august 2010

H&M by night

I slutten av september kommer H&M med en ny limited edition; by night. Dette er en mer ekslusiv kolleksjon skreddersydd for oss glamourelskende byjenter. Det florerer av kjoler, paljetter, draperinger og lukseriøse stoffer. Eller iallefall så lukseriøst man kan få det på Hennes.. Vi gleder oss uansett til å fråtse som vi alltid gjør når tilgangen er begrenset. m
bloglovin

Outfit; Camel pants

Ms outfit; 
Bluse - H&M
Bukse - Zara

Dees outfit; 
Topp - Topshop
Bukse - Gina Tricot


bloglovin

The Holy Mother

Vi elsker å kombinere smykker og amuletter sammen. Selv er vi ikke troende, men vi lar oss inspirere av ulike kulturer og religioner når det gjelder mote. Med Jesus eller Buddha rundt halsen kan vel ingenting gå galt? 

Kjeder - Glitter

bloglovin

Goodbye Summer//BikBok//

bloglovin

Outfit; Knitwear

Dees outfit;

Genser - Gina Tricot
Bukse - Zara

Ms outfit;

Genser - Gina Tricot
Vest - Zara
Bukse - Gina Tricotbloglovin

Time goes by


bloglovin

Outfit; East Side

Ms outfit:

Topp - Topshop
Skjørt - H&M

Dees outfit;

Topp - Topshop
Shorts - Zara
bloglovin

Shawl up

Vi har forelsket oss helt i det mangfoldige sjalet. Du kan leke deg med forskjellige løsnger og sprite opp et antrekk på null komma niks. Løsninger kan være alt fra å knyte det i håret, bruke det "tradisjonelt" eller vår nyfunnede favovoritt: bruke det som belte. 


bloglovin

Outfit; Grey eagle

Topp - Never Denim
Vest - Zara
Bukse - Vintage
bloglovin

Acne oversized jacket

Vi tviholder fremdeles på sommeren, men når det kommer til shopping har vi ikke problemer med å se fremover. M kapret denne herligheten fra Acne, så nå er det bare å vente på kaldere dager. 

bloglovin

Back to School

Imorgen er det tilbake på skolebenken igjen. Etter en sommer som har gått alt for fort føler vi oss ikke helt klare for å ta fatt på det siste året på Elvebakken. I alle fall er skolestart en god undskyldning til å kjøpe inn litt nye ting. Hvem sier at ryggsekken kun er forbeholdt barneskolen?
Alexander Wang 


bloglovin

Cokctail Moods of Norway

Igår avsluttet vi en herlig uke med OFW på kongsgården med Moods of Norway. I invitasjonen stod det muligens at man skulle ha skotøy som passet på gård, men vi overså selvfølgelig denne lille detaljen. Så da ble det høye hæler bortover traktorspor og gjennom gjørme. Jakker dropet vi også da vi trodde selve showet skulle være på en låve eller noe lignende, og ikke utendørs i regnværet. Takket være regnponchoer med logoflash fra DnB NOR, som gav oss hyppige spørsmål da vi plutselig så ut som ansatte og ikke fashionistas, holdt vi oss i alle fall tørre!

bloglovin

OFW: Coming to an end

Etter å ha vært på utallige visninger har vi kommet frem til at det er mye spennende som skjer innen norsk design. Men helt ærlig, så er det lite vi drømmer om å se hengende i skapet. Elm Design traff derimot spikeren på hodet med en kolleksjon med nydelige stoffer og snitt. 

Elm Design //

Blitz dreper.

Men goodiebags med Fam Irvoll-solbriller, accessories fra agape, sminke fra Max Factor og litt til, gjør alt godt igjen!


bloglovin

OFW: Fam Irvoll

I dag bærer det ut til Oslo Fashionweek igjen. Først blir det foredrag med Moods of Norway gutta, så blir det show med blant annet Pia Haraldsen og Linn Renée Blegeberg.Her er bilder fra et av gårsdagens show. 


bloglovin

Off to OFWbloglovin

The Essence of Autumnbloglovin

Outfit; Fancy Pants

Dees outfit; 

Bluse - Massimo Dutti 
Skjørt - Gina Tricot

Ms outfit; 
Topp - Zara
Skjørt - H&M
Sjal - Guccibloglovin

Shopping from Rome

Nå er jeg hjemme fra herlige Roma. Oslo virker som den døbyen iforhold. Jernbanetorget vs Piazza di Spagna er bare pinlig. Jeg har selvfølgelig fått med meg et par souvenirer hjem. Det begynner å bli smått kleint å legge ut enda flere Chanel-neglelakker nå, men de er faktisk kjøpt på tax free. Det er umulig å motstå nye lekre farger! Veske fra Zara


Kjede fra Promod


bloglovin

Outfit; Walking on a dream

Ms outfit; 
Shorts - Never Denim
Vest - Zara

Shorts - Zara
Genser - Topshop
Sjal - Massimo Dutti


bloglovin

Suit your legs

Primark

Topshop

Lafayette

Accessorize

Hvilken likte du best?bloglovin

A Gladiator In Disguise

På tur med kjæresten blir alltid mye sightseeing (og ikke bare shopping). Så selv om jeg har sett Coloseum og Peterkirken fire ganger før blir jeg gledelig med igjen -spesielt når jeg har fått turen til Roma i gave! Det gikk faktisk så lang at jeg måtte kle meg opp i det nyinnkjøpte treningstøyet hans for å komme inn i kirken. Gud vil tydeligvis ikke se knær og skuldre.


bloglovin

Outfit; Secret Garden

Ms outfit; 
Topp - Odd Molly
Skjørt - Filippa K 
Veske - Karen Millen

Dees outfit; 
Bluse - Topshop
Vest - Zara
Shorts - Only


bloglovin

Chanel, Oh dear...

Alle har sine nisjer - sine ting å samle på. Noen samler på såper, andre på frimerker. Vår greie er imidlertidig neglelakker. Og det kan ikke være en hvilken som helst neglelakk, det skal være Chanel. Hver fargetone er unik. Selv om vi iblant tar oss i å kjøpe nyanser så tett opp til hverandre at man ikke ser forskjell, så er de jo vakre da!bloglovin

Urban Ranch
bloglovin

Outfit; Indian summer

Dees outfit; 
Bukse - H&M
Topp - Zara

Ms outfit; 
Kjole - H&M
Genser - Topshop
Sko - Patrizia Pepe


bloglovin

Statement Pants

Statement pants har vært å se på alles kropper i sommer, og vi gleder oss til å ta trenden med videre inn i mørkere tider. Vår personlige favoritt er den løstsittende versjonen i lette stoffer som får toppkarakter for både stil og komfort.

bloglovin

ShoecandySko fra Ilse Jacobsenbloglovin

Outfit; There's no Here

Dees outfit; 
Skjorte - Marlboro Classics
Shorts - Never Denim
Body - Gestuz
Sko - Din Sko

Ms outfit; 
Shorts - Primark
Vest - Creamy


bloglovin

Høstens trenderbloglovin

Outfit; mismatch

Vi to jentene har det med å kle oss likt. Iblant entrer vi skolen i så like klær at folk kan spørre om det faktisk er planlagt. Skapene våre inneholder minst ti like plagg så det gjelder å holde styr på når man bruker hva. Det er imidlertidig noen ganger hvor antrekkene våre kan være så mismatch som i dag. En hopper inn i sparkling-mood mens en annen velger comfy og sporty. På denne måten blir ihvertfall ikke en eneste trend eller stil utelatt. 

 

Dees outfit; 

Topp - H&M
Skjørt - Gina Tricot
Belte - Bikbok

Ms outfit; 
Jakke - Topman
Shorts - Acne
Topp - Walter


bloglovin

Outfit; Welcome to the tea party

Dees outfit; 
Shorts - Vintage

Ms outfit; 
Kjole - Zara
Krage - Bikbok


bloglovin

Våre favoritter; Høstskoletter

Selvom solen endelig har tittet frem igjen er vi alikevel ubehagelig klare over at høsten er like rundt hjøret. For å gjøre overgangen litt mindre smertefull fokuserer vi heller energien vår på de positive tingene ved dennne gufsne sesongen. Og hva er vel mer oppløftende enn et nytt par høstskoletter? 
Givenchy, Calf Hair Ankle BootsAlaïa, Ace-Up Suede Ankle Boots

By Malene Birger, Rowal Studded Biker Boots


Acne, Admire Leather Wedge Boot


bloglovin

Outfit; think green

Ms outfit; 
Kjole - H&M

Dees outfit; 
Blazer - Madam Blue
Kjole - Lipsy

bloglovin

Magiske YSLbloglovin
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits