august 2011

Dancebloglovin

Make your own rules

Helt siden Indiaturen var et faktum har vi blitt enige om shoppingstopp for å spare penger. Det er så trist å gå glipp av høstmoten og alle de fantastiske plaggene.. Men er det noe vi faktisk trenger er det vinterklær. Det er jo helt umenneskelig å komme hjem til bitende kulde i desember uten et eneste nytt vinterplagg hengende i skapet. Med andre ord gjelder ikke shoppingstoppet for klær (sko, vesker, smykker, sminke også inkludert) som kan brukes i vintermånedene, og kanskje litt utover våren.. bloglovin 

Inn i skapet

bloglovin 

Just another brick
Dee: Jakke Mango, Topp Zara, Sko Dinsko
M: Skjørt H&M, Genser Gina Tricot, Sko Clarks

bloglovin 

Dining out

bloglovin

Extensions off

bloglovin

We will miss it
Dee: Kjole Topshop, Korsett H&M, Belte Bikbok
M: Kjole H&M

bloglovin 

Light
M: Bluse og bukse Acne, Hatt Lindex
Dee: Shorts Never Denim, Topp og clutch H&M

bloglovin 

Pub til pub @ Blindern

Da vi igår fikk tilbud om å bli med på pub-til-pub på UIO kunne vi selvfølgelig ikke takke nei til å prøvesmake på det norske studentlivet. Vi hører jo så og si tross alt hjemme der, sett bort i fra en liten tur til India først. Vi tre jentene ble litt forsinket og rakk derfor ikke innom alle stedene slik som guttegjengen, men 4 av 6 er da ikke ille det heller!

bloglovin 

Good Luck

I dag er det sikkert mange av dere som begynner på skolen igjen. Selv føles det superrart å ikke sette seg på trikken ned til Elvebakken. Vi husker godt da vi entret rollen som førstiser. Hvordan vi frustrert prøvde å finne antrekk dagen før og kjøpte smoothies fra smoothieXchange for å virke litt trendy. (Det som ikke var fullt så kult var at den var totalt smeltet da vi kom frem til skolen..) 

Kjole Karen Millen, Blazer H&M, Clutch Morris, Sko Topshop


Genser Pins and Needles, Skjørt Topshop

bloglovin 

Minneseremoni

Idag er den nasjonale minnesdagen etter 22. juli. Utrolig rart å tenke på at det alt er gått over fire uker siden tragedien. 30 dager. Det hele ble markert med en minnekonsert i spektrum, som var en fin avslutning på en vanskelig fase for oss alle. Når de alt for mange navnene ble lest opp, med bilder vist av samtlige, var det nok ikke bare vi som satt med tårer i øynene. 

 

bloglovin 

New shoes on
Topshop

bloglovin 

Make the most of it


bloglovin 

Animal
Skjørt og genser H&Mbloglovin 

I can read

Til alle dere drømmere der ute, alle dere som prøver å finne dere selv, som vil leve et liv man kan glede seg til å se tilbake på, som ikke får sove om natten, som er forelsket, som er alene, som liker å lese, som lengter etter inspirasjon, som har lyst på et nytt motto eller som rett og slett kjeder seg. Denne siden er vår nye favoritt. 
bloglovin 

All saints spitalfields


Kjole All Saintbloglovin 

Høst

Nok en dag med regn får oss til å savne sol og sommer, og da spesielt Mykonos. Samtidig begynner det å gå mer og mer opp for oss at vi faktisk skal ha sommer helt frem til desember, med en gjennomsnittstemperatur i India på godt over 20 grader. På den måten blir jo dette den eneste smaken av høsten vi får. Så nå har vi heller begynt å vente på gule blader enn å håpe på et siste norskt bad. 

bloglovin 

Over

Da var vår første øyafestival over for denne gang. Og uansett hvor trist det er må vi nok innrømme at en dag med rehabilitering kanskje ikke er det dummeste. Vi har i alle fall hatt en herlig uke, og en perfekt avslutning på den norske sommern!


bloglovin  

Robbed

Siste dag på øya, og vi stiller begge to uten lommebok. Vi som alltid har vært superforsiktige, på grensen til hysteriske, har klart å bli frastjålet alle kredittkort, flexus, klassebilder, elixiakort og cash.. Mest kjedelig er at vi ikke har legitimasjon på litt over en uke, fordi passene våre hendig nok ligger på den indiske ambassaden. Perfect timing! 
M: Kjole og genser H&M
Dee: Playsuit Forever21, topp Weekdaybloglovin  

Dagens


M: Shorts Stolen girlfriend club, jakke Saint Tropez 
Dee: Topp Topshop, shorts Never denim, skjerf Bikbok

bloglovin  

Festivalbloglovin  

Changing tactics

Vi storkoste oss på øya i går og er klare for en ny dag. Vi legger i midlertidig om taktikken fra i går. Etter stramt budsjett på grunn av India, skulle vi spare penger på å kjøpe iste når vi var tørste. Sjokkerende nok kostet et tiny glass med iste 40 kr (!!!). Da kunne vi like så gjerne gått for øl, altså. 
M: Skjørt og genser H&M
Dee: Shorts vintage, jakke Topshopbloglovin  

Øya

Vi har inntatt festivallivet og setter oss snart på trikken mot middelalderparken. 

bloglovin  

A step closer

Billetter ned til India er i boks! Nå er det ingen vei tilbake.. Det eneste som mangler nå er visum, bosted, togbilletter, oppsetting av budsjett, reiseutstyr og ikke minst billetter hjem igjen til Norge. (som viste seg å være langt mindre rimelige enn utreisen..) En ting i er ihvertfall sikkert, de neste ukene er vi fullbooket til tusen! 


Dee: Kjole Zara, Topp Topshop
M: Kjole H&M


bloglovin  

The definition of peace
//Bijoux


bloglovin  

Mulberry Oversized Tillie
Genser Zara, Shorts H&M, Smykke H&Mbloglovin 

Sommerkake

Vi fikk endelig prøvd oss på en av oppskriftene fra Passion 4 baking. Og kaken skuffet ikke! Browniebunn med bringbærmousse. Mmmm... Oppskriften finner dere her

bloglovin 

Mulberry shopping

bloglovin 

Zebra Ring
//Topshop


bloglovin 

Hvil i fred

bloglovin 
Back in town
Dee: Shorts BikBok, Genser Weekday
M: Shorts, Bluse H&Mbloglovin 

Gjør det selv

Vår nyeste oppfinnelse er et hjemmelaget saksesmykke, og det er absolutt blitt en favoritt. Alt du trenger er en saks (gjerne med et litt gammeldags preg) å tre på smykkesnoren så har du et fiks ferdig og unikt kjede. Et lite tips er å enten knyte eller lime sammen håndtakene så saksen ikke åpner seg under bruk.bloglovin Mykonos' 11


bloglovin 

Pool Side

Nå er ferien i Hellas over for denne gang og vi er på vei hjem. 

bloglovin 

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits