Shopping

See By Chloe

Elsker mitt nye tilbehør fra SBC. Sekundet jeg så den på Steen og Strøm var jeg solgt! Perfekt størrelse, med plass til både mobil og bankkort - også gjør den litt ut av seg i tillegg. Andre små clutcher er det umulig å holde styr på, men denne er jo så og si lenket rundt halsen din. Valget stod mellom brun eller rosa, men jenta i meg tok over og det måtte bare bli rosa. Derfor passet det fint at sis endte opp med brun, sånn at jeg kan stjele hennes iblant! (hihi..) 
The elephant

På vår korte rundtur i India hadde vi ett klart mål, vi skulle ikke bli lurt med på noe marked eller komme hjem med "eksklusivt" skrot som mange andre. Etter en uskyldig omvisning på en stoffabrikk endte vi alikevel merkelig nok opp sittende i en sofa med to kopper te og et dusin ansatte løpende frem og tilbake foran oss. Teppe etter teppe ble vist frem og presset på å kjøpe noe ble større og større etter som timene tikket. Først bestemte vi oss for å kjøpe et lite sjal, eller den billigste duken i gave til våre foreldre. Det var før det majestetiske(?) elefantteppet på 2x2 meter ble båret frem. Men hvor skulle vi ha det? Og hvem skulle få det? Den geniale løsningen ble at teppet skulle bli en innflytningsgave til oss selv i vår ikke-eksisterende leilighet. 

Autumn Boots

Vår absolutte favoritt for skohunting er uten tvil Shoe Lounge. Fra første handletur med gratis marshmellows og fulle poser var vi solgt. I går fant vi oss et par nye hverdagssko perfekt for høsten! Når det først er råtne blader over hele byen er det like greit å gjøre det beste ut av det med nye sko. 
Clarks

Something old

I går dro vi på loppejakt i gamle trakter, på vår kjære barne- og ungdomsskole. Ivrige som vi var, møtte vi opp et kvarter før tiden og stilte oss i kø kvart på tolv. Fangsten ble allikevel ikke spesielt stor. M fant seg i det minste en skinnsekk - perfekt til skolestart som medisinstudent. 


M: Jakke Red Valentino, Veske Mulberry
Dee: Genser Pins and needles, Kjole Topshop

Strapped Sandals

Helt forelsket i de nye sandalene som ble med oss videre fra Australia! Synd det blir litt vel kaldt å bruke de hjemme i Oslo bare..


New Sunglasses

Dior Vernis

Endelig fant vi den perfekte gråfargen vi har lett så lenge etter. Vanligvis tilber vi Chanel sine neglelakker, men for første gang har de trukket det korteste strået. Chanel mangler virkelig en gråtone i samlingen sin, så vi måtte til nød kjøpe en Dior. Menmen, hvem vet.. Kanskje Dior overrasker oss!Vintage Heaven

Vi har funnet vårt shoppingparadis. Oxford Street her i Sydney er fylt til randen av unike butikker med en god blanding av nye designere og vintage. Absolutt et must! Her er bilder fra favorittbutikken, vintageskatter på hver henger. Synd vi reiser med verdens minste sekker og ikke er på shoppingferie..

Miss you little bag

Som de sentimentale menneskene vi er minnes vi tilbake til siste shoppingtur før vi reiste ut i den store verden. Vi fikk aldri vist dere det nye tilskuddet i mulberryfamilien! Perfekt for studiestart til våren. Say hello to Mr. Elkington.Exception

Ettersom vi bare hadde med verdens styggeste kameraveske beregnet på rundtur i India var det en nødvendighet å gå til innkjøp av en ny veske her i Sydney. I og med at vi er på felles budsjett som egentlig ikke tillater to nye vesker kjøpte vi en på deling. Smart her kanskje, men hva med når vi kommer hjem? Kranglingen om hvem som får vesken sparer vi til hjemturen, haha!Country dress

New shoes on
Topshop

bloglovin 

Mulberry Oversized Tillie
Genser Zara, Shorts H&M, Smykke H&Mbloglovin 

Mulberry shopping

bloglovin 

Abercombie capsbloglovin 

Dolce & Gabbana sunglasses

bloglovin

Ripped shorts


Stolen Girlfriends Clubbloglovin 

Pretty Ballerinas

I forrige uke kom vi over et nytt skomerke, pretty ballerinas. Et herlig utvalg av ballerinas, med alt fra sløyfer og rosa til leopard og paljetter. Selv endte vi opp med et par med litt chanel feeling.


bloglovin 

New Sunnies

Endelig fant vi et par smale solbriller som faktisk så ok ut på. Perfekte for soling om sommeren siden ikke solbrillene dekker halve ansiktet.


H&M


bloglovin 

New handbag


Aldo


bloglovin 

Summer Shoes


Bianco


bloglovin

Shoeaholic
H&Mbloglovin

Friday Feeling
Kjole All Saints, Clutch Vintage

bloglovin

Dressed up

Uansett hvor glade vi har blitt i russebuksene våre, er det utrolig deilig å få på seg noe som ikke er dynket i øl og kleine tusj-hilsner. Denne kjolen kjøpte vi i New York. Åå, som vi savner den byen! Kanskje det er der vi ender opp til neste år? 
Kjole Forever21

bloglovin

Kaffe & Shopping

Etter at siste prøve i videregående histore er gjennomført ble dagen idag brukt til litt velfortjent fri og lading av batteriene før siste helg med russefeiring. Dee har hatt en etterlengtet kaffedate i solen etterfulgt av bikinishopping, mens M har hjulpet kjære Hermie med å innrede ny leilighet. Så får vi bare vente på invitasjon til innflyttelsesfest (om det er plass).
H&M


bloglovin

NY Shopping Show Off 5
M: Shorts og jakke Juicy Couture
Dee: Topp Topshopbloglovin

Outfit; free time

I dag tar  vi en pause fra alt som har med russ og røde bukser og gjøre. Ølstinkende bukser, skrikende stemmer, dansing til tidlig morgen og dundrende musikk blir byttet ut med reker og sol på lektern.
Dee: Shorts Topshop, Topp Forever21
M: Shorts Stolen Girlfriends Club, Genser Juicy Couturebloglovin

New Trench


Trenchcoat Lipsybloglovin

NY Shopping Show Off 4


Bukse H&M, Topp Forever21


Kjole Forever21

bloglovin

Laptop Sleeve


Juicy Couture


bloglovin

NY Shopping Show Off 3


Shorts Topshop, Topp Urban Outfitters, Kjede Forever21bloglovin

NY Shopping Show Off 2


Hatt Juicy Couture, Topp Forever21, Shorts Topshop


Playsuit Forever 21


bloglovin

NY Shopping Show Off 1

Her ser dere første shoppingvisning fra New York. Uheldigvis må vi ta på oss rødbukser og løpe til Tryvann, så får vi vente noen uker med å ta i bruk de nye klærne. 


M: Kjole H&M Consious Collection
Dee:  Skjørt Urban Outfitters, Blazer Topshop, Topp Forever21
bloglovin

Mulberry Walletbloglovin

Say hello to Marcbloglovin

Bracelet
Urban Outfittersbloglovin

Conscious

I dag kom H&M conscious collection ut. Alt er hvitt og veldig sommelig. Herlig! Men vi har avlagt shoppingløfte før New York for å spare penger (som allerede er blitt brutt alt for mange ganger).. Derfor passet det perfekt da kjæresten til M kom med en liten oppmuntringsgave før eksamen. En hekleshorts er et must-have til sommeren. bloglovin

Red Valentino

 

bloglovin

Sandaler

I går var vi innom H&M for å titte på the Glamour collection. I lengselen etter sol og sommer ble disse sandalene med oss hjem. 

bloglovin 

Prosjekt Russedress

Vi har kanskje ikke kommet så langt at vi har bestilt billetter til russetreff, tatt med russekortene hjem fra skolen eller begynt pengeinnsamling til det nødvendigste. Men er det noe vi virkelig har lagt sjelen i så er det russedressen. Dette blir et morsomt prosjekt!  bloglovin

New Skirt


H&Mbloglovin

H&M Conscious Collection

Denne herlige sommerkolleksjonen blir å finne hos H&M i april, og gjett om vi gleder oss!
bloglovin

New Lace

I går kom vi hjem med poser fulle av klær. Her kan dere se de nye blondetilskuddene fra H&M;


bloglovin

Changing Room


bloglovin

Flower Bag

Da var ferien over for denne gang og vi er hjemme tilbake til hverdagen. Dee har vært i London og selvfølgelig kost seg i haugevis av butikker. Hun har blant annet kjøpt seg denne vesken som får oss til å lengte enda mer etter vår og varmere dager. 


Veske - Accessorize

bloglovin

Victoria's Secret

Selv om snøen fortsatt daler ned i kalde Oslo, begynner vi allerede nå å drømme om sol og sommer. Det er lett å bare hive på seg en gammel bikini når man skal på stranden. I år skal vi imidlertidig gjøre det lille ekstra for å freshe opp strandmoten. En kul strandhatt, fjærøredobber og en bikini full av farger - hvorfor ikke? Bare for å gi oss en liten følelse av sommeridyll er bikinikjøpene allerede i boks!


bloglovin

Powder Shorts


H&M


bloglovin

Nettshopping i timen


H&M


bloglovin

Sleep Tight
Odd Molly


bloglovin

If The Shoe Fits

Nå som januarsalget er i full gang har vi benyttet anledningen til å kapre oss fire splitter nye par sko fra Bianco.
bloglovin

Affordable Luxury
Kjoler Lanvin for H&M

bloglovin

Shopping; Today's Catch

Nå var det virkelig alt for lenge siden vi har pleiet shoppingsiden vår. Alt for lenge siden vi har nippet til kaffe på café. Og alt alt for lenge siden vi har måttet gå hindeløype gjennom soverommet fordi gulvet er fult av ferske handleposer. Shoppingregel nummer én; Når kortet først er varmt må man holde det sånn. Så nå står kun det vanskelig valget igjen om hvilke nye plagg som skal få være med ut på vift på Studenten i kveld, et problem vi tar i mot med åpne armer.

Ms innkjøp;

By Malene Birger


Filippa K 
Dees innkjøp;

H&M
bloglovin

Electric Blue
Tights fra H&M

bloglovin

Calvin Klein; Over-Knee

bloglovin

Fabric Play

En trend vi elsker, og som er veldig i tiden er klesplagg med personlighet. Her er det lov å være kreativ og leke seg med saksen, eller om du er mer som oss; komme deg ut i butikkene og finn din favoritt.

Her ser dere Dee sine nye innkjøp;

Weekday


Monki

bloglovin

Dees kjøp; Sigerson Morrison and Shoe LoungeShoe LoungeSigerson Morrison


bloglovin

Ms skokjøp; Marc By Marc Jacobs, Clarcks and LakotaClarcsLakotaMarc By Marc Jacobs


bloglovin

Shoezilla

Vi har akkurat kommet tilbake fra Markedsdag i Bogstadveien. Vi trapper opp hvert år uansett hvor mye vi klager over brautende barnevognstrillere, bitchy butikkekspeditører (Ligg unna Come as you are i Hegdehausveien, people!) og idiotiske mennesker som ikke skjønner at uansett om du bare skal ha en avis må du allikevel stå i den ti meter lange køen. 

Men verdt det er det uansett når man får med seg sko til en verdi av 12 000,- hjem til den snertne prisen av 2300,- ! 
Stay tuned for å se hva som befinner seg under lokkene. 

Pølser nedsatt i pris - hugg innpå! Det gjorde iallefall vi.. 


bloglovin

Goodbye Summer//BikBok//

bloglovin

Acne oversized jacket

Vi tviholder fremdeles på sommeren, men når det kommer til shopping har vi ikke problemer med å se fremover. M kapret denne herligheten fra Acne, så nå er det bare å vente på kaldere dager. 

bloglovin

The Essence of Autumnbloglovin

Shopping from Rome

Nå er jeg hjemme fra herlige Roma. Oslo virker som den døbyen iforhold. Jernbanetorget vs Piazza di Spagna er bare pinlig. Jeg har selvfølgelig fått med meg et par souvenirer hjem. Det begynner å bli smått kleint å legge ut enda flere Chanel-neglelakker nå, men de er faktisk kjøpt på tax free. Det er umulig å motstå nye lekre farger! Veske fra Zara


Kjede fra Promod


bloglovin

Juicy Couture souvenir

Det er alltid mye som skal sees og oppleves i London, eller med andre ord; det er ufattelig mange butikker man bare innom! Juicy Couture er et av våre faste stopp, perfekt plassert i en sidegate fra Bond street. Også denne gangen da M var i London klarte hun å bringe med seg en souvenir hjem.bloglovin

My new Prada'sbloglovin

Hattefin

Det er alt for lett å glemme at det er viktig å beskytte håret når solen titter frem. Tørt og krusete hår passer ikke helt inn i sommeridyllen.. Vår løsning? Kjøp hatter i alle former! Det er både kult og strengt tatt nødvendig. Man er jo ikke gnukk på solkrem, det samme burde gjelde hatter. Så vi har gitt oss selv lov til å kjøpe ubegrenset med hatter. (ok, kanskje ikke helt ubegrenset da...) Men når man først skal ta vare på håret kan man jo gjøre det på stilig vis. 

Hatt fra Zara


bloglovin

Like barn leker best

Like barn leker best. Dette er praksis når vi er ute på shoppingtur. Så fort første fot er over terskelen til butikken har vi allerede spottet samme mål. Vi mister alle hemninger og enser ikke engang vår tidligere sjelevenn. Selv om vi har ulike personligheter ender vi alltid opp med det samme målet på shopping. Typisk.. Det burde vært omvendt. Like barn leker best? Vel, like barn shopper likt. Det er alt vi kan konstantere. Et bevis på det er skoene vi begge endte opp med i går. Når man finner et kupp gjelder ikke girl-code lenger, da er det bare å kaste seg over herlighetene! 

Din sko bloglovin

Gårsdagens innkjøp

Vi har sloss, revet, stått i milelanger køer, trykket som gale på internett og brukt skitne triks for å lure til oss de siste par skoene i riktig størrelse. I løpet av de siste årene har H&M begynt med en ny taktikk, de lager kolleksjoner med limitied editions. Vi er et levende bevis på at det fungerer. Fashion against aids ble intet unntak. Haugevis av klær ble båret inn og ut av prøverommet og vi besøkte opp til flere butikker for å finne de ettertraktede plaggene. Desperat som Dee var klarte hun til og med å kjempe til seg en herretopp i to størrelser for stor (pluss guttefaktoren) som kan brukes som kjole. 

Vi endte til slutt opp med: olajakke, herretopp, statement pants, sandaler, etnisk-inspirert belte, stripete topp, hvit maxikjole og leopardtelt. (Pluss noen gratis kondomer på kjøpet!) 


bloglovin

Shopping roulette

Vi fikk fri fra klokken 11 i dag (Jippi!) og endte selvfølgelig på shoppingtur. Det var jo strengt tatt kanskje ikke fri da. Men hva kan vel læreren forvente når hun sender oss ut for å gjøre forskning, med eneste krav om en logg som skal leveres om tre dager?  Våre nye bestiser er Zara, Mauritz og Mango. En butikk forlater deg iallefall aldri... 


Nå skal vi kose oss med SMS roulette på vgtv. Spørs nok om vi hadde turt å sende alle de meldingene! Heldigvis har vi unngått en del flauser ved å holde nummeret vårt for oss selv. Jadda, jadda, pripne jenter! Det er imidlertidig ikke alle som tar avvisningen like pent. Dee opplevde å bli skjelt ut av en tilsynelatende snill mann som ønsket litt mer.. Dagens skjennepreken; ikke vær et nummer-ludder, HEH. 
bloglovin

My little precious

En rettetang er virkelig en life saver når det kommer til bustete hår om morgenen! Og denne smarte lille tingen her fra ghd kan ikke bare rette ut håret, men også krølle det. Så glad som vi er i gaver måtte selvfølgelig M velge "gift set".  Så nå er det bare å komme seg foran speilet å øve på hollywood-krøllene! 

Pleier du å rette ut håret? bloglovin

Kupp og Cava på markedsdagen

I dag har vi tilbrakt dagen på markedsdag i Bogstadveien. Det finnes utrolig mange gode tilbud her, og man kan fort få med seg noen herlige skatter hjem. M var så heldig at hun fikk kapret et par sandaler fra Patrizia Pepe vi begge har siklet på i litt over et år nå. De stod der i boden til Shoe Lounge, kun ett par igjen. Nedsatt fra 3400 til 400 kr og i riktig størrelse, snakk om å gjøre et kupp!

Turen gikk videre med neste stoppested på Acne, hvor vi fikk god service av en Cava-serverende kjekkas. Som salgsteknikk er vel dette noe vi ikke hadde hatt noe imot å se litt mer til, hihi. Hvertfall bedre enn de gjerrige bøndene på Bondens Marked som var super-griske på smaksprøvene sine.. Noe som uansett er gøy med markedsdag er alle menneskene man møter. Bogstadveien renner jo over av kjentfolk til vanlig, og når det i tillegg er markedsdag blir det fler enn nok å hilse på.Siste stopp ble Zara der vi som alltid hadde mye moro i prøverommet. Militærstil er jo hot det, eller hva? Dee fikk kjøpt seg en nydelig sommerkjole med blomsterprint,  bilder av denne kommer senere.  Deretter ble det en tur rask innom Tanum for å hilse på Dag stakkars som var på jobb, før turen bar hjemover.  En perfekt M-and-Dee-måte å tilbringe en vårlig lørdag på.Har du vært på markedsdagen?


bloglovin

Dømmekraft = Sort hull

Som vanlig gikk turen innom Karl Johan på vei hjem fra skolen i dag. Når man plutselig kommer over "nye" klesplagg i skapet som har ligget der i evigheter, men som fremdeles har prislappen på - skjønner man at det er på tide med et shoppestopp! I vårt tilfelle lar vi dømmekraften falle ned i et sort hull, mens vi nyter shopping og sol. Too bad lommebok, det ser ut som at du har et langt og tomt liv foran deg...  

Action i prøverommet er alltid like gøy;
bloglovin

Veranda-makeover

Vi har i all tid elsket å slikke solen på verandaen til M med noe kaldt å drikke etter en lang og slitsom dag. Den lille verandaen har vært vår lille personlige oase. Det eneste problemet har vært at den alltid har stått uten møbler, og vi har dermed bare tatt med hver vår pute ut og satt oss på de. Dette har jo bare vært koselig det, men i dag var det nok en dag med sol og vi bestemte oss for å take action. Det var tid for veranda-makeover!

Etter å ha kjørt frem og tilbake mellom ulike møbelforetninger en god stund var vi endelig fornøyde, og fikk kavet oss hjem med alt det nye. Resultatet er den søteste og chiceste verandaen som i hvert fall vi noen sinne har sett! Hvem kunne tro at shopping til verandaer kunne være så gøy, og så vellykket?Ble den ikke herlig?bloglovin

Lisbeth Dahl

Er det noe en hver jente burde unne seg er det en fin toalettmappe. Det kan være vanskelig å finne en som både har utseende med seg, og som ikke minst er stor nok. Dee sin toalettmappe minner vel heller om en liten bag, og tar eneretten på store deler av vekten(og plassen..) i kofferten når det er ut og fly.

M fant sin perfekte match i Køben, en liten herlighet fra Lisbeth Dahl. Både romslig og søt som sukker, kan man ønske seg noe mer?

bloglovin

Ny veske; Marc by Marc Jacobs

Vi har lenge siklet etter denne vesken, vi gikk til og med såpas langt at vi meldte oss på libresse sin veskekonkurranse for å kapre herligheten. Typisk nok så vinner man aldri på disse konkurransene.. Så da vi fant vesken på Eger klarte ikke M å motstå, med godt press fra Dee, forlot vi Eger med en stor pose.
 
bloglovin

Man trenger da ingen unnskyldning for å shoppe litt?

Når man går på en skole midt i Oslo sentrum, og man bokstavelig talt MÅ innom enten Karl Johan, Bogstadveien eller Aker Brygge for å komme seg hjem, er det nesten umulig å mostå shopping. Lett hoderegning gir 5 turer hjem fra skolen i løpet av en uke, der minst tre av disse går med til shopping. Så kommer helgene hvor det alltid er et cafebesøk eller to utvikler seg til butikktitting. Svaret på stykket ser vi vel alle at blir litt for mye.. Kanskje det er noe sant i at kvinner bruker rundt 3 år av livet sitt på shopping! 


 
Blondejakke - H&M
Tskjorte - Never Denim
Shorts - H&M
Shortsdress - Diesel 


bloglovin

Shopping, make-over og sol!

Endelig har våren kommet for fult og jeg har sugd til meg alt sollyset jeg har kunnet fange opp. Egentlig var planen for dagen å forvandle meg selv til et dovendyr; altså kravle meg ut av sengen rundt klokken 2 for så å tilbringe resten av dagen med repriser på TV. Men min kjære uventede overnattingsgjest insisterte på en tidlig morgen, så jeg har defor vært våken og aktiv siden klokken 11! Dette har ført til cafébesøk i solen, litt shopping og en etterlengtet make-over av avtaleboken min.


Fant denne herlige paljettjakken fra Mango, som fikk gleden av å bli med meg hjem.


Og her er min nye avtalebok. Endelig vekk med de kjedelige sorte permene, og inn med bilder og pynt! Både jeg og M er helt avhengige av bøkene våre. De er vel nærmest som en ekstra kroppsdel, så da er det jo naturlig at de også har rett på en skikkelig make-over!
Er den ikke søt?


bloglovin

Dagens shoppingkupp

Nå er første shoppingdagen i Køben over. Fant masse fine sommerklær så nå kan varmen bare komme! Tok en tur innom H&M og fant enda mer på Garden collection. Lurer på hva jeg ikke har derfra nå, egentlig.. Jeg fant den søte stroppløse kjolen med "roser" i både rød og hvit. Måtte bare ta begge to! Ellers kjøpte jeg en shorts fra Acne og et skjørt fra Urban Outfiters. Danmark er herlig :) 

Dagens fangst; 
bloglovin

Shopping fra BarcelonaKjede - Lola Outlet
Topp - Topshop
Veske - Lullaby Vintage Boutique
Shorts - Topshop

bloglovin

Shopping-abstinenser

Det kjipeste med påsken må være alle de stengte butikkene.. Mens Dee har kost seg i Barcelona har jeg travet en stengt Bogstadveien opp og ned de to siste dagene og siklet etter alle utstillingsvinduene. Men helt ærlig, så er virkelig ikke vindusshopping det optimale. Så da butikkene åpnet i formiddag måtte jeg bare shoppe litt. Til min glede var det hauger igjen på H&M garden collection! Jeg gledet meg til og med over at blomsterbutikken var åpen og kjøpte meg den nydeligste lille appelsinplanten, hihi.. En liten smakebit; 


bloglovin

Shopping i Paris

Flere av dere har spurt hva som ble shoppet i Paris. Og helt ærlig så dro vi ikke til Paris for å shoppe. Vi trengte heller en virkelig ferie! Den ble heller brukt til spising av kaker, jentekos og sightseeing. Vi opplevde utrolig mye, lo masse og fikk til og med litt sol. Dee var flink til å spare penger, men M klarte ikke å dy seg og gikk til innkjøp av solbriller og ballerinas. Så noe får iallefall bloggen se ;) 


bloglovin

Shopping; Summer romance

Siden det ble såppas mye shopping, får dere bare se en liten smakebit! Resten kommer på outfitsbilder utover våren. Et felles tema for alle tingene er i allefall sommer. 

Sko - Din sko 
Veske - Bianco 
Hårbånd - Accessorize 
Kjede - H&M 
Shorts - Bikbok 


bloglovin

Shopping og flørting

Shoppingturen vår ble vellykket i dag. Man føler seg alltid bedre med et par handleposer i hendene! Vi gikk så utrolig langt og lenge. Dee har til og med fått blemmer! Det sier sitt. Shopping er virkelig trening på alle måter. Og når man trener er det naturlig med en pause. Siden vi bærer rundt på speilreflekskamera og mange poser, fant vi ut at det var smart at M kjøpte maten, mens Dee satt ved bordet og ventet. Og i og med at vi kjøpte en god del mat, ble også Dee sittende alene pinlig lenge. Så for å gjøre lang historie kort prøvde altså den litt for gamle (og ikke så alt for attraktive..) mannen på nabobordet å sjekke opp og flørte litt.

Det gikk vel ca slik.
Mannen: Er du alene du og eller?
Dee: Ehh.. Nei, egentlig ikke. *Ser bort*
Mannen: Det er så koselig å være alene på cafe, med tankene sine og en god bok. Er du glad i å lese? *Lener seg frem*
Dee: *Ler falskt og ser ned på mobilen*
Mannen: Venninnen din bruker lang tid. *Smiler slekst*
Dee: Hun kommer snart, men takk for praten.

M kommer jo selvfølgelig og redder situasjonen. Slike samtaler er alltid like pinlige... Hvis han liker å gå ALENE på cafe, så hvorfor skal man absolutt snakke med alle rundt seg? Her ser dere resultatet av shoppingturen.

Ms kjøp:


Dees kjøp:


bloglovin

Chanel jade-lookalike

Vi, som mange andre, ble absolutt helt forelsket første gang vi fikk øye på Chanel sin nydelige neglelakk; Jade. Dessverre fikk vi ikke tak i orginalen uansett hvor mye vi har prøvd. Og 700 kr for en neglelakk på ebay er kanskje litt vel dyrt? Heldigvis finnes det billigere og mer tilgjengelige etterligninger. M kjøpte sin fra Essie og Dee fant en fra Isadora.
bloglovin

Viktor & Rolf; EAU MEGA

Det er alltid deilig å lande på Gardermoen etter en lang og slitsom flytur med hylende babyer og forferdelig mat... I og med at Gardermoen er så ufattelig trege med bagasjen, har man en god unnskyldning for å shoppe litt på taxfree. I Ms tilfelle ble det denne herlige parfymen fra Viktor & Rolf. Ikke bare lukter den godt, men flasken er jo så pen også! 


Hva er din favorittparfyme? 


bloglovin

EBAY; shoppingmekka

Vi har jo alle hørt om ebay og alle kuppene man kan gjøre her! Men helt ærlig har vi egentlig aldri fått sjekket det helt ut selv og kanskje vært litt skeptiske. Men etter lookbook.nu ble vi litt inspirerte. De siste skoletimene idag har da altså gått til å titte rundt, og vi har funnet så utrolig mye fint -og billig! Er jo selvfølgelig også spennende med budrundene, man blir lett litt revet med.

Her er våre favoritter fra dagens jakt;


Handler du på Ebay?

bloglovin

Ny Chanel; Particulière

Det er blitt en tradisjon for M and Dee at vi alltid kjøper med oss en ny neglelakk fra Chanel når vi er ute og reiser. Fra London fikk Dee seg den nydelige Particulière som vi har siklet på siden vi oppdaget den på Canel sitt Spring 2010 Show. Hva synes du?

bloglovin

EKSTREMshopping i London

På etterspørsel fra dere lesere, har vi nå lagt ut ALT vi har kjøpt oss i London. Og da er det jo naturlig at det blir en del bilder... Vi har virkelig vært overalt og shoppet. Vi har handlet vintage i Nothing Hill. Mange, mange plagg fra topshop.. Men turen gikk også selvfølgelig innom Selfridges. 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Noen favoritter? bloglovin

Shopping tease

Vi kom nettopp hjem fra shopping. For M sin del ble det bare vindusshopping og en hel del prøving. Hun fant den nydeligste Marc Jacobs kjolen noensinne, men til Dees skuffelse ble den ikke med hjem. M prøver å spare til Londonturen, mens Dee derimot ikke klarer å la være. Sånn pleier det som oftest å være!

Her ser dere en liten tease av kjøpene. Antrekket ser dere i morgen.


Egentlig var planen å dra på zumba på Elixia, men etter shopping i timesvis var vi utslitte begge to. Istedenfor tok vi en liten playdate med nachos og CSI. Haha, har merket en tendens til at innleggene våre styrer litt vel ofte inn på mat. Kanskje vi skal kalle oss for matbloggerne istedenfor motebloggerne, hva sier dere?
My new dress

Her er den nye kjolen jeg kjøpte på Topshop i Praha. Jeg bare elsker den! Den er søt og klassisk, med et litt gammelt preg. Foran ser den ganske enkel ut, mens ryggen derimot  skiller seg ut med et unikt snitt.Nå må jeg løpe, jeg og Dee skal på spinning!

Likte du kjolen?
Shopping fra Topshop!

Igår kveld satt jeg og tittet på sidene til Topshop og fant helt utrolig mye fint! Hva er vel bedre enn litt nett-shopping før man legger seg? Så nå er det bare å glede seg til pakke i posten :)

Her kan dere se hva jeg endte opp med:
Hva synes dere om kjøpene mine?

Hurra for åpne butikker igjen!!

Er jeg den eneste som synes butikkene har vært usedvanlig lenge stengt nå? Jeg dro ihvertfall til byen for å feire åpne butikker igjen. Og selvfølgelig romjulssalget! 


Hårbøyle, Bianco 
Nattkjole, Odd Molly


Vi moteelskere må ha lov til å skeie ut med varme sko iblant vi og? 
Timberland 


På fredag reiser jeg til Praha, da kommer alltids en guidebok til nytte!Gullvest, Camilla Risøe 
Tights, Camilla Risøe 
Er tightsene litt sære? Klarer ikke helt å bestemme meg hva jeg synes. Mitt nye uglekjede

Kjøpte først dette kjedet som gave til en av mine beste venninner, men etter litt for mye lengsel og til og med et par drømmer bestemte jeg meg for at jeg måtte kjøpe et til meg selv også. For det er jo det julen handler om; gleden av å gi! (både til andre og til seg selv!)Det er fra Accessorize forresten :)

Hva synes dere?


Julegaveshopping... til meg selv?

Man titter rundt etter gaver og man finner jo så mye fint! Problemet er bare at man vil ha alt selv. I går da jeg lette etter en julegave til pappa, gikk jeg inn på accessorize (akkurat som at jeg ville funnet en gave til han der uansett..). Ut av butikken gikk jeg selvfølgelig med en ny ring til meg selv. Typisk!Er jeg den eneste som alltid ender opp med gaver til meg selv på juleshopping?
Shopping i Milano - Louis Vuitton and Prada

Da er siste kveld i Milano straks over, men kan hvertfall si at vi har utnyttet den fult ut! For hvordan bedre tilbringe lørdagskvelden enn med shopping hos Prada og Louis Vuitton? 
 
Først kjøpte jeg meg de mest perfekte skoene som kan tenkes fra Prada i gammelrosa. Så turen gikk videre til LV der min kjære storebror fikk kjøpt seg noen utrolig stilige solbriller. Og hos Louis Vuitton ble vi servert champagne som vi gikk rundt og drakk i butikken og så viktige ut. Jeg absolutt elsker shopping. Føltes helt utrolig bra å gå rundt i byen med en Prada-pose og få tusenvis av misunnelige blikk på seg, så glad som dette har jeg ikke vært på lenge :) Tusen takk kjære bror for at du valgte å ta med meg på tur, beste broren i verden!

Her kan dere hvertfall se resultatet
getattachment1aspx


getattachmentaspx58875481259956779004

Ny kjole - klar for motefest i Milano

Etter alt for mye skoleting merker jeg at shoppingkondisen min har blitt svak. Er seriøst utslitt! Det er ikke bare bare å gå med høye hæler en hel dag.. Etter timesvis med shopping med M, endte jeg til slutt opp med denne fantastiske kjolen. Til helgen skal jeg jo til Milano, så har egentlig et spareprosjekt på gang, men når jeg fant denne kjolen nyttet det ikke å si nei. Jeg må jo tross alt se fin ut på shopping i selveste motens by?

partykjole

Hva synes dere?

always dee

Jeg ELSKER min nye Mulberry

Etter en lang og slitsom helg med matte (...) kom mamma og pappa hjem fra London. Og hva er vel bedre enn en førjulsgave på første søndag i advent? Jeg fikk datavesken fra Mulberry jeg har siklet etter i evigheter! Heretter må jeg ha med meg mac'en min overalt, når som helst. Haha.

mulberry love


getattachment

Det skal ikke være lett å få pakke fra H&M, nei!

Vi som sikkert mange andre satt og trykket som gale på knappen "refresh" lørdag kl 10 da Jimmy Choo ble åpent for salg på nettsidene til H&M. Etter panisk trykking, jobbing på skift og nok av skrik, kom vi endelig inn på H&Ms hjemmeside 10.45 til å oppdage frykten av at nesten alt var utsolgt! Vi tok det som var, en leopardclutch til Dee, jumpsuit og paljettkjole til M.

Men det skal ikke bare være enkelt å finne frem til pakken heller.. Aller først dro vi til Vika postsenter fornøyde og klare for våre nye tilskudd til garderoben.

cimg1944

Vi trekker kølapp, venter fra 40 til 55(...) før det endelig blir vår tur! Men fremme i kassen blir vi møtt av en sur dame som peker ned trappen og sender oss videre til Vika pakkesenter.

cimg1947

Nok en gang stiller vi oss i kø med nye forventninger. Etter litt venting blir det igjen vår tur. Vi leser opp hentenummeret, og får beskjed om at det ikke finnes noe pakke. Vi står på vårt og viser henne meldingen vi har fått fra Posten. Men neida! Feil senter igjen, vi skal nemlig på Vika BEDRIFTSSENTER.

Endelig finner vi frem til pakken vår, etter omtrent en timens innsats. Men; no pain, no gain. Her ser du resultatene.
jimmy choo hm 034      jimmy choo hm 007
Vi elsker nettshoppingen og spenningen av å endelig ha pakken i hendene.
Er du like glad i nettshopping som oss?

getattachment both

Vintage is hot!

Om høsten er det loppemarkeder over hele byen! Og hvem skulle egentlig tro at man kunne finne noe fint og trendy? Jeg må innrømme at da jeg først gikk inn i den svette illeluktende gymsalen på Uranienborg Skole, hadde jeg liten tro på at jeg skulle finne noe fint.. Allikevel tok jeg meg tiden til å lete i de mange haugene, og gjett hva jeg endte opp med? 4 vesker til kun 25 kroner! Ikke bare er det billig, men føler også det ligger en lang historie bak veskene. Hvem tror du kan ha eid disse veskene før? Gamle damer som har brukt disse i årevis? Er de fra krigen?
vintage vesker
Ta deg en tur på loppemarked og se hva du finner!

getattachment

Hva er vel bedre enn en lørdag med shopping og ny frisyre?

amalies nye hr

Hva synes dere? Bedre før eller etter? Selv pleier jeg SJELDENT å være fornøyd med den nye frisyren når jeg drar fra frisøren.. Fargen er mørkere, men man må jo følge årstidens farger! amalies nye klr

 Etter å ha sittet på Olimb & Co fra 11 til 3 (...) så var det tid for litt lørdagsshopping! Er jeg den eneste som synes det er kleint å sitte hos frisøren?

Alt sammen fra Zara. Fløyelsjakke med skulderputer (selvfølgelig).
Sort bukse med paljetter og sløyfe. Og en helt enkel grå kjole. Vi har sagt det før, og sier det igjen;
black is back.

always and forever m

Black is back

 Shopping har alltid vært vår sterke side, og denne høsten er det spesielt mye kult i butikkene! Stikkordet for høsten er: sort og rocka. Her er en liten inspirasjon fra vår shoppinguke. Selvfølgelig mye Jimmy Choo for H&M her. ;)
?black is back


Her ser vi Dee's nye rosa telefon fra LG i hjørnet. Nå gjenstår bare M sin mobil.. Noen tips, anyone?


always and forever m and dee

Velkommen til M and Dees moteblogg! Vi er to jenter på 18 år som alltid har hatt en lidenskap for trender, mote og ikke minst shopping. Vi blogger om våre liv, motedrømmer og stiler.
Les mer om oss her.
Arkivdesign:

bymhr.com

Blogglisten
hits