november 2009

Ny kjole - klar for motefest i Milano

Etter alt for mye skoleting merker jeg at shoppingkondisen min har blitt svak. Er seriøst utslitt! Det er ikke bare bare å gå med høye hæler en hel dag.. Etter timesvis med shopping med M, endte jeg til slutt opp med denne fantastiske kjolen. Til helgen skal jeg jo til Milano, så har egentlig et spareprosjekt på gang, men når jeg fant denne kjolen nyttet det ikke å si nei. Jeg må jo tross alt se fin ut på shopping i selveste motens by?

partykjole

Hva synes dere?

always dee

Dees outfit; Blomstrende vinter

Her kommer også mitt dagens outfit! Jeg og M skal på en liten shoppingtur etter skolen idag, så da får dere sjekke innom senere for å se om vi fikk noen super-kjøp!

blomstrende vinter

Kjole - Zara
Armbånd - Vintage
Cardigan - H&M
Sko - Din sko

always and forever dee

Ms outfit; Fall is a hoot

Det er vel strengt ikke tatt høst enda, i morgen er det jo 1.desember. Uansett; jeg elsker høstfarger!

fall is a hoot

Cardigan - Kookai
Topp - Zara
Armbånd - Vintage
Kjede - India
 always m

Jeg ELSKER min nye Mulberry

Etter en lang og slitsom helg med matte (...) kom mamma og pappa hjem fra London. Og hva er vel bedre enn en førjulsgave på første søndag i advent? Jeg fikk datavesken fra Mulberry jeg har siklet etter i evigheter! Heretter må jeg ha med meg mac'en min overalt, når som helst. Haha.

mulberry love


getattachment

Dees ønskeliste

M and Dee er opptatt med matte i dag, så dessverre blir det liten tid til blogging.. Men i morgen er det jo allerede første søndag i advent, så da er det snart jul! For å feire dette tenkte jeg å legge ut min ønskeliste. Hva er deres ønsker til jul?


dees nskelistealways dee

PS: Jeg skal til Milano neste helg! Følg med og sjekk mine kjøp ;)

Sushi-time

En ting må du vite om M and Dee, vi elsker mat. Og heller ble det vel ikke noe sjokk at vi ikke klarte å vente med å spise helt til klokken 8 da vi skal på peppes. På vei hjem gikk vi forbi det nye sushistedet på hjørnet, nemlig Soya, og klarte ikke å motstå fristelsen. Vi måtte ha sushi! For hva er vel en fredag uten? Får bare håpe det er plass til pizza også nå!

sushi

Ha en fin kveld alle sammen :)

getattachment both

Dagens outfit; childish black og romantic flowers

Endelig ferdig med kinesisk tentamen og helgen virker nærmere enn noen sinne. I kveld skal vi på Peppes med kostymegruppen fra revyen, det blir kjempekoselig. Hva skal dere i helgen?

Dees outfit:
childish black
Topp - Lipo Lipo
Bukse - H&M
Sko - Din Sko
Kjede - Vintage
Armbånd - accessorize + Vintage

Ms outfit:
romantic flower
Kjole - an'ge
Sko - Tommy Hilfiger


getattachment

Monki - nyåpnet!

I dag åpner Monki sin første butikk i Bogstadveien. Konseptet går ut på å ha en unik butikk med spesielt design. Klærne byttes ut ofte og har et løfte om å være trendy og billig på en og samme tid. Ta en titt på lokalet deres her;
 monki

spesiell design

Vi har allerede vært på butikken i Stockholm, så vi får se om Oslos butikk kan leve opp til forventningene. Fingers crossed!


monkikolasj


getattachment bothDagens outfit; winter fantasy og back to nature

Nå er M tilbake på skolen, og M and Dee er sammen! Det blir allikevel liten tid til blogg, i morgen er det nemlig kinesisk tentamen... 我恨檬(....) skjønner dere hva vi mener?

back to nature
Genser: Topshop
Bukse: H&M
Klokke: Celsior
Kjede: Vintage
Ring: Peru
Sko: Tommy Hilfiger

winter fantasy
Kjole: Zara
Belte: Jimmy Choo for H&M
Sko: Din sko


getattachment

Romantisk outfit, for en romantisk dag

Hallo alle sammen :) Her er mitt dagens antrekk! Og den spesielle anledningen er altså ett og et halvt årsdag med kjæresten, derfor en ekstra romantisk kolasj i dag ;)

Ms outfit:
25november kolasj

Kjole - Zara
Cardigan/t-skjorte - Culture
Armbånd - Accessorize 
Ring - India

Hva synes dere?

getattachment

Dagens outfit; Dee

M er desverre borte fra skolen idag, så dere må nok vente litt før dere får sett hennes outfit. Men fortvil ikke, det kommer! :)
Lunsjen min består forresten fremdeles av eplene jeg kjøpte meg på mandag, så sunnhetsuken med pengesparing går supert til nå!

Her ser dere ihvertfall Dees outfit;
cimg1976

cimg1980

Bluse - Zara
Bukse - Diesel
Pelsvest - Jimmy Choo for H&M
Sko - Din sko


Så, hva synes dere?

always and forever dee

Har du en Mary Poppins i deg?

Dette blir vårt første innlegg i en serie som vil vare mange tirsdager fremover! Vi skal ta kjente figurer fra gode gamle filmer og finne look-a-likes for disse. Dagens valg falt på vår elskede Mary Poppins :)

mary poppins

Har du en Mary Poppins i deg og? Eller kanskje ønsker om neste tirsdags figur?

always and forever m and dee

Dagens outfit

Her er dagens antrekk, enkelt, men rocka. Hva synes dere?

Dees outfit

24november 001Bukse - Jimmy Choo for H&M
Topp - Zara
Sko - Din sko
Armbånd - Jimmy Choo for H&M
Veske -Zara
Jakke -Zara

Ms outfit
Jakke- Zara
Kjole - Walter
Tights - H&M
Sko - Tommy Hilfiger
Kjede - Unknown

always and forever m and dee

Lord of the rings

Hvordan bedre starte dagen enn å ta en liten titt på disse helt fantastiske ringene? ringer
Vi klarer selv ikke velge vår favoritt, hvilken er din?

always and forever m and dee

Det skal ikke være lett å få pakke fra H&M, nei!

Vi som sikkert mange andre satt og trykket som gale på knappen "refresh" lørdag kl 10 da Jimmy Choo ble åpent for salg på nettsidene til H&M. Etter panisk trykking, jobbing på skift og nok av skrik, kom vi endelig inn på H&Ms hjemmeside 10.45 til å oppdage frykten av at nesten alt var utsolgt! Vi tok det som var, en leopardclutch til Dee, jumpsuit og paljettkjole til M.

Men det skal ikke bare være enkelt å finne frem til pakken heller.. Aller først dro vi til Vika postsenter fornøyde og klare for våre nye tilskudd til garderoben.

cimg1944

Vi trekker kølapp, venter fra 40 til 55(...) før det endelig blir vår tur! Men fremme i kassen blir vi møtt av en sur dame som peker ned trappen og sender oss videre til Vika pakkesenter.

cimg1947

Nok en gang stiller vi oss i kø med nye forventninger. Etter litt venting blir det igjen vår tur. Vi leser opp hentenummeret, og får beskjed om at det ikke finnes noe pakke. Vi står på vårt og viser henne meldingen vi har fått fra Posten. Men neida! Feil senter igjen, vi skal nemlig på Vika BEDRIFTSSENTER.

Endelig finner vi frem til pakken vår, etter omtrent en timens innsats. Men; no pain, no gain. Her ser du resultatene.
jimmy choo hm 034      jimmy choo hm 007
Vi elsker nettshoppingen og spenningen av å endelig ha pakken i hendene.
Er du like glad i nettshopping som oss?

getattachment both

Sunn og pengesparende uke! :)Det er mandag, og vi har kommet opp med den geniale idéen om å ha en uke hvor vi skal spise både sunt og billig! Målet er jo selvfølgelig å holde seg til 0 kr i utgifter på mat, men siden Dee uheldigvis ikke hadde tid til matpakke idag endte hun heller med en pakke epler fra Firstprice (til bare 12 kr da!)

bilde 002

M har derimot vært ekstremt flink og tatt med egen matpakke; brødskive med roastbiff (eller skal vi si at faren hennes har vært ekstremt flink? For det er faktisk han som har laget den. Noen av oss må jo være de heldige)
 

bilde 001

Nam nam :)

bilde 003

Hva spiser du til lunsj idag?

always and forever m and dee


Dagens outfit, alltid i kjole!

Vinteren kommer inn, men vi tviholder på sommerkjolene enda kombinert med pelskåper og støveletter. Pleier dere å bruke kjoler til hverdags? Selv blir vi alltid i bedre humør av å pynte oss. Hvem sier at man bare skal bruke kjoler på fest? Ihvertfall ikke M and Dee! Sjekk ut dagens outfits. Dees outfit
                                 idas outfit 23nov
23november 001


Kjole - Indiska
Vest - zara
Kjede - H&M
Armbånd - Vintage
Veske - Morris
Kåpe - Zara
Støveletter - Euro sko 

Ms outfit
                         uten navn

23november 008

Pelsjakke - Juicy Couture

Kjole - 21

Kjede - Lindex
Blondetopp - Ti Ma
Ring - PeruArmbånd - Peru


Hva synes dere? Dagens budskap er; det alltid lov til å pynte seg! Uansett hvem, hva, når og hvor.  Kos dere :)

getattachment

Vintage is hot!

Om høsten er det loppemarkeder over hele byen! Og hvem skulle egentlig tro at man kunne finne noe fint og trendy? Jeg må innrømme at da jeg først gikk inn i den svette illeluktende gymsalen på Uranienborg Skole, hadde jeg liten tro på at jeg skulle finne noe fint.. Allikevel tok jeg meg tiden til å lete i de mange haugene, og gjett hva jeg endte opp med? 4 vesker til kun 25 kroner! Ikke bare er det billig, men føler også det ligger en lang historie bak veskene. Hvem tror du kan ha eid disse veskene før? Gamle damer som har brukt disse i årevis? Er de fra krigen?
vintage vesker
Ta deg en tur på loppemarked og se hva du finner!

getattachment

Can You Keep a Secret?

Idag er det endelig søndag og for oss betyr dette én ting; nye postsecrets! :)
Post secret er en side hvor man kan sende inn sine personlige hemmeligheter for at de så legges ut anonymt så vi andre kan glede oss av å lese gjennom disse. Absolutt et must hver søndag!

post secret

Enjoy!

always and forever m and dee

Skal vi danse-finale! Hvem er din favoritt?

skalvidanse767126i

I kveld er det finale i skal vi danse! Førsteplassen står mellom Mia og Carsten. Carsten har vært stabil hele sesongen, mens Mia har blitt bedre og bedre. Hvem er din favoritt? 

Selv har M fulgt med på alle... Mens Dee virkelig måtte overbevises forrige helg, for nå å sitte klistret til skjermen begge to. Haha. 

Følg med, følg med...

always and forever m and dee

Hva er vel bedre enn en lørdag med shopping og ny frisyre?

amalies nye hr

Hva synes dere? Bedre før eller etter? Selv pleier jeg SJELDENT å være fornøyd med den nye frisyren når jeg drar fra frisøren.. Fargen er mørkere, men man må jo følge årstidens farger! amalies nye klr

 Etter å ha sittet på Olimb & Co fra 11 til 3 (...) så var det tid for litt lørdagsshopping! Er jeg den eneste som synes det er kleint å sitte hos frisøren?

Alt sammen fra Zara. Fløyelsjakke med skulderputer (selvfølgelig).
Sort bukse med paljetter og sløyfe. Og en helt enkel grå kjole. Vi har sagt det før, og sier det igjen;
black is back.

always and forever m

We <3 OddMolly

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra frisøren og planen for resten av dagen er å rydde og vaske klær, som en skikkelig husmor. Men aller først skal jeg skifte inn i noen skikkelig koseklær, og hva passer vel bedre da enn en av mine helt utrolig søte nattkjoler fra OddMolly?

odd molly brunodd molly brun 2
Selv har jeg denne nattkjolen i silke i fargen chocolate fra fall 2009 kolleksjonen

 cimg1941odd molly rosa
Og denne i bomull i fargen rose fra winter 2008 kolleksjonen.

Så er du i tvil om hva du kan finne på som julegaver i år er dette et av våre største tips, selv har jeg fått begge fra to av mine aller beste venninner :)

Ta en titt innom siden deres da vel:
Odd Molly

always and forever dee

New Moon-premiere! Dagens outfit

amy leopard 2

M:
Bolero: topshop
Kjole: Gina Tricot
Tights: H&M
Sko: Økonomisko
Øredobber: Accessorizeida leopard
Dee:
Cardigan: H&M
Kjole: spotsgirl
Sko: Patrizia Pepe
Armbånd: Arts and craft, Jimmy Choo for H&M
Kjede: vintage + H&M


Ha en fin kveld alle sammen! Vi må løpe til premieren som begynner om nøyaktig 15 minutter!!

always and forever m and dee

Sonia Rykiel for H&M

Jimmy Choo er så vidt over, men vi har allerede begynt å sikle på H&M neste gjestedesigner. Vår alles elskede Sonia Rykiel! Gled dere til romantiske sommerkjoler, sjokkerende desing og absolutt must-haves for garderoben. 

 ryliek

soniarykielfashionshow

Vi gleder oss!!


always and forever m and dee

Black is back

 Shopping har alltid vært vår sterke side, og denne høsten er det spesielt mye kult i butikkene! Stikkordet for høsten er: sort og rocka. Her er en liten inspirasjon fra vår shoppinguke. Selvfølgelig mye Jimmy Choo for H&M her. ;)
?black is back


Her ser vi Dee's nye rosa telefon fra LG i hjørnet. Nå gjenstår bare M sin mobil.. Noen tips, anyone?


always and forever m and dee

Om oss

Vi er to jenter på 19 år som kaller oss M and Dee. Vi er glad i mote, sminke og trender, og blogger om dette. Vi bor på Frogner i Oslo og begynner på UiO til våren.
Vi har helt siden fjerde klasse vært bestevenner, og hva er vel ikke bedre enn en blogg hvor vi sammen kan finne det kuleste, beste og fresheste av det som finnes i moteverden?

Kontakt: 
m.and.dee@hotmail.com


always and forever m and dee

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits