser da.. (?) Dyne 24/7 og persienner igjen -here we come!

bloglovin

On the road

Når alt virker trøtt og kjedelig er det ingen grunn til å sitte stille! Ferie kan ofte virke litt motsatt på meg. Jeg blir rett og slett lei av å slappe av og hele kroppen begynner å prikke! I går kveld kom jeg hjem fra en helt spontan bilferie med kjæresten. Jeg ba han møte opp med to skift og bil - det var alt vi visste! Første natt endte vi opp på et spahotell i Sandefjord, for så å spise lunsj i Kragerø neste dag. I og med at Kragerø ikke hadde det største av de største sentrumene fant vi fort ut at vi ville videre. Siste by ble Kristiansand; og selvfølgelig måtte vi ta turen innom dyreparken med både tømmerenna og kapteinsabeltannis!


Kapteinsabeltannis og løver er for tøffinger!


bloglovin

Ringoman

Jeg er en utrolig avhengig person, og ringer er en av de mange tingene jeg ikke kan se for meg å leve uten. Så når nylig-hjemme-fra-USA-bestevenn satt frem en eske med vintage smykker jeg kunne forsyne meg av GRATIS kunne jeg ikke annet enn å stupe ned og grabbe så mye de små hendene mine klarte.


bloglovin

En hjelpende hånd?

Noen av dere har kanskje hørt om dagens outfit bloggen før? De skal nå kåre official bloggers og vi er så heldige at vi er blitt nominert. Så om dere er noen engler kan dere ta turen innom og gi oss en stemme!bloglovin

Home sweet home

Åh, ingenting er så herlig som å sove i sin egen seng! Følelsen er rett og slett uslåelig og er umulig sammenlignbart med flatt liggeunderlag og telt. Dee er nå på vei til faren sin for et par uker og har dratt med seg bokstavelig talt hele klesskapet for anledningen. Mens Dee sitter på toget har M lagt seg i solen med en iskald frappuchino i hånden! Hjemmelaget, mmm.. I dag prøves tanning lotion fra Piz Buin ut, den skal visst nok på magisk vis trylle frem brunfarge to ganger så fort, det liker vi!  bloglovin

Opp og ned på Hove

Etter to netter i telt har vi måttet innse at vi er ekte byjenter tvers igjennom og at festivallivet kan forholde seg til de som verken trenger søvn eller rent hår. Toppede utedoer står heller ikke på favorittlisten, så da vi etter få timers søvn våknet klokken åtte idag tidlig pakket vi derfor ned teltet og busset hjem til Tigerstaden. Man kan lett kalle oppholdet vårt turbulent med mange opp og nedturer. Største opp må være første tannpuss på over et døgn, og ja, vi vet vi er ekle.. Det er festivalen sin skyld.

Vi har hatt tidenes nabokrangler med knøtte-nordlendinger som tok en nattlig avvisning alt for tungt og derfor kastet stoler på teltet vårt -mens vi lå inni. Kanskje camp nord ikke var det beste valget alikevel? Vi har blitt hoppet ned på konsert og både vunnet og tapt albuekamper. Dee fikk strenge blikk fra securitas-vaktene når hun ble løftet opp på skuldre for å se them crooked vultures bedre, men et smil fra vokalisten var så absolutt verdt det. Uansett om stemmene våre for lengst har forduftet, eller benene har de styggeste blåmerkene tenkelig sitter vi igjen med smil om munnen med tanke på alt det vi har opplevd. Men to netter holder i fleng..bloglovin
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits