desember 2009

Nyttårsaften spesial; 6 kjoler, hvilken?

I kveld er det nyttårsaften, og vi har derfor laget en kjolespesial til dere blogglesere. Enjoy!

nr. 1


nr. 2


nr. 3


nr. 4


nr. 5


nr. 6


Hvilken likte du best?

Godt nyttår alle sammen!!The best of '09

For et år dette har vært! Tiden går så fort, til neste år fyller vi 18. Ganske utrolig, hva? I år har vi vært i Stockholm sammen, vi har begynt vårt sunne og sporty liv på elixia. Og ikke minst har vi entret bloggverden! 

Her er året i bilder: 


Animal print


I dag kjøpte M seg nye gummistøvler, det er jo i det minste praktisk da! Man må jo ha gummistøvler når det regner? 
Det var salg på Lindex og de kostet kun 85 kr! Spørsmålet til dere er derimot om dyreprint er hot eller harry. 

Personlig synes vi det er kult som tilbehør eller for å freshe opp et antrekk. Derimot er et outfit topp til tå i leopard litt for mye av det gode! 

Her ser dere gummistøvlene.
Så, hva synes dere egentlig om dyreprint? 
Ms outfit

I dag må være den kaldeste dagen på lenge! Jeg kunne ikke annet enn å ta på meg min deilige fuskepels fra bikbok. Vært på shopping i byen i dag (igjen..) Resultatet får dere se senere! 
Bukse - Zara
Pelsvest - Bikbok
Genser - H&M 

Hva synes du? 
Dilla på Chanel

Vi er helt avhengige av våre fantastiske neglelakker fra Chanel. Ikke bare finnes det utrolig mange forskjellige stilige farger, men neglelakkene har også helt unike navn. På bildet kan dere fra venstre se Triomphe, Miami Peach, Django, Black Satin, Dragon og sist men ikke minst Vendetta.

Love it!Hvor kjøper du dine neglelakker fra?

Outfit: winter wonderland

Jeg elsker å gå i kjoler! Nå som minusgradene bare synker og synker har jeg måttet finne andre muligheter. Her har jeg tatt en kort ullgenser over en av sommerkjolene mine. Varmt, og jeg får fortsatt bruke kjoler! Bedre enn det blir det vel ikke? 

Kjole - Topshop 
Genser - H&M
Veske - Mulberry Look alike Tingeling; grønt er hot

Alle har vel fått med seg med at grønn er den nye fashionfargen. Denne tirsdagen har vi latt oss inspirere av tingeling, vår egen grønne favoritt. Så nå er det snart ut på shoppingtur for å finne noe grønt og hot!Kommer du til å følge den grønne trenden?


Outfit; stripes and shoulderpads

I kveld skal jeg på kino og se Avatar sammen med venninnen min Julie. Derfor har jeg tatt på meg tskjorten jeg fikk av henne til jul. Elsker den!

Dees outfit:

Tskjorte - Zara
Bukse - Jimmy Choo for H&M
Armbånd - Vintage, Arts and crafts, Jimmy Choo for H&M
Veske - Zara

Har du sett Avatar?

A Morning in Hell

I dag var vekkerklokken stilt på 9:30, noe som føltes alt for tidlig etter en lang jul med masse syvsoving! Men i dag var det back to reality og trening stod på planen. Vi er "ivrige" medlemmer av elixia, derfor valgte vi Core styrke. For dere som ikke vet hva dette er, så er det en helt forferdelig time med bare styrke og tunge vekter. Vi skalv i armene etter to minutter. Men det er vel verdt det... eller?

Hvordan starte dagen bedre enn med trening?


Sterke Dee er ready to go!


Er du like "sporty" som oss?


Hurra for åpne butikker igjen!!

Er jeg den eneste som synes butikkene har vært usedvanlig lenge stengt nå? Jeg dro ihvertfall til byen for å feire åpne butikker igjen. Og selvfølgelig romjulssalget! 


Hårbøyle, Bianco 
Nattkjole, Odd Molly


Vi moteelskere må ha lov til å skeie ut med varme sko iblant vi og? 
Timberland 


På fredag reiser jeg til Praha, da kommer alltids en guidebok til nytte!Gullvest, Camilla Risøe 
Tights, Camilla Risøe 
Er tightsene litt sære? Klarer ikke helt å bestemme meg hva jeg synes. Smink deg til fest!

Julen er jo absolutt en tid for fest, spesielt nå som vi nærmer oss nyttårsaften. Derfor har vi funnet frem til noen av våre favoritt-looker når det kommer til sminke til fest!

1. Først har vi en herlig bronze-ish øyenskygge med naturlig sminke og nøytrale lepper med lipgloss for ektsra skinn. Skjønn sminke for deg som er ute etter en romantisk og litt nostalgisk look.


2. Tydelig bruk av eyeliner fremhever som vi alle vet øynene. Ved å la eyelineren fortsette ut fra kanten på øyet skaper dette en illusjon av forlengelse av øyet. Kan kombineres med enten lys øyenskygge som på bildet, eller med en mørk skygge om man ønsker en enda mer markert look.


3. Røde lepper er en perfekt måte å dra oppmerksomhet til leppene dine på. Dette er en look som ikke kler alle like bra, men vi absolutt elsker den uansett.


4. Sotede øyne er alltid en slager til fest. Det er ingen tvil om at dette gir deg en edgy og litt rocka stil. Passer gjerne sammen med litt nøytral leppe- og ansiktssminke da dette lar øynene komme enda mer i fokus.


5. Denne looken er helt nydelig, naturlig og lys. Samtidig som bruken av lyse farger gir huden et klart og rent preg gjør bruken av hvit eyeliner underverker for øynene dine ved å forstørre dem. Med naturlige lepper og hud har du den perfekte engle-looken.


Hvilken look likte du best?

Ingenting er bedre enn accessories til jul

Julen er over, og jeg sitter igjen med så utrolig mange fine ting jeg gleder meg til å bruke! Her ser dere et utvalg av smykkene jeg fikk. 

H&M


H&M 


Marc by Marc Jacobs Se på disse nydelige ringene

Vi elsker å pynte opp et antrekk med kule og særegne ringer. Det kan være klassiske enkle, eller som vi ser på bildene under, med litt større stener og markante ringer. Vi kunne ikke annet enn å forelske oss i alle disse ringene fra forever21, og det beste? De er så utrolig billige! Hvilken likte du best? 
The trench is back

Lurer du på hva slags jakke du har til våren? Trenden er klar. Trenchcoaten tilbake, men ikke den klassiske versjonen! Her kan man leke seg med belter og originale snitt. Vi gleder oss! 

Burberry, foto: Marcio Madeira 


Jean Paul Gaultier, foto: Monica Feudi Pringle of Scotland, foto: Marcio Madeira 

Hva synes du om trenden? Har du planer om å skaffe deg en? 
Mitt nye uglekjede

Kjøpte først dette kjedet som gave til en av mine beste venninner, men etter litt for mye lengsel og til og med et par drømmer bestemte jeg meg for at jeg måtte kjøpe et til meg selv også. For det er jo det julen handler om; gleden av å gi! (både til andre og til seg selv!)Det er fra Accessorize forresten :)

Hva synes dere?


Klo-ring; Hot or Not?

Vi kom over denne ringen fra den unike smykkedesigneren Julie deVill, men klarer ikke helt å bestemme oss for om den er stilig eller bare litt creepy.                                          
 


Hva synes dere;
Klo-ring  -Hot or Not?


Feather Love

Vi absolutt elsker fjær. Alt fra sko og vesker til kjeder eller ringer. En vinner er selvfølgelig M's utrolig stilige fjærbelte hun fikk i gave fra da Dee var i Milano. Vi har derfor satt sammen en liten best-of av fjær!

Dig in :)

Her ser dere et par nydelige sko designet av Perdo Garcia:

Fjær-kjede fra Alex Monroe;


Denne nydelige clutchen fra Ostrich, brukt av selvesje SJP i Sex and The City:

Til slutt et lite bilde til inspirasjon;Så hva synes dere?

Fjær -Hot or Not?


Outfit, My love; Marc Jacobs

Håper alle har hatt en kjempefin jul! Her er dagens outfit. Alt nytt fra juleaften, klærne har jeg fått av min kjære søster Vilde, og kjedet fikk jeg av mamma og pappa. Jeg har siklet på dette Marc Jacobs klokke-smykket i evigheter! 
Skjørt - H&M
Genser - H&M
Kjede - Marc by Marc Jabobs 
Julaften; outfit

Nå har endelig kvelden kommet, og jeg er superklar for gaver og god middag! I motsetning til mange andre som spiser ribbe, pinnekjøtt osv, går jeg min egen vei og spiser sushi! Jeg synes bare julemat er helt pjuk.

Her ser dere altså kveldens outfit. Kjører litt konservativt, det er jo tross alt juleaften!


Hva synes du?
Jeg ønsker alle verdens beste jul!!


Julegaveshopping... til meg selv?

Man titter rundt etter gaver og man finner jo så mye fint! Problemet er bare at man vil ha alt selv. I går da jeg lette etter en julegave til pappa, gikk jeg inn på accessorize (akkurat som at jeg ville funnet en gave til han der uansett..). Ut av butikken gikk jeg selvfølgelig med en ny ring til meg selv. Typisk!Er jeg den eneste som alltid ender opp med gaver til meg selv på juleshopping?
Tidlig julegave!

Fordi jeg som sagt reiser til Elverum idag var det desverre ikke plass til å få med meg alle gavene. Spesielt ikke denne fra min gode venninne Julie som var en stor spennende boks som ikke fikk plass. Men det som var i den skal nok pakkes med uansett, for det er virkelig nydelig. Den fineste julegaven jeg har åpnet til nå kan jeg si med sikkerhet ;)

Her kan dere se hva som var inne i min fantastiske eske;


Fordi jeg var med på å finne de fleste av gavene vet jeg også hvor det er fra;

Belte -Koma (absolutt elsker det)
Årmbånd - Accessoriza
Ring - Accessorize
Topp - Zara

Tusen takk for en super julegave Julie, så håper jeg du tilgir at jeg åpnet den litt for tidlig :)

Noen andre som ikke klarte å vente helt til imorgen med alle gavene?


Pepperkakeslott, imponerende?

Det er alltid like stas når juletreet settes opp og pyntes. I år prøvde vi oss på et mer komplisert pepperkakehus enn tidligere. Et stjerneslott med syv vegger! Etter en del blemmer og knuste tak, ble resultatet ganske søtt. Det ser kanskje fint ut, om det smaker godt er jeg mer usikker på.
Ms outfit

I dag begynner julestemningen å komme. Jeg har nemlig vært på julekonsert! Min geniale ide var å ta outfit-bilder. Det er ikke så lett når ingen kan ta bilder av deg og det er mørkt ute. Da ble resultatet; jeg måtte være min egen fotograf. Hvor? På badet, der var det eneste stedet det var lyst nok. Classy? Jeg vet. 


God bittelillejuleaften alle sammen! 
Look alike askepott

Det er snaaart juleaften og vi antar at vi ikke er de eneste som sitter klistret til skjermen og ser på tre nøtter til askepott på juleaften. Man ler alltid av den tåpelige mannestemmen som dubber alle stemmene. Og selvfølgelig sitter man gråtende når askepott og prinsen rir av sted i avslutningsscenen. Ah, vi elsker askepott. Derfor har vi i denne tirsdagens look alike valgt henne som inspirasjon. Pleier du å se på tre nøtter til askepott? 


Dee's outfit -Siste julegaveshoppingen

Idag er det lille-lillejuleaften og jeg er fremdeles ikke ferdig med alle julegavene. Altså er det på tide med litt siste shoppingkrefter for å bli ferdig innen imorgen. Da må nemlig alt være klart fordi jeg reiser til Elverum da! Ønsk meg lykke til :)

Her ser dere dagens outfit:Tights - H&M
Topp - Zara
Sko - Din sko
Ring - Vintage
Armbånd - Jimmy Choo for H&M, Vintage og Arts and Crafts


Hva synes dere?

Jewelry Jungle

Ingenting er bedre enn å sprite opp et outfit med et kult smykke. Selv elsker vi smykker fra dyreriket. Selv ekle insekter kan bli stilige rundt halsen eller på fingeren. Her er våre favorriter.

Dette insektskjedet er designet av Alex Monroe.


Dette nydelige kjedet fra Giles & Brother vant hjertene våre med storm.

Nok et fuglekjede, men dette med klokke bak. Alle elsker fantastiske Marc Jacobs.

Til slutt vil vi nevne en litt mindre kjent designer, men med fantastiske kreasjoner, Sabrina Dehoff.Hvor kjøper du kjedene dine fra?

Juleshopping; M and Dee

I dag da vi åpnet  luke nummer 20 i julekalenderen gikk det plutselig opp for oss hvor kort tid det er igjen til jul! Her trengtes nødhjelp; M and Dees juleshopping måtte til! Etter en times shopping (hvor vi selvfølgelig kjøpte et par små gaver til oss selv også..) fant vi ut at en pause var på sin plass.    
 

Pausen var egentlig lagt til brownies på godt brød, men de har tydeligvis ikke fått det med seg at det er søndagsåpent før jul og hadde dermed stengt. Vi endte istedenfor med et tonn av nachips på Peppes og litt for mye krem på kakaoen..Her ser dere vår delikate nachips ja... Et bilde sier mer enn tusen ord.


Hva har du brukt din søndag på?
Favoritt-moteshow Spring 2010; Chanel

Vi som mange andre har fordypet oss i neste års trender gjennom moteshowene for spring 2010. Vårt personlige favoritt-show her er Chanel sitt ready-to-wear Spring 2010. Alt fra de nydelige kreasjonene i lette og romantiske stoffer, til at selve showet var laget som om det var på en gård med en faktisk låve ga den perfekte stemningen og mengder av inspirasjon.
Her kan dere se noen av våre favoritter;


Modell: Abbey Lee Kershaw


Modell: Kelsey Van Mook


Modell: Iselin Steiro


Modell: Karlie Kloss

Men vi er derimot litt skeptiske til skoene som gikk igjen hos så mange av modellene. Cowgirl er absolutt hot, men ble dette kanskje litt i meste laget?


Hva synes dere?
Cowgirl-sko -Hot or Not?


Bobbi Brown

For et par år siden så kom vi over Bobbi Browns herlige sminke. Med nydelige farger, god kvalitet og lang holdbarhet ble vi frelst.

Her ser dere en av våre favoritter; bronze shimmer


Det fins utallige øyenskygger å velge mellom. Alt fra det naturlige, til party makeup som holder hele kvelden!Hva er ditt favoritt makeup-merke?


Årets modell

På britiske Fashion Awards nå i desember fikk London-jenta Georgia Jagger prisen som Årets Modell. Kanskje du ikke har hørt om henne? Isåfall har du sikkert hørt om faren, nemlig vokalisten i The Rolling Stones Mick Jagger.

Her ser dere bilder fra hennes modellkarriere.

Hva synes du om henne? En velfortjent tittel, eller ikke?


Samantha Wills' Snake Ring

Fant denne helt fantastiske slange-ringen på fashionweek.com. Vi er helt frelst av alle de utrolig kule ringene som er i motebildet for tiden, og her er slange-ringene en klar favoritt hos oss. Et must på ønskelisten i år, så da er det bare å krysse fingrene for små pakker under treet!

Samantha Will har absolutt klart å skape en herlig ring, og om denne havner under juletreet i år blir det nok ingen klager!

En annen favoritt er denne nydelige ringen fra Roberto Cavalli, love it;


Og sist, men ikke mist vil vi vise dere denne fantastiske ringen fra Anita Ko;
Så, kjære blogglesere, vi har gjort det ganske klart hva vi mener, men hva synes dere?

Slange-ringer -Hot or Not?

Endelig juleferie!

Nå er jeg akkurat en tur hjemmom etter en utrolig koselig avslutning på første del av skoleåret med både klassen og revyen! M har vært så heldig at hun har avspasert de to siste dagene så hun er allerede i feriemodus, men nå har endelig jeg også fått fri. Gleder meg utrolig til å bare kunne slappe helt av og kose meg med skikkelig julestemning!God juleferie alle sammen!


En dag uten strøm, helt umulig!

Dagen i dag har virkelig fått meg til å sette pris på elektrisitet! I dag da jeg stod opp og skulle til å slå på lyset husket jeg at de hadde koblet av strømmen i hele huset i dag. Jaja, hva er vel strøm, tenker man vel? Min første overraskelse var en kald dusj. Senere fant jeg ut at jeg ikke fikk fønet håret, kjøleskapet var varmt og leiligheten var iskald. Jeg tenkte i det minste at jeg hadde vært smart å lade macen dagen i forveien, men neida! Internettet fungerte jo ikke. 

Nå er jeg hjemme igjen, etter litt juleshopping med Dee. For å varme opp har jeg tent på peisen. Takk til de som oppfant strømmen sier jeg. 


Er dere ferdige med julegaveshoppingen? Dagens inspirasjon

Som dagens inspirasjon har vi valg ut disse fantastiske bildene, virkelig elsker stemningen. Hvordan kan man ikke bli inspirert av dette? For oss er det i hvert fall ingenting som får fart på inspirasjonen slik som nydelige fashion photos :)


Fotograf: Jason Christopher


Fotograf: Jason Christopher


Fotograf; Andrés Hernández

Hva inspirerer deg?

Hot or Not? -Sort neglelakk

Sorte negler beveget seg fra rockerne og inn i moteverden for en god stund siden nå. Dette er en trend som har holdt seg utrolig lenge, og den har blitt forgudet av både oss dødlige og verdens fashionistaer og moteikoner. Personlig har vi tusenvis av ganger lakket neglene våre sorte, og elsket det rockede resultatet, men begynner vi snart å bli litt lei? Alle vet at ingenting varer evig, i hvert fall ikke når det gjelder moter.

Så vårt spørsmål til dere; er sorte negler på vei ut, eller fremdeles en sikker vinner?
Sorte negler -Hot or Not?

Richard Warren

Tenkte vi skulle dele noen fantastiske bilder med dere, tatt av en av våre favoritt-fotografer ; Richard Warren. Han tar virkelig nydelig bilder, og vi får masse inspirasjon av å se på de. Warren er en kjent motefotograf i New York, og det er jo ikke akkurat vanskelig å forstå hvorfor!

Spesielt elsker vi denne serien i sort-hvitt, klassisk med perfeksjon:Hva synes dere?Valentino love

Om du er like glad i kjoler som oss er det nok et navn innenfor moteverden som får deg til å smile litt ekstra; Valentino. Finnes virkelig ikke finere kjoler, kan sitte i en evighet og bare kose oss med å se gjennom showene. Kjolene er luftige og lette og gir en romantisk og herlig look.

Her kan dere se våre favoritter fra Valentino Paris Spring 2010;Elsker du Valentino like mye som oss?


Material girls

Nå er det snaaart ferie og vi er så lei skole at det er helt sykt! Når alt er kaldt og mørkt, hva er vel bedre enn en kosekveld? Vi lagde grøt, 5-minutters selvfølgelig, som alltid tar 20 uansett. Satte på en skikkelig jentefilm, nemlig Material Girls. Man kan kanskje se at filmen er et par år gammel av alle de grusomme klærne der, men den er søt. Og den har til og med det klassiske budskapet; penger betyr faktisk ingenting.Hva gjør du når du skal kose deg?
Dagens outfit

Endelig tirsdag, det vil si look alike! Den kommer etterpå. Her ser dere dagens outfit. Det er så kaldt ute, at vi ikke kan motstå pelsen (falsk selvfølgelig!). Nå er det snart jul, og da er det tid for å kose seg.


Bluse - H&M
Pels - att.
Bukse - Diesel

Hva synes dere?

10 ting M and Dee ikke klarer seg uten

1. Ammekrem (Visste du at ingenting er bedre for sprukne og tørre lepper?)2. Concealer, skjuler absolutt alt!

3. Chilinøtter


4. Gøysaft - ikke den jungelfest, men fruktfest! Da blir det moro vett!

5. Neglfil, et must have er at den må være spiss

6. Avtalebøkene våre, kunne ikke levd uten!


7. Hårkur fra Redken, all soft gjør håret så utrolig mykt8. De nydelige neglelakkene fra Chanel, har så mange at det snart kan kalles en samling. Kan vise dere en dag!


9. Ben & Jerry's - hvem sier at is ikke kan være lunsj?


10. Oreokaken fra Deli, men pass på og ikke bli lurt. I de trekantede stykkene er det rare nøtter!


Hyttetur - here we come!

Nå er det tid for helg. M og Dee skal til Hemsedal, så blir dessverre få innlegg i helgen..

kakao

God helg alle sammen!

getattachment

Kultiverte M; på prisutdelingen til Obama!

I dag var det tid for fredsprisutdelingen! Jeg måtte møte opp i rådhuset i laaang tid før, og alle måtte gå gjennom sikkerhetskontroller som ligner på de som er på flyplassene. Og det ble litt action der også, en ung øst-europeer ble dratt ut av to politimenn, og han hadde en sekk på magen og alt. Tenk om det var en bombe da dere?

Til en såppas spesiell anledning valgte jeg beltet jeg fikk fra Dee i milano. Måtte jo pynte meg litt for alle de viktige menneskene der. Will Smith satt to rader foran meg, og jeg fikk sjokk da jeg så Natasha Beddingfield rett bak! Hva er vel kongen mot de? Haha.

Obama hadde en fin tale der han blant annet prøvde å forsvare krig, og han klarte det nesten også. Det er ikke dårlig!

Her ser dere dagens outfit;
obama boogie
Kjole - Walter
Belte - Zara

Føler meg litt kultivert og flink. Fulgte dere med på Obamas tale?

getattachment

Hot med lue

Denne helgen skal M and Dee på hyttetur til Hemsedal. Da er lue et must. Vi dro frem alle luene i skapet for å få inspirasjon. For hva er vel bedre enn en god og varm lue på hyttetur? 

 luer 128  luer 053

luer 140  luer 166

luer 116  luer 096

luer 080  luer 056

Hvilken likte du best?

Ms outfit; in the jungle

Her ser dere mitt dagens antrekk. Jeg og Dee kaller denne kjolen for "min første-kjole". Det er fordi jeg kjøpte den på min første reise med kjæresten min. Jeg brukte den på første skoledag på videregående og i dag; første dag på jobb. Den bringer meg hell og lykke! 

9desember outfit
Kjole - Topshop
Armbånd - H&M

Har du også et lykke-plagg?

getattachment

My cinnamon girl

Husker dere jeg fortalte jeg skulle på intervju? Jeg fikk jobben :D Og i dag har vært min første dag på jobb. Jeg jobber på my cinnamon girl, en herlig butikk som selger barneklær og kosedresser for eldre. Jeg kan merke at jeg ikke er så alt for vant med å jobbe enda. Benene mine knekker snart sammen, haha. 

thumb450php
thumb4501php
Utrolig mye søtt der! Dere burde absolutt ta dere en tur innom! 
588754101260271221324

Miranda Kerr; nåtidens fashionista!

Vi elsker Miranda Kerr og hennes helt fantastiske stil. Hun klarer alltid å se bra ut om det så er på shopping i byen, etter en lang flytur eller på en fancy event. Dette er absolutt en dame man kan la seg inspirere av.


miranda kerr


miranda kerr2


Hva mener du, Miranda Kerr; nåtidens fashionista?

always and forever m and dee

Ukens Look-a-Like: Pocahontas

Som hver tirsdag har også denne vår faste look-a-like. Dagens valg falt på vår elskede Pocahontas. Vi savner sommer og den indianske looken. Go pocahontas!
pocahontas lookalike
always and forever m and dee

Outfit; enjoy

Jeg har fått gaven til Dee nå, et fjær-belte! Hun er så søt. Her ser dere dagens outfit;
enjoy 8desember

Bukse - Zara
Genser - Bik bok
Skjerf - H&M
Smykke - Vintage
Støveletter - Patrizia Pepe

Hva synes dere?
always m

Dagens outif; Golden red

Nå er jeg tilbake på skolen igjen, koselig å se igjen M! Og dere kan tro hun ble glad for gaven sin, vi legger ut bilder senere så dere får følge med!
Her ser dere dagens outfit;
dees outfit love you always

Belte - Jimmy Choo for H&M
Bolero - Vero Moda
Kjole - Beneton
Smykker - H&M, vintage, JC

always and forever dee

Jeg hater SAS

Igår kveld kom jeg hjem etter en helt utrolig koselig helg i Milano, bare et lite problem; jeg kom uten kofferten min.
Først klarte SAS å forsinke flyet vårt fra Milano til Zurich så mye at vi nesten ikke rakk flyet videre hjem til Oslo. Vi måtte løpe av sted og ble ropt opp på høytaleren (andre gang på denne turen..), men rakk det akkurat da.

Så når vi endelig er fremme på Gardermoen går vi for å finne bagasjen, men etter en stund stopper båndet opp og "last bag on belt" dukker opp på skjermen. Hverken jeg eller Dag hadde fått tingene våre så vi må gå for å snakke med de som jobber i SAS. For det første spør hun som jobber der om koffertene er viktige for oss.. Hvem er det som ikke bryr seg om kofferten sin liksom? Ble helt utrolig irritert. Og deretter forteller hun bare om hvor ofte sånt skjer, så vi er ikke noe spesielle om vi tror det.. Seriøst et av de verste menneskene jeg har møtt.

Så nå sitter jeg hjemme og venter på en telefon fra SAS som forteller at kofferten min er trygt hjemme i Oslo igjen. Var utrolig trist at jeg ikke fikk pakket ut Prada-skoene mine i går kveld, savner de.
ingen bagasje

Så da er det bare å krysse fingrene for at koffertene finner veien hjem!

always and forever dee

Todays outfit

Nå er det snart mandag igjen.. Legger ut dagens outfit; skal på bursdag. Og jeg vet at bildene ble uklare! Sånn går det dessverre når ikke Dee er her til å hjelpe! Hun kommer hjem i morgen og har til og med kjøpt gave, gleder meg.

outfit 6desember
 Bukse - Zara
Fløyelsjakke - Zara
Topp - H&M
Øredobber - Accessorize
Armbånd - Peru

Jeg skal forresten på jobbintervju i morgen, det blir spennende! Det store spørsmålet er jo; What to wear?

getattachment

Shopping i Milano - Louis Vuitton and Prada

Da er siste kveld i Milano straks over, men kan hvertfall si at vi har utnyttet den fult ut! For hvordan bedre tilbringe lørdagskvelden enn med shopping hos Prada og Louis Vuitton? 
 
Først kjøpte jeg meg de mest perfekte skoene som kan tenkes fra Prada i gammelrosa. Så turen gikk videre til LV der min kjære storebror fikk kjøpt seg noen utrolig stilige solbriller. Og hos Louis Vuitton ble vi servert champagne som vi gikk rundt og drakk i butikken og så viktige ut. Jeg absolutt elsker shopping. Føltes helt utrolig bra å gå rundt i byen med en Prada-pose og få tusenvis av misunnelige blikk på seg, så glad som dette har jeg ikke vært på lenge :) Tusen takk kjære bror for at du valgte å ta med meg på tur, beste broren i verden!

Her kan dere hvertfall se resultatet
getattachment1aspx


getattachmentaspx58875481259956779004

Milan by night

Hei alle der hjemme! Nå er jeg en rask tur innom hotellet før vi skal ut for å spise middag. Milano er en utrolig koselig by, spesielt med all julepynten og lysene, er en utrolig koselig stemning i hele byen! Vi har allerede gått oss bort et par ganger, men er jo en del av det å være i en ny by det og da :)
Og M kan bare glede seg, for jeg har alt kjøpt en gave til henne, som jeg selv synes er utrolig stilig!

milan by night


always dee

Dee has arrived Milano; outfit

Nå er jeg endelig fremme i Milano. Skal straks ut å spise - gleder meg! Her ser dere dagens flyoutfit;
ida milano
Kjole -Indiska
Tunika - BikBok
Vest - Zara
Sko - Eurosko
Armbånd - Thomas Sabo Charm club
Hårbånd - Accessorize

Har du vært i Milano før?

always dee

Ms outfit; simply black

Ble ganske sort i dag, ja. På en fridag er det comfy som gjelder!
simply black


Kjole - Zara

Og siden jeg har hatt fri, har jeg endelig fått tid til å rydde opp i klesskapet! Dette bildet får minne meg på hvordan det alltid burde være der.
outfit 4desember 004


God helg alle sammen!!

getattachment

Milano here I come!

Da er jeg straks ferdigpakket til Milano imorgen! Planen var egentlig å starte i god tid sånn at jeg kunne legge meg tidlig og se våken og utvilt ut imorgen, men hvem er det vel som ikke ender opp med å utsette pakkingen til absolutt siste mulig øyeblikk? Jeg er ihvertfall utrolig flink til å utsette ting.

Her kan dere se en liten smakebit på noen av outfitene jeg vil gå med i helgen, men forhåpentligvis vil denne kofferten være mye fullere når jeg kommer hjem igjen!

koffert milano

Nå er jeg hvertfall klar for tur! Neste innlegg fra meg kommer fra Milano, så dere kan bare glede seg kjære blogglesere :)

always and forever dee

Lunch time (sunt? Neeei...)

lunch time

M og Dee har prøvd en ny lunsj-metode. Vi har en Nugatti fast stående i skapet på skolen og tar med rundstykker hjemmenifra! Billig og enkelt. Vi kjøpte nugattien for to dager siden, og den er nesten tom.... Ikke noe godt tegn! For å gjøre lunsjen litt sunnere klarte vi å tigge oss til en klementin fra Wanja.

Og JA, det er vanskelig å ta bilder midt i timen når læreren underviser, derfor ser vi Dees englesmil opp mot læreren. Alltid like uskyldig!

Bon apetit!

getattachment

Todays outfit

Siste dag på skolen før helgen for oss nå. Vi har nemlig studiedag i morgen! Dette feiret M med å ta med sjokoladecookies, som selvfølgelig ble spist opp med en gang. Yummy :) Dee er litt stresset nå, hun skal jo til Milano i morgen, og dagens prat går til planlegging av antrekk! Gled dere til å se.

faux fur
Armbånd - Peru
Bukse - Lee
Pelsvest - Zara
Bluse - Zara
Støveletter - Patrizia Pepe

etnich polkadots
Kjole - Bikbok
Støveletter - Din sko

getattachment
Perfection.

clipboard02large

Hva synes dere?

Outfit; sparkling scottish

sparkling scottish

Kjole - Voga
Cardigan - H&M
Kåpe - Juicy
Skjerf + lue - Marlboro Classics

Jeg må innrømme at tynn strømpebukse og kort kjole var litt i kaldeste laget i dag. Vi kjørte el-bil til skolen i dag og måtte sitte så tett som bare mulig for å få varme! (Ikke at det er så vanskelig..) Varmen fungerer ikke og det var iskaldt! Jeg savner sommer allerede.

Bruker dere kjoler til tross for at det er minusgrader?

always m

Dees outfit; Basic Gold

Fikk plutselig veldig dårlig tid i dag morges, så derfor kjører jeg et ganske enkelt antrekk idag. Akkurat nå sitter jeg og M og spiser formkake på skolen og slapper av med blogging -kan livet bli bedre?

basic gold
Topp - Numph
Bukse - Diesel
Sko - Euro sko
Armbånd - H&M + vintage
Kjede - Vintage


always and forever dee

Tirsdags Look-a-Like; Flintstones!

Vi fortsetter med vår lille tradisjon, og dagens look-a-like fra barndommen er familien flintstone! :) Vi elsker dyreprint, jungel-stilen og pels, så dette er en look som passer oss helt perfekt!

flintstones

Idag kommer til å bli en laang dag. Først har vi skole fra kvart over 8 til halv 4, men vi kan ikke dra hjem etter det heller. For vi skal nemlig først på allmøte og så på kostyme-møte for revyen, men gøy er det jo da! Og etter det er det rett hjem for å øve til gymprøve i morgen. Så nå er det bare nedtellingen til juleferie som holder humøret oppe!
Idag er det kun 13 skoledager igjen, vi gleder oss ^^
Noen andre som gleder seg til ferie og jul?

always and forever m and dee

Ms outfit; so much in love

Enkelt og søtt. Dedikerer antrekket til kjæresten min i dag; so much in love! ;)

Ms antrekk;
so much in love
Bukse - H&M
Topp - Topshop
Kjede - Therapy /London)
Kåpe - Juicy Couture

always m

Dagens outfit: Sweet Rock

God morgen alle sammen! :) Her ser dere mitt dagens outfit, men fordi vi har litt problemer med usb-kabelen vår må dere nok vente litt til før dere får se M sitt, men det kommer så stay tuned!

1 desember outfit

Topp - H&M
Bolero - Vero Moda
Skjørt - Gina Tricot
Belte - BikBok
Armbånd - Arts and Crafts
Sko - Din Sko

always and forever dee

Ms ønskeliste

I dag err det første desember! Yay. Hva er vel bedre å våkne opp til en gave hver morgen. Så nå er det tid for å glede seg til juleaften; her er mine ønsker.

ms nskeliste

Hurra for desember!
always m
Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits