Beauty

Neon


Chanel Wake up

I dag tidlig ble jeg overrasket med en gave fra pappa som kom hjem fra Hong Kong. En herlig liten pose fra Chanel med fire nye lakker. Synes Chanel har kommet med mye spennende i høst! Jeg fikk metalliske Graphite og limited edition Blue boy. Absolutt elsker blåfargen. Også fikk jeg to ting jeg burde investert i mye tidligere. En Base Coat som beskytter neglene og gir et godt underlag. Og en overlakk som gjør at lakken holder lenger og gir glans. Håper de står til forventningene. 


Eye makeup


Det er så lett å sminke seg likt hver dag, med de samme nøytrale fargene og rutinene. I helgen prøvde vi oss ut med en ny look med masse farger! Tenkte å vise dere resultatet (hvis dere forstår forklaringene, haha). Vi trenger mer farger i hverdagen dere, om det så bare kommer til sminke. 

Peridot

Vi har funnet oss en ny Chanelyndling! Rustikk gull med et hint av grønt, hvor kult er ikke det? Etter to måneder på reisefot uten neglelakk fortjente samlingen vår en oppgradering. Det er så deilig å kunne lakke neglene igjen. Vi vurderte faktisk sterkt å kjøpe en i Australia, men vi klarte aldri å bli enige om hvilken farge, haha. Men hva er det man sier, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves?

bareMinerals

Etter å ha blitt påvirket av en million bloggere og en litt for ivrig hudpleier har bareMinerals også havnet i vår sminkepung. Vanligvis har vi sverget til YSL, men nå på sommerstid er det perfekt med en lettere og mindre fet variant som samtidig er med på å forhindre utbrudd, glinsende hud og andre ubehageligheter.
bloglovin 

Peace, Love and Juicy Couture

Deilig og frisk sommerduft - og flasken er jo en grunn i seg selv til å kjøpe den! 

bloglovin 

At the hairdresser

Nå er det tid for å sette på extensions igjen!  bloglovin

Ny sommerfavoritt

bloglovin

Yellow Nails

Planen var opprinnelig å lage et innlegg om hvor kult det er med knæsj neglelakk. Fornøyd og uvitende kjøpte M en gul neglelakk på Makeup Store, som senere viste seg å ikke være så kul allikevel. Fargen gikk rett og slett ikke av! Selv etter fire forsøk med neglelakkfjerner og utallige kamulferende neglelakker forsvinner ikke gulfargen. Nå er det gått 3 uker og neglene er fremdeles gule. Det eneste å gjøre er og vente på at de vokser ut igjen. Konklusjonen er altså; ikke bruk knæsj gul neglelakk allikevel. Iallefall ikke fra Makeup Store.
bloglovin

Bobbi's Beauty Rules

Når man leser til eksamen er snille foreldre gode å ha. Våre varter opp med kaker, te og ikke minst små oppmuntrende gaver. Sminkesett fra favoritten Bobbi Brown slår aldri feil, og får oss til å lengte enda litt mer etter en anledning til å dolle oss opp igjen.
Bobbi Brown

bloglovin 

Pink lips
bloglovin

Elizabeth Arden

Det er virkelig en helt ubeskrivelig god følelse å våkne opp etter en god natts søvn for så å ta i bruk Elizabeth Arden sitt Good Morgning Skinserum. Om du virkelig har lyst på babymyk hud og ikke bare tomme løfter er dette tingen. Bare husk å bruk den sammen med fuktighetskrem, ellers blir effekten det motsatte. Et absolutt must og et herlig gavetips!
bloglovin

Braid It
Spenne Topshop


bloglovin

Black Pearl


bloglovin

French Manicure

De som er like klomsete som oss og er lei av å knote med tykke pensler, kan nå redde seg med neglelakk i tusjform fra YSL. Tegn på og lakk over, det kan ikke bli enklere!
bloglovin

Dior Gift Box

Det er utrolig hvor mye mer fristende det er å ta vare på huden sin når man har gode produkter til hjelp. Dior sine produkter har sått fast på badehyllen siden det første laget maskara havnet på øyevippene. Og det er en god stund! 
bloglovin

Golden Agebloglovin

Gotcha

Sendebud til London og Riva var i boks! bloglovin

Innocent Eyes; Hvit liner
Mac//

bloglovin

Black Paradebloglovin

Three Wishes
bloglovin

Vår sminkepung

Rouge - Chanel
Mascara - Christian Dior
Parfyme - Marc Jacobs
Concealer - YSL 
Øyenskygge - Christian Dior
Eyeliner - Bobby Brown
Neglelakk - Chanel
Primer - Guerlain
Foundation - YSL
How to; Hvite negltupper

Er du som oss og bruker alt for mye penger på å fikse neglene dine? Løsningen er enkel, og har frelst oss fra manikyrhysteriet. Enklere enn en neglpenn blir det ikke. Du fukter blyanten og tegner rett og slett på hvitfarge under neglene. Avslutt med et strøk blank neglelakk på toppen og salonglooken er i boks.

bloglovin

Chanel, Oh dear...

Alle har sine nisjer - sine ting å samle på. Noen samler på såper, andre på frimerker. Vår greie er imidlertidig neglelakker. Og det kan ikke være en hvilken som helst neglelakk, det skal være Chanel. Hver fargetone er unik. Selv om vi iblant tar oss i å kjøpe nyanser så tett opp til hverandre at man ikke ser forskjell, så er de jo vakre da!bloglovin

Kissable

Enten man liker å sprite opp med knæsj rød eller kjøre enkle nude lips er lepper en viktig del av sommerlooken. Enhver jente trenger en real sommerflørt. Det er jo ikke til å legge skjul på at romantikken blomstrer litt eksta om sommeren. En sommerflørt krever jo uten tvil deilige lepper! Husk å peele leppene for død hud og bruk leppepomade med solfaktor så er du klar for en hvilken som helst drømmeprins i badeshorts.bloglovin

Perlerosa perler!

Det er lett å la seg rive med når man går til innkjøp av produkter som lover uendelig skjønnhet og perfekt glød. Helt ærlig er det vel ingen som kan si at de ikke ønsker nettopp dette? Så når blikket falt på denne primeren fra Guerlain med små perlerosa perler i seg kunne ingenting stoppe M -selv ikke en pris på godt over 400. Alle snakker jo for tiden om hvor livsviktig det er å ha en god primer, som om sminken din kommer til å renne bort i løpet av dagen om du ikke er en fast bruker.. Vi har ikke helt kommet frem til hva den gjør nytte for enda, men er i alle fall helt enige om at den pynter fint opp på badet. Absolutt et vellykket kjøp.bloglovin

Blue Liner

Vi kan huske når vi var barn, og var ekstremt skeptiske til det meste som var ukjent. Var det noe vi var absolutt helt sikre på at vi aldri skulle bli sett med så var det blå eyeliner. Dette var noe vi bare forbant med høylytte gamle damer med irriterende dialekter og for mange lag mascara, altså ikke et spesielt godt forbilde. Selvom dette bildet kanskje fremdeles ligger litt gjemt i bakhodet, har vi i de senere årene har vi lært oss å elske denne trenden. En perfekt sminketrend til solbrun sommerhud. Så da er det bare å vente på fargen!
bloglovin

Hvordan legge perfekt neglelakk

                        

        
For at neglelakken skal sitte lengst mulig, er det viktig at neglene er helt rene for både fettstoffer og gammel lakk. Du kan dermed bruke en neglelakkfjerner selvom du ikke har gammel lakk på neglene.

 
Ikke vask hendene etter å ha fjernet tidligere neglelakk med neglelakkfjerner. Mange gjør denne feilen, men neglelakkfjerner gjør faktisk at den nye lakken holder lenger.

Start med å legge et lag underlagslakk. Den forhindrer at neglen din blir misfarget, og gjør at lakken sitter bedre. Om du har riller eller ujevnheter i neglen kan du bruke en ridge-filler som underlag. Den vil fylle i rillene, og jevne ut neglen.

Rull flasken mellom hendene før du begynner. Unngå å riste flasken da dette kan føre til luftbobler i lakken.

Legg et tynt
lag neglelakk på alle neglene. Start med å legge en stripe midt på, deretter en på hver side. Legg alltid to strøk lakk, dette gir en jevn og dekkende farge.


La lakken tørke mellom lagene. Det er mange hurtigtørkende lakker på markedet, men lakkene som bruker litt lenger tid på å tørke holder som regel lenger.


Avslutt med
å legge overlakk på neglene. Den beskytter den fargede lakken, og gir ekstra glans. Det finnes også matte overlakker om du heller ønsker det.

Du kan gjerne legge et nytt lag overlakk annenhver dag for ekstra holdbarhet.

bloglovin

Lilla is hot

Når det kommer til daglig sminke er øyenskygge et must for oss. Det finnes så utrolig mange varianter å velge mellom, så det er bare å leke litt og prøve seg frem. Vi personlig er veldig fornøyd med MAC sitt utrolig store utvalg, bra kvalitet og ikke minst overkommelige pris. Vårt tips er å velge en farge på øyenskyggen som fremhever fargen på øynene dine. Man velger da altså en komplementærfarge til din øyenfarge.Er det én farge vi har falt for er det lilla. Og dette passer jo også perfekt i og med at vi begge har grønne øyne! ;)


bloglovin

Elizabeth Arden

Er det én leppepomade vi er blitt helt avhengige av, er det Elizabeth arden sin Eight our lip stick. Vi kan huske tilbake til da vi gikk på ungdomsskolen og alltid hadde en av disse liggende i penalet. Gode minner! Det fantastiske er at den også kommer i mange ulike farger, så det er bare å velge og vrake. Perfekt for såre og sprukne leper!bloglovin

Makeup, can't get enough of it

Etter en lang og slitsom reise er det alltid deilig å lande i Oslo igjen. Det beste er jo selvsagt taxfree! Det er bare å hive innpå, for det er jo tross alt mye(?) billigere enn det ellers ville kostet ute i butikkene. Dette er hva M hamstret med seg fra Gardermoen; 
Øyenskygge - Clarins, nude
Manikyrsett - Dior
Neglelakk - Chanel, orange fizz
Leppepomader - Elizabeth Arden 
Eyeliner - Dior 
Mascara - Lancome Hypnose 
Flytende eyeliner - Lancome 
Lipgloss - Clarins


bloglovin

Dolce & Gabbana Make Up

Et utrolig viktig verktøy for plettfri sminke er gode koster. Det er utrolig hvor mye en god sminkekost faktisk kan gjøre. Når man sminker seg er det viktig med myke linjer og overganger, da er det nødvendig med sminkekoster som kan duse ut sminken litt! Dolce & Gabbana har lansert en herlig serie med sminkekoster nå, og som Pat McGrath selv sier om kostene: "Our goal was for each brush to exist as a beautiful object in itself". Her er det bare å gå til innkjøp av herlighetene! 
bloglovin

Natural makeup

En klar trend til våren er naturlig sminke. Det går i nude lips, naturlig øyne og gylne toner. Ikke alle klarer å komme unna med denne looken. Man vil jo ikke se ut som man kommer rett fra sengen.. Vårt tips er å bruke en foundation som ligger så nært som mulig din egen hudtone. Bruk så lite mascara som du er komfortabel med; gjerne brunt for en enda mer naturlig look. Når du har en naturlig makeup er det viktig å highlighte. YSL touche eclat er vår favoritt. For en ekstra glød er det utrolig viktig med rouge eller litt solpudder (fjortisstilen har vel aldri vært mote). 


Hva synes du om trenden? 

bloglovin

M and Dee's sminkebag

Vi, som de aller fleste jenter, har en del produkter vi er absolutt avhengige av før vi går ut døren om morgenen. Jakten på de perfekte produktene kan være lang, slitsom og ikke minst dyr. Vi vil derfor dele produktene som vi selv ikke kunne levd uten med dere. Ikke alt er av det billigste, men kvalitet koster.

YSL, Touche ÉclatYSL, Anti-Cernes


YSL, Perfect Touch


Chanel, Solei Tan De Chanel


Dior, Diorshow Blackout

Bobbi Brown, Nectar Shimmer Brick
Lancôme, Precision Point Eyeliner


Har du noen favoritter i din sminkebag?


bloglovin

Smink deg til fest!

Julen er jo absolutt en tid for fest, spesielt nå som vi nærmer oss nyttårsaften. Derfor har vi funnet frem til noen av våre favoritt-looker når det kommer til sminke til fest!

1. Først har vi en herlig bronze-ish øyenskygge med naturlig sminke og nøytrale lepper med lipgloss for ektsra skinn. Skjønn sminke for deg som er ute etter en romantisk og litt nostalgisk look.


2. Tydelig bruk av eyeliner fremhever som vi alle vet øynene. Ved å la eyelineren fortsette ut fra kanten på øyet skaper dette en illusjon av forlengelse av øyet. Kan kombineres med enten lys øyenskygge som på bildet, eller med en mørk skygge om man ønsker en enda mer markert look.


3. Røde lepper er en perfekt måte å dra oppmerksomhet til leppene dine på. Dette er en look som ikke kler alle like bra, men vi absolutt elsker den uansett.


4. Sotede øyne er alltid en slager til fest. Det er ingen tvil om at dette gir deg en edgy og litt rocka stil. Passer gjerne sammen med litt nøytral leppe- og ansiktssminke da dette lar øynene komme enda mer i fokus.


5. Denne looken er helt nydelig, naturlig og lys. Samtidig som bruken av lyse farger gir huden et klart og rent preg gjør bruken av hvit eyeliner underverker for øynene dine ved å forstørre dem. Med naturlige lepper og hud har du den perfekte engle-looken.


Hvilken look likte du best?

Bobbi Brown

For et par år siden så kom vi over Bobbi Browns herlige sminke. Med nydelige farger, god kvalitet og lang holdbarhet ble vi frelst.

Her ser dere en av våre favoritter; bronze shimmer


Det fins utallige øyenskygger å velge mellom. Alt fra det naturlige, til party makeup som holder hele kvelden!Hva er ditt favoritt makeup-merke?


Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits